- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самопризнание
naskoro priznah na 1 fr 4e go haresvam ot togava toi me izbqgva , kak bihte post1pili vie i sly4valo li vi se e vie kato momi4e da priznaete na mom4e ?
т.7
krem4et0
да, случи ми се веднъж и се оказа, че той точно това е и чакал.. и сега сме заедно повече от година.
а относно това че те избягва.. хмм.. според мен не е редно да му се натрапваш с излишни въпроси от типа "ама кааквоо??", "ама заащоо??", просто поизчакай малко да видиш какво ще стане![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
mersi mn![]()
да.. 1 път признах на най-добрия си приятел и после имахме много хубава връзка ама аз оплексах нещата накрая ...![]()
e da to i na men 1 put taka mi potr1gnaha ne6tata oba4e sega .. ;(
Ми има три варианта:
1. И той те харесва, но се притеснява и не знае как точно да се държи в дадената ситуация.
2. Ако сте прекалено близки фр и не е очаквал да погледнеш на него по този начин, чувства те само като приятелка и не може да гледа на тебе като на момиче, с което да бъде.. за това да те отбягва.
3. Изобщо не те харесва.
Моят съвет е да не правиш нищо - остави го, не го разпитвай, не търси близост - ако е писано сам ще намери начин да е с тебе.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Бай Тоя би се извинил.Първоначално написано от ivana0895
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
може и да не харесва момичета, ама това май спада към третия вариант и донякъде към втория..
мн точно казаноПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
e ne sme 4ak tolkova blizki fr 4e da ne gleda na mene kato momi4e a samo kato priqtelka , toi e mnogo otvoren i ne vqrvam da krie i mn me e strah da ne e tretiq variqnt izob6to da ne me haresva ;( ;( ;(
да,преди много време казах на най-добрия ми фр (тогава),че съм много влюбена в него...той се държа много добре ,смисъл аз знаех ,че е влюбен в друга и т.нама си спомням,че ме гушна такъв,успокояваше ме (мн бях разстроена),цяла нощ стоя до мен и си бъбрехме
после постоянно си бяхме заедно (като фрс) и с времето го преживях,имах си други гаджета (как я мразя тая дума :Д ,но за да не се получи някакво двусмислие) и така
ама с времето загубихме връзка с него и така
ти на 5 ли си ...![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Евала за отговора!
+10000000..........Първоначално написано от Amateur
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
уфф..признах веднъж на един и после избягах от срам![]()
![]()
и после пък той спря да ми говори тотално и ме избягваше и стана най-лошото...аз дето исках да стане нещо като знае ,той ми би шута
![]()
ама не искам да те отчайвам..казвам ти моя случай..може би ме е отбягвал защото е имал друга или е харесвал друга(да допълня че беше доста по-големичък от мене)и просто не е искал да ме нарани и да се привързвам повече към него..за твоя случай не мога да кажа конкретно..може да е всичко
![]()
Изчакай малко. Ако той не прави нищо иди при него и проведете един сериозен разговор на 4 очи![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не те харесва и затова те избягва.Или си мисли,че като е далеч от теб ще го забравиш по-лесно.Не му нахалствай!Щом така иска-така да бъде.
Случи ми се и бяхме заедно 5 години и половина....Бяхме..
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Хах, чее то аз ако не си го кажа, кой ли ше го напраи?Иначе, акоо продължава да те избягва, го хвани и си поговорете.
Може да те избягва, защото те харесва, ама го е срам.
А може и да не те харесва.
Най-добре си поговорете ии се изяснете хубаво.
Ай успех!![]()
По добре...из4акай да видиш,дали той наистина изпитва нещо към теб..не му досаждай,за да не ти бие шута(колкото и брутално да зву4и :х)![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Честито, авторке! Вие току - що се изсрахте върху най - доброто си приятелство. Повече едва ли ще е същото някога, ама не бива да съжаляваш.![]()