.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Da pitam!

Da pitam!

Tozi mesec mi doide cikala no vmesto krav,mi te4e ne6to kafenikavo,ne mi se slu4va za parvi pat.taka mi te4e6e kogato mi idva6e za parvi pat i mi be6e o6te neredoven.Ne sam pravila sex i mi doide to4no v denq v koito trqbva6e.Na nqkoi slu4valo mu li se e ??Daite savet ot kakvo moje da e?

Преди колко дена ти дойде запоследно?

Изчакай още няколко дена. Мисля,че е от самия цикъл...Просто кръвта е по-кафеникава. Ако усетиш някакъв дискомфорт,неприятна миризма след свършването на цикъла,се консултирай с лекар.

Град
    Русе
    Казвваш, че на датата, която е трябвало да ти дойде ти е текнало само малко кафеникаво така ли?
    ...

Ако ти е в първите ден-два може би ще си текне нормална кръв. Ако менструацията ти е преминала така - не знам, може би е хормонален проблем. Изчакай и следващата менструация, и ако има нещо обезпокоително - посети лекар.

da i ve4e prodaljava tova 1 sedmica,v na4aloto be6e po silno sega ve4e po4ti iz4ezva,nqma nikakva mirizma,za tazi godina ne be6e mi se slu4valo,predi kato bqh po malka po 4esto mi se slu4va6e

Цитирай Първоначално написано от jersey_girl
    da i ve4e prodaljava tova 1 sedmica,v na4aloto be6e po silno sega ve4e po4ti iz4ezva,nqma nikakva mirizma,za tazi godina ne be6e mi se slu4valo,predi kato bqh po malka po 4esto mi se slu4va6e
    Хм...Поговори с майка ти ...

spokoino ...tova se slu4va i ot vremeto.prez lqtoto e suvsem normalno
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    spokoino ...tova se slu4va i ot vremeto.prez lqtoto e suvsem normalno
    +1 и аз така мисля

Спокойно,нормално е

Blagodarq na vsi4ki za otgovorite )

Е случва се...

Ако кафявата течност изтича винаги преди мензис, тогава тя е хаид (менструална течност). Вие знаете, че тя винаги показва и съпровожда настъпването на цикъла ви, заедно с болка и контракции. Но ако кафявата емисия идва след периода, жената трябва да изчака да изтече, защото тя следва периода и също е хаид, както ‘Аиша р.а. е казала: „Не бързайте, докато не видите бяло течение“.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си