.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Повече от фен

Самопризнание

naskoro priznah na 1 fr 4e go haresvam ot togava toi me izbqgva , kak bihte post1pili vie i sly4valo li vi se e vie kato momi4e da priznaete na mom4e ?

т.7
    krem4et0

да, случи ми се веднъж и се оказа, че той точно това е и чакал.. и сега сме заедно повече от година.
    а относно това че те избягва.. хмм.. според мен не е редно да му се натрапваш с излишни въпроси от типа "ама кааквоо??", "ама заащоо??", просто поизчакай малко да видиш какво ще стане
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Повече от фен
    mersi mn

да.. 1 път признах на най-добрия си приятел и после имахме много хубава връзка ама аз оплексах нещата накрая ...

Повече от фен
    e da to i na men 1 put taka mi potr1gnaha ne6tata oba4e sega .. ;(

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми има три варианта:

1. И той те харесва, но се притеснява и не знае как точно да се държи в дадената ситуация.

2. Ако сте прекалено близки фр и не е очаквал да погледнеш на него по този начин, чувства те само като приятелка и не може да гледа на тебе като на момиче, с което да бъде.. за това да те отбягва.

3. Изобщо не те харесва.

Моят съвет е да не правиш нищо - остави го, не го разпитвай, не търси близост - ако е писано сам ще намери начин да е с тебе.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Sampriznanie ...

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    naskoro priznah na 1 fr 4e go haresvam ot togava toi me izbqgva , kak bihte post1pili vie i sly4valo li vi se e vie kato momi4e da priznaete na mom4e ?
    Бай Тоя би се извинил.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на asasfdf
    може и да не харесва момичета, ама това май спада към третия вариант и донякъде към втория..

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Ми има три варианта:

1. И той те харесва, но се притеснява и не знае как точно да се държи в дадената ситуация.

2. Ако сте прекалено близки фр и не е очаквал да погледнеш на него по този начин, чувства те само като приятелка и не може да гледа на тебе като на момиче, с което да бъде.. за това да те отбягва.

3. Изобщо не те харесва.

Моят съвет е да не правиш нищо - остави го, не го разпитвай, не търси близост - ако е писано сам ще намери начин да е с тебе.
    мн точно казано
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    СофиЯ
    Ми има три варианта:

3. Изобщо не те харесва.

+1
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Повече от фен
    e ne sme 4ak tolkova blizki fr 4e da ne gleda na mene kato momi4e a samo kato priqtelka , toi e mnogo otvoren i ne vqrvam da krie i mn me e strah da ne e tretiq variqnt izob6to da ne me haresva ;( ;( ;(

Град
    Plovdiv
    да,преди много време казах на най-добрия ми фр (тогава),че съм много влюбена в него...той се държа много добре ,смисъл аз знаех ,че е влюбен в друга и т.н ама си спомням,че ме гушна такъв,успокояваше ме (мн бях разстроена),цяла нощ стоя до мен и си бъбрехме после постоянно си бяхме заедно (като фрс) и с времето го преживях,имах си други гаджета (как я мразя тая дума :Д ,но за да не се получи някакво двусмислие) и така ама с времето загубихме връзка с него и така

ти на 5 ли си ...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Супер фен Аватара на Amateur
    Ми има три варианта:

3. Изобщо не те харесва.

Евала за отговора!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Ми има три варианта:

3. Изобщо не те харесва.

Евала за отговора!
    +10000000..........
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Да,случи ми се веднъж... нооо не защото аз исках да му призная.... амии така се случиха нещата и стана много кофти.Тои си има гадже и аз го знаех това и не исках да му казвам.... ноо той разбра че си харесвам някой и на базик реши да разбере кой...и ми писна след няколко дена и му казах.....

уфф..признах веднъж на един и после избягах от срам и после пък той спря да ми говори тотално и ме избягваше и стана най-лошото...аз дето исках да стане нещо като знае ,той ми би шута ама не искам да те отчайвам..казвам ти моя случай..може би ме е отбягвал защото е имал друга или е харесвал друга(да допълня че беше доста по-големичък от мене)и просто не е искал да ме нарани и да се привързвам повече към него..за твоя случай не мога да кажа конкретно..може да е всичко

Ми има три варианта:

3. Изобщо не те харесва.

Изчакай малко и през това време не се натрапвай...

Изчакай малко. Ако той не прави нищо иди при него и проведете един сериозен разговор на 4 очи
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не те харесва и затова те избягва.Или си мисли,че като е далеч от теб ще го забравиш по-лесно.Не му нахалствай!Щом така иска-така да бъде.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Случи ми се и бяхме заедно 5 години и половина....Бяхме..

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Хах, чее то аз ако не си го кажа, кой ли ше го напраи? Иначе, акоо продължава да те избягва, го хвани и си поговорете.
    Може да те избягва, защото те харесва, ама го е срам.
    А може и да не те харесва.
    Най-добре си поговорете ии се изяснете хубаво.
    Ай успех!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    По добре...из4акай да видиш,дали той наистина изпитва нещо към теб..не му досаждай,за да не ти бие шута(колкото и брутално да зву4и :х)
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на babity
    Честито, авторке! Вие току - що се изсрахте върху най - доброто си приятелство. Повече едва ли ще е същото някога, ама не бива да съжаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си