.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Малката Виена т.е Русе
    Авторката сама каза,че той е отворен...Ако я харесваше нямаше да бяга от нея...Чисто и просто не те харесва... (Мале до сега толкова остро не съм се изказвала,за което се извинявам) Успех все пак...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Никога не съм признавала на момче. С изключение на един път във 2ри клас, но тогава беше въпрос на живот и смърт да го спечеля.

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Ми има три варианта:

1. И той те харесва, но се притеснява и не знае как точно да се държи в дадената ситуация.

2. Ако сте прекалено близки фр и не е очаквал да погледнеш на него по този начин, чувства те само като приятелка и не може да гледа на тебе като на момиче, с което да бъде.. за това да те отбягва.

3. Изобщо не те харесва.

Моят съвет е да не правиш нищо - остави го, не го разпитвай, не търси близост - ако е писано сам ще намери начин да е с тебе.
    Със сигорност не е вариант 1.Ако беше вариант 2 просто щеше да ти го каже.Мисля че е вариант 3 но просто е срамежлив и затва не ти го е казал.
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Когато му признах той го прие нормално...не го интересуваше Сега харесвам друго момче и ме е страх да му кажа

Град
    The Land Of The Doomed
    Може би наистина не те харесва, а може и да те - смисъл ние тук няма как да знаеме какво чувства той. Аз бих могла да те посъветвам да го оставиш, да не го търсиш и т.н. - казала си му каквото си имала, сега мисля е негов ред да действа ако иска да се получи нещо между вас. Разсейвай се от мисли за него и само времето ще покаже.

Em da na mene mi se slu4valo samo vednaj da przinaq na nqkoe mom4e 4e go haresvam ...be6e predi 5 meseca i sega o6te sme zaedno..opredeleno ima6e efekt ot tova 4e my priznah :P :P :P :P :P

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Ми има три варианта:

1. И той те харесва, но се притеснява и не знае как точно да се държи в дадената ситуация.

2. Ако сте прекалено близки фр и не е очаквал да погледнеш на него по този начин, чувства те само като приятелка и не може да гледа на тебе като на момиче, с което да бъде.. за това да те отбягва.

3. Изобщо не те харесва.

Моят съвет е да не правиш нищо - остави го, не го разпитвай, не търси близост - ако е писано сам ще намери начин да е с тебе.
    Е тва е!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си