- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Темата е най-вече за хора които имат котка
Котката ми се разгонва както всички котки,но този път е ВЪРХАААААта тя от 1 седмица че и повече май е така ,тя мяука направо реве бе,такова чудо не съм чула до сега какво става за бога?Тя миналата година май имаше проблем със аналната жлеза там квото беше..не можеше на пика,и я отпушиха..одеве гледам и ми се стори че и е надуто коремчето но може и да е от храната(не от тези сухите)и като чели не е пикала ,е мога да я заведа на ветиринар не знам какво да направя .Ето пак мяука като откачена побърквам се през 2 минути е така какво да го правя това коте,до сега не е било такова чудо,такова мяукане леле
не искам да го водя на лекар не знам не мога да се грижа за него не знам кво да кажа нито къде има искински ветиринар който ще се погрижи добре,какво да правя
тя направо се къса да мяука направо със всички сили мяука до сега не е било така,все едно реве но не са и насълзени очите.Като я галя тя пърка и си мърда дупето защото е разгонена и постоянно се лиже.Мeжду другото тя е на 4 години май ако има значения годините..ох дайте съвети..
![]()
от кой град си ?
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Айтос
кофтизащото можех да ти препоръчам ветеринар но не и от този град иначе спред мен проблема и гол1м доскоро имах котка ... но можеби нещо или и има в стомаха незнам немога да прецена не съм и специалист но пробвай в google и напиши нещо от сорта ветеринар в град Айтос и да се намери нещо по свестно
а аз на мойта котка и давах едни хапченца когат е разгонена но не предължаваше чак седмица затова по добре я заведи пак да се разбере вс точно
късмет съжелявам че неуспях да ти помогна
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Не искам да загубя котенцето ситолкова много си я обичач,бих дала всичко за нея,тя е като човекът
даже имах сън на скоро,сънувах,че умира,и сега ако това е някакъв знак и се случи това незнам как ще го приживея ето сега пак се дере и мяука но мога повече такаааааааааа
какво да я правя леле.Сега се обади приятелка на мама и утре ще водим котката ми и нейната и на някви хора на ветиринар ужас,аз и идея си нямам какво да кажа кво да направя
![]()
Бе да кажа честно, това, че е с подуто коремче, може да значи и наличие на глисти, но по всяка вероятност не е свързано с разгонването. Той моя е постоянно разгонен, ама съм чувала, че се разгонват през май и през есента. Обезателно заведи животинката на доктор утре, че може да е и нещо сериозно. И пожелавам бързо справяне с проблема.
Just be yourself, they are enough other people
Благодаря ти,но може би вече е късно тя от доста време е такаутре отивам със чужди хора на лекар те ще са семеяство и аз сама с моята котка направо не знам какво да кажа
искам всичко да е нарееееееед но не е котето ми се къса от болки най вероятно а аз нервнича
![]()
искам да попитам и дали това непрестанно мяукане 24 часа е възможно до се дължи на това,че е в цикъл,разгонена и може да я боли коремчето?Видях че е акала много малко мноого много малко>.почти нищо,но не е пишкала ох много съм притесненатя до сега не е раждала,но това непрестанно слно и ревящо мяукане ме притеснява,като ме види спира да мяука
![]()
Първоначално написано от mishkata94_
заведи я на доктор ма ти еба майката проста
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
заведи я на доктор но може просто да е яла нещо развалено да е набарала някаде и сега да и се е подул корема и да я боли
Ми може и тва да е никога не се знае но я заведи на лекар все пак няма кво да питашПървоначално написано от mishkata94_
Ами значи и мойта котка беше така и я кастрирахме,но след като роди един път.И ся е много добре.Заведи я на ветеринар и я кастрирайте.20лв e.Но все пак тоя ужас никога повече няма да се повтори.
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Ааа и е хубаво да роди един път.Мойта ся е мн спокойна и мн по-дружелюбна от преди.Успех!
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Не съм чела мненията,но според мен ако не искаш да ражда и да се занимаваш с малки котета,все пак трябва да ги дадеш на някои а не се намира лесно на кои да дадеш,най-добре е да я кастрираш-чиста работа за половин час всичко е готово после ще спи цял ден,но поне няма да се разгонва и да има такива прибелеми,моята е кастрирана от 6 години и нямам никакви проблеми с нея...
Айде успех![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от skatemore
ne e zle da si spesti6 selskiq ezikna ulicata go izpolzvai kolkoto iska6
momi4eto iska savet
zagubila sam kotka i znam kolko e gadno..z6atoto ima momenti v koito tq edinstveno e do men...o6te pove4e da se pribira6 i da q nameri6 pregazena ot kola... edin ot nai-gadnite momenti v jivota mi...nqma6e q 5 meseca i se VARNA !!! taka 4e..ako nqma da si polezen,ne pi6i prostotii
no tova e druga tema, i na moita sega6nata i se poduva6e korem4eto,zavedoh q na lekar, kazaha mi da kupq kote6ka treva(koqto se sadi,i kotkata q qde za pre4istvane,vitamin4eta i granuli za pre4istvane s zelen4uci(mai bqha) be6e tvoq slu4ai,no se opravi vsi4ko taka 4e spokoino
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
са ако те нареда в форума ше бъде смешно щот нема да съм особено зъл обаче ела на лична да се разберемеПървоначално написано от NeJnO_UhAniE
![]()
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ако ощте малко си попишеш с нас може после да ни викаш на погребение.отиваи веднага до ветеринаря![]()
Ако я обичаше, вече щеше да я заведеш на ветеринар веднага!!!Първоначално написано от mishkata94_
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОВТАРЯМ-ЗАВЕДИ Я НА ВЕТЕРИНАР, АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ!!!!!!!!!!!! Писна ми от милиарди такива теми: Какво да правя?Не мога да я заведа на вет. лекар.-Не неможеш, ами неискаш!!! Каква стопанка си ти???
![]()
![]()
И това не е от разгонването. Сигурно пак й се е запушил канала!
ХОРА, НЕ ВЗИМАЙТЕ ЖИВОТНИ, БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ КАК ДА ГИ ГЛЕДАТЕ!!!
![]()
![]()
Ако котето се оправи, намери му по-добри стопани. Заведе ли го на ветеринар? Какво стана? Дано котето да е добре! Късмет!!!
Момиче съм.
Подкрепям напълно skatemore, но нецензурни думи не са нужни!![]()
Момиче съм.
Тези хапчета водят до рак!Първоначално написано от westggirl
КАСТРИРАНЕ!
![]()
Момиче съм.
Ако ти си в т'ва положение ще чакаш ли до утре?????Първоначално написано от mishkata94_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Заведи котето на ветеринар за бога! Дори и на най-некадърния в Айтос да попаднеш, пак ще има повече полза от дращенето във форумите. Дано не си закъсняла с посещението при доктор и се оправи бързо!
![]()
Какво стана??????????????????????????![]()
Момиче съм.
така и така стана дума за разгонване и да не правя нова тема бих искала да попитам имали проблем ако 4 годишна мъжка котка не се е разгонила.само да уточня,че не е кастрирана![]()
Ако не се е разгонвала през живота си й има нещо! Но, ако сега й закъснява не се плаши. Все пак отиди на ветеринар.Първоначално написано от vivteen
Момиче съм.