.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Какво ?

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!

Какво ?

Пак за сънища става въпрос.
    С едно момче сме много добри приятели (може да се каже най-добри!). От доста отодавна го сънувам, но в тези сънища не сме приятели, а нещо повече! От скоро осъзнах, че не го харесвам само като приятел, но знам, че няма да се получи нищо, защото сме само приятели.
    Проблемът е, че съм адски влюбена в друго момче (с което пак нищо не стана.).
    Вече съм тотално объркана! Не искам да развалям приятелството си с него! Ноо и не мога повече да мълча!
    Питам се, дали това просто не е увлечение, илии го сънувам, защото не само го харесвам, амии ии малко повечко (в смисъл да съм влюбена?)
    Това, че го сънувам значи ли нещо?
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    naistina kakvo... ?
    est 4e zna4i ;]

Голям фен Аватара на asasfdf
    преди време бях раздвоен между няколко момичета и си казах "която сънувам, тя ми допада най-много"..е, направих някои тъпотии, а в днешни дни си сънувам разни странни съученички и т.н., но не ми пука за тях..никой не може да ти гарантира, че сънят ти значи нещо определено.сънувал съм, че пикачу живее на горния етаж, а дори не харесвах покемон.пикачу живееше ли на горния етаж?ами не, не живееше там.
    ама може някоя нощ като го сънуваш да го питаш в съня си и да ти отговори дали си влюбена в него!

Град
    Стара Загора
    Според мен щом ти е най-добър приятел е напълно нормално да го сънуваш. А за това, че го сънуваш като нещо повече от приятел ... според мен не значи, че си влюбена в него, а че си объркана до такава степен, че емоциите ти избиват към най-близкия ти човек.Според мен бъркаш огромното приятелтво с любов.(То приятелството си я любов, но ти просто бъркаш типовете... )

Цитирай Първоначално написано от tedy_hi91
    Според мен щом ти е най-добър приятел е напълно нормално да го сънуваш. А за това, че го сънуваш като нещо повече от приятел ... според мен не значи, че си влюбена в него, а че си объркана до такава степен, че емоциите ти избиват към най-близкия ти човек.Според мен бъркаш огромното приятелтво с любов.(То приятелството си я любов, но ти просто бъркаш типовете... )
    +1- Много точно казано

И аз мисля така!

Град
    Стара Загора
    И аз да каже нещо умно

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нищо не значи.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Сънищата ни много често ни объркват, не трябва да им се доверяваме на 100 процента! Довери се на сърцето си!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Какво ?

Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    С едно момче сме много добри приятели (може да се каже най-добри!). От доста отодавна го сънувам, но в тези сънища не сме приятели, а нещо повече! От скоро осъзнах, че не го харесвам само като приятел, но знам, че няма да се получи нищо, защото сме само приятели.
    Вече съм тотално объркана! Не искам да развалям приятелството си с него! Ноо и не мога повече да мълча!
    Питам се, дали това просто не е увлечение, илии го сънувам, защото не само го харесвам, амии ии малко повечко (в смисъл да съм влюбена?)
    По-добре си мълчи и му се наслаждавай ... лично мнение ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Може и да значи определено...Но и определено не е задължително да си влюбена,може би по-скоро си привързана към него.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Много от сънищата на хората представляват страх от нещо или съкровено желание ..фантазия или просто ежадневие ... ти трябва да прецениш .. никой не може да ти каже към кого и какво чувстваш
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

сънувал съм, че пикачу живее на горния етаж, а дори не харесвах покемон.пикачу живееше ли на горния етаж?ами не, не живееше там.
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

+1

Сънищата ... хм.. Ама мисля, че значи...Но не мисля, че трябва да ставате нещо повече от приятели.Защото после и да станете, ще дойде едно време за раздяла и вие не само, че ще скъсате, ами ще развалите и приятелството си... Нали? Така че ..остави нещата такива каквито са-ако е казано да става нещо, то ще стане!

харесваш го.... говоря за най-добрия ти приятел.... влюбено си в него, просто още не си го осъзнала и осмислила добре пробвай се с него..... УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    с0фия
    зависи какъф е съня с момчето
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ха и аз сънувам един мой фр прекалено често и кво мн се чуда ... няма право да идва и в сънищата ми ...

I az sam na tova mnenie!

Охоо злату сънища а готино мм ще ми разкажеш ли по подробно мога да те хелпна с нещо да кажем че тва със сънищата ми е леко познато та ако ти се лафи по тая тема нали знаеш къде съм
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Какво ?

Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Сънуваш го,защото много ти се иска да сте нещо повече и мислиш за него много.И просто си пренесла това,което искаш да ти се случи с него в съня ти.

Град
    in my world!
    аз скоро сънувах че ще се разделя с едно момче така и стана но мн пъти съм сънувала и приятели с които сме нещо повече но това никога няма да стане,скоро сънувах че съседа е гей ама не е гей така че послушай сърцето си не се влияй от сънища
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Сънят обикновено означава, че подсъзнателно искаш или те е страх от нещо... но кое от двете е - ти кажи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си