- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Темата е най-вече за хора които имат котка
Котката ми се разгонва както всички котки,но този път е ВЪРХАААААта тя от 1 седмица че и повече май е така ,тя мяука направо реве бе,такова чудо не съм чула до сега какво става за бога?Тя миналата година май имаше проблем със аналната жлеза там квото беше..не можеше на пика,и я отпушиха..одеве гледам и ми се стори че и е надуто коремчето но може и да е от храната(не от тези сухите)и като чели не е пикала ,е мога да я заведа на ветиринар не знам какво да направя .Ето пак мяука като откачена побърквам се през 2 минути е така какво да го правя това коте,до сега не е било такова чудо,такова мяукане леле
не искам да го водя на лекар не знам не мога да се грижа за него не знам кво да кажа нито къде има искински ветиринар който ще се погрижи добре,какво да правя
тя направо се къса да мяука направо със всички сили мяука до сега не е било така,все едно реве но не са и насълзени очите.Като я галя тя пърка и си мърда дупето защото е разгонена и постоянно се лиже.Мeжду другото тя е на 4 години май ако има значения годините..ох дайте съвети..
![]()