- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас
Ами да можеби наистина те харесва или можеби няма какво да си кажете и му доскучава и се чуди какво оправдание да си измисли аз също съм го правил този номер защото темите ни на разговор вече се изчерпиха и започвам да говора глупости Ne-Yo - So Sick Поздравче
Lord Give Me A Sign
Както казаха почти всички:мкоже и да те харесва,но да е срамежлив и да се чуди как да те загоеори.Повечето от пътите може наистина да си има работа или да излиза,но това "чао"мкоето ти казва явно доста бързо също не е случайно. Друг вариант е от време на време да му е голяма скука и да ти пише,зада си попълни времето малко,но разговорът ви така или иначе не се получава,и едва ли ен те заебава....ама чак пък по няколко пъти на ден...питай го! Какво чакаш? Досега сто пъти на твое място щях да съм питала,поне един лек намек направи...Е,ти си знаеш де..![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
човека може да си има ангажименти ..зависи какво му е оправданието... може и да те харесва .. следващия път го заговори вместо да го оставиш да изчезне безследно![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Може би просто скучае .. Ддз ..![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!