- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ново даскало :)
Абре хора как мислите по добре ли ще ви е в новото даскало или предпочитате в старото.. Лично аз повече искам новото , макар , че незнам там какви проблеми ще имам и още повече ,че няма да познавам никои , но няма значение.. от старото даскало имах 5-6 фрта и тва еда се надяваме в новото да са повече хаахх
апък колко "Врагове" имах в старото леллеле немога да ги изредя" И само да знаете защо.. Не защото ги обиждам или нещо такова , а просто защото казвам всичко в лицето на човека , тоест това , което мисля за него де...
И тъй де доста хора не го харесват това ама.. е хубаво да се прави попринцип
Вие как сте я разкажете![]()
Ми аз не знам как ше е.В старото ми беше много хубаво,имах си приятели и се надявам в новото също да е така.Училището е хубаво и предполагам не е пълно с наркомани,така че се радвам че отивам там
И аз много се притеснявах в началото на 8ми клас,но вече си свикнах и всичко е ок.Е,да,имаше и доста неприятни(меко казано) моменти,но всичко се преживява и не е болка за умиранеА ако ме питат старото или новото(въпреки,че вече 4та година ще съм в "новото" даскало) с 2 ръце съм "за" новото
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mi nzaz nikoi nqma da poznavam v novoto daskalo
edinstvenata uteha mi e tva 4e mn moi fr u4at to4no v sasednoto i 6te moga da hodq s tqh pak i ako ima problem zvunkam i idvat
![]()
![]()
4estno vse o6te nz dali bih iskala otnovo da sam sas stariq si klas
![]()
![]()
![]()
az sus sigurnost predpo4itam novoto.nz kak she e tam obache sum sigurna che shte e po-dobre ot staroto-i tam imah priqteli oba4e imashe prekaleno mnogo drazniteli![]()
въпреки че в старото ми даскал имах само една единствена фр всички други бяха лицемери , клюкари и кфо ли още не само с нея си бях и останах . Беше все пак една незабравима година с много просотии лиготии щуротии , но все пак трябва да се продължи засега немога да кажа твърдо кое даскало предпочитам защото още незнам очно какво е обстановката , но познавам няколко орица от новото ми даскало и са ми поразказвали тук таме ... но мисля че новото ще ми е по добре ще срещтна нови хора нови запознанства и какво ли още нехем че съм сигорна че ще си имам много проблеми с по големите и отворени какички които само да го погледнеш са готови да те пребият ама то мойта уста е голяма и немога да си трая а гадното е че нямам хора толкоз на близо да им звънна и веднага да дойдат но пак ще си патат
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Аз предпочитам наистина в новото.
В старото даскало хората не ме приемаха особено добре, а и попринцип като ученици, съученици и прочие не ми харесваха хората, имаше доста отрепки (квартални и не)
В новото ще е къде-къде по-добре.
в старато ми даскало беше яко.не е кой знаи какво но си имаше и много хубави мигове в него.незнам как ще е в новото ...но със сигорност предпочитам да съм тамще е нещо ново и с много повече възможности във всяко отнушение
![]()
В новото ше е по-добре.В старото учителката ми по физика ме мразеше..............и аз я мразех незнам защо..Още 1 срок ми каза,че тая година няма да хване 6 и щели да ми пропаднат плановете за кандидатстване...кандидатс ах.приеха ме,принтирах си къде съм приета,вързах го с панделка и отидих в старото даскало и за мои късмет тая беше дейурна и и го връчих с един среден пръст![]()
хаха суперПървоначално написано от pifiella
евала ти прая
![]()
е аз да кажа едно различно мнение ... аз съм за старото! бях 1 година с новия ми клас и са просто крале на лицемерието! елитно даскало с пълни идиоти! въпреки че в стария ми клас се карахме понякога всички си знехме вече номерата за това всички бяхме честни! а ся новия клас в началото всички ти праят мили очи и след тва си показват рогата! за тва не очаквайте много! в началото да ще бъде много хубаво ама после... бягайте далеч!![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
в новото,ест![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Еми да се надяваме,че ще бъде по-добре...В новото имам една съученичка от миналото ми даскало само,че тя е с друг профил......Дано да не се падна с някакви емота,чалгарки или кифли,че направо ще лудна!
mina 1 godina v novotoMai po mi haresva 6toto horata sa po-inteligentni sys sravnenie sys staroto..
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В старото беше яко,но и в новото си е добре.![]()
abe.. novoto no iskam nekoi fr ot staroto ! nekoi istinski fr naistina 6e mi lipsvat...
emi az si haresvah staroto ama iskam da vidq i novoto nz kvo da mislq prosto
Незнам...В старото много ми харесваше и класа ми и хората които не са от моя клас бяха супер,а и даскалите бяха мега яки...Когато започнем ще мога да кажа къде искам да съм...Засега немога да дам отговор![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В старото даскало няма да се върна и пари да ми дават - хората са повече от ужасни, пък и нямам никакво бъдеще там. Новото училище е в пъти по-хубаво. Е, голямо учене има, ама си заслужава. =)
В старото даскало определено не искам.Учителите половината са за 4 км.А учениците..пълна селяния.Просто не искам да коментирам..пропаднала работа.В новото даскало..нз,предполагам че ще е доста по-добре.В крайна сметка новото.![]()
В старото беше яко и донякъде ще ми е мъчно ... Имах много приятели там .. Обаче новото ... Кърти отвсякъде ...Там са много по-пекани всички... Познавам и съм приятелка с повече хора ... Заек ще съм ама карай ... Ще е яко !
![]()
Аз сега 6те съм 8 клас и въоб6те не мо пука нито от новото място нито от новите хора 6те му свикна ...![]()
![]()
![]()