- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви казаха че очаквате че сестричка/братче?
Бях на 6 и една сутрин мама се забави в тоалетната. Когато излезе ми каза, че е бременна може би в първия месец(дори не си помня реакцията).
Сега сестра ми е първи клас, супер инато същество и хубава като кака си.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не исках бебе у нас!Не съм такъв човек но я мразих от самото начало още от преди раждането и,до ден днешен ситуацията не се е променила и няма да се промени!
Не помня.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Била съм на годинка ... на дали е много възможно да помня.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Защо говориш небивалици ?! Представи си живота си сега без него/нея !!!Първоначално написано от Rofl4e
Поне малко не я ли обичаш бе ?!
И аз се карам често със сестра ми, но я обичам с цялото си сърце и не мога да си представя живота без нея, един ден да не ме ядоса и ми липсват скандалите дори. Тя е всичко за мен, живота си давам за тая малка гадинка... но я обичам !!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Изказах мнението си по въпроса не енужно да ме нападаш така!Не не я обичам,и живота ми нямаше да е толкова вгорчен ако я нямаше!Просто не ме нападаи без да знаеш как стои ситуацията в къщи и какво ми е на мен!![]()
Аз съм второто-последното дете
А иначе на брат ми как са му казали за мен и аз не знамНякой път може да питам мама
![]()
единствено дете съм...
като малак исках да имам брадче/сестриче
но сега благодаря на бог че нямам
ами беше един слънчев пролетен ден, бях втори клас и наще нещо ме извикаха в стаята им и почнаха заобиколно и нали ми викат "Имаме една много хубава новина за теб, ще си имаш братче или сестриче..." това помняи аз много се зарадвах и много си я обичкам сестричката. Доста се караме и ме изкарва извън нерви ама живота си давам за нея, тя е част от мен и не си представям живота си без нея.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Brat mi reagiral po sledniq na4in. Ve4e 1-2 sedmici sym v nas nali i batko mi oti6yl pri maika i tatko poso4il me e i kazal: ,,Tova do koga 6te stoi v nas, nqma li da se maha?''![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
мноого се надявам скоро да имам такава новина![]()
To infinity and beyond.
И при мен е било така. Само че бебето е изгубено в шестия месец...Първоначално написано от Jumbie483
Не си спомням много..бях 5ти клас, и мисля че на 1 пицария ми го изръсиха и аз гледах леко натровено![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ми то аз съм втората, ама като се замисля никога не съм питала брат ми как са му казали, а и той е бил голям, така че не мисля че са му разигравали разни театри....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
бях на 7 в една пицария.посредата на вечерята баща ми ме пита:
`цвете,искаш ли по-малко братче или сестриче?`
и аз като някфа супер идиотка викам-
`мне`
и двамата останаха потресени,после всичко беше наред де,като се роди лапето бях щастлива,докато и тя не навърши 7![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Винаги се оплаквах че съм най-малка и така една вечер вечерям с нашите и пак казвам великата реплика че съм най-малка и тате казва ми след около 8-9 месеца няя да е така.Аз бях на 7 тогава и много се зарадвах ама сега разбирам че предпочитам да съм единствено дете ама няя.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ние сме 3 сестри. аз съм средната. казаха ни на закуска след дълъг престой на село. щях да си повърна млякото, но впоследствие се зарадвах при мисълта че тормоза на кака ми ще се разпредели върху двете. когато я взехме от родилното и двете мн се разочаровахме. о4аквахме кукл с букла а не ревящо червеникаво създание...а като се замисля че сега е супер мацка на 13 и пише в този форум...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
ами аз много исках да ми кажат.........ама така и не ми казаха(е не го направиха де затова не са ми казали)![]()
Мммм... не помняБях много мъничка
![]()
върнах се от село и заварих майка с големия корем беше ми супер безразлично даже прекалено странно безразлично за 5 год. лапенце![]()
![]()
ами бях на 6 и бях в банята и майка вика от кухнята .. Дидее ще имаме бебеи аз отначало мислех че се базикат , но наистина беше така
и сега онова говедо вече е на 7 години
![]()
![]()