Цитирай Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
Цитирай Първоначално написано от skatemore
Цитирай Първоначално написано от mishkata94_
искам да попитам и дали това непрестанно мяукане 24 часа е възможно до се дължи на това,че е в цикъл,разгонена и може да я боли коремчето?Видях че е акала много малко мноого много малко>.почти нищо,но не е пишкала ох много съм притеснена тя до сега не е раждала,но това непрестанно слно и ревящо мяукане ме притеснява,като ме види спира да мяука

заведи я на доктор ма ти еба майката проста

ne e zle da si spesti6 selskiq ezik na ulicata go izpolzvai kolkoto iska6 momi4eto iska savet zagubila sam kotka i znam kolko e gadno..z6atoto ima momenti v koito tq edinstveno e do men...o6te pove4e da se pribira6 i da q nameri6 pregazena ot kola... edin ot nai-gadnite momenti v jivota mi...nqma6e q 5 meseca i se VARNA !!! taka 4e..ako nqma da si polezen,ne pi6i prostotii no tova e druga tema, i na moita sega6nata i se poduva6e korem4eto,zavedoh q na lekar, kazaha mi da kupq kote6ka treva(koqto se sadi,i kotkata q qde za pre4istvane,vitamin4eta i granuli za pre4istvane s zelen4uci(mai bqha) be6e tvoq slu4ai,no se opravi vsi4ko taka 4e spokoino
са ако те нареда в форума ше бъде смешно щот нема да съм особено зъл обаче ела на лична да се разбереме