Здрасти пак Ми аз преди 1 час се прибрах от работа.. неска пак цял ден тва момче около мен ии нищо ново ... пак погледи, усмивки ... откак съм се прибрала не съм спряла да мисля за него ... ще се побъркам А и днес подочух от едни колеги, че той ходел с дъщерята на един наш колега, не разбрах много де не съм сигурна дали тва е вярно ... ноо не знам толко го харесвам, а не виждам какво мога да направя, нявъзможно ми е някакси Неска сутринта като пристигна на работа ми помаха отдалече, аз нищо не направих, тъпата ми баба беше при мен уфф още вторият ми работен ден там той ми махаше веднъй пак отдалече и аз му се усмихнах, баба ми беше при мен и ме нахока. на мен не, че ми пука от нея ама просто ми стаа некво кофти и сякаш сичко ми пречи да си проговоря с него .. нз сигурно ви се струва елементарна работа, ама нищо ен мога да направя басиии неска пак толко явно показваше внимание към мен амаа нищо повече.. направо мисля утре да не ходя на работа, че ще се побъркам ако продължа д амисля за него имало е дни когато съм била толко уморена и решавам, че на другия ден няма ходя на работа, ма мерака ми идва само като си помисля, че ще го видя...
утре нз кво ще прая цял ден