istoriqta e slednata
s priqtelkata mi bqhme zaedno 6 meseca...obi4ahme se..naistina neveroqtno vreme be6e za koeto nqma da sujalqvam.
tq ima priqtelki v dr grad i 4esto si hodeshe tam za po 1-2 dni,v koito hodeha po diskoteki i barove...znaeh 4e e iskrena s men kato mi kazvashe 4e me obi4a i ne bi poglednala drugo mom4e...az oba4e postoqnno i podhvurlqh (absoliutno neosnovatelno)kude na shega kude seriozno gluposti za izneverq v rezultat na koeto imahme nqkolko po seriozni skarvaniq, kato v kraina smetka az se izvinqvah i produljavahme napred.
minalata sedmica tq be6e na lager na more ..posledinq den predi da zamine se skarahme mnogo seriozno..otnovo az go predizvikah no i tq ima6e izvestna vina..obidih q i se razdelihme po ujasen na4in...
na drugiq den tq zaminava za moreto...az re6ih da ne i zvunnq vupreki 4e trqbvashe da go napravq za da i se izvinq,za6toto naistina se durjah s neq mnogo kraino...3 dni po-kusno tq mi se obadi za da si izprosi edin vid izvinenie...no ne go polu4i..kazah i 4e 6te govorim kato se vurne....
na sledva6tiq den tq se zapoznava s nqkvo mom4e ot neinoto u4ili6te..toi q zaribqva nqkolko dni i predposlednata ve4er v diskotekata stigat dokrai...tancuvat zaedno..celuvat se..i posle tq mu pravi svirki v toaletnata...(purvo mi prizna sama 4e samo sa se celuvali,no malko po-malko q prinudih da si priznae za ostanaloto t.e. napolovina me izluga)
sega mi kazva 4e tova e bila nai golqmata gre6ka v jivota i sujelqva za vsi4ko...kazva 4e pri4inata da go napravi e jelanie za revansh kum men za vsi4ki nespravedlivi podozreniq ,koito imah predi...i za da razbere dali q obi4am naistina kato prostq takova ne6to...koeto po dumite i pove4e nikoga nqma da se povtori..(vupreki 4e v skype hronologiite ,koito q prinudih da mi pokaje ...pra6ta celuvki na onva mom4e..kazva mu 4e vsi4ko e bilo samo flirt...no mojelo da se polu4i i ne6to pove4e sled 15 septemvri...tezi ne6ta sa pisani v denq, v koito se pribirat ot moreto i vse o6te nie dvamata s neq ne sme se sre6tnali...tq kazva 4e togava e mislila 4e ve4e sme skusali)
istsinata e 4e q obi4ah mnogo silno,no mi e trudno da preglutna takova ne6to..
vseki kazva 4e iznevqrata e kraqt i nikoga ne bi prostil takova ne6to...no kogato naistina ti se slu4i s 4ovek ,koito obi4ash e adski trudno da se vzeme re6enie...
ti kak bi postupil ?!