- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите спестявания
Много хора ще си помислят, че ги лъжа, но да кажа, че спестявам и от 3 години насам съм си купил следните неща сам:
Много мощен компютър, монитор, 4 телефона (вече баща ми ползва от тях), ваучери аз си купувам, по кръчми с приятели като ходим не искам пари.
За друго не се сещам, но доста пари събирам - баща ми ми дава доста, но знае, че като ми даде няма да ги профукам за глупости и бързо.
Don't tell me what I can or can't do !
не мога да спестявам.. е винаги гледам да си имам в мене поне някакви дребни пари(освен джобните),ако нещо се наложи ,но иначе ...
като си поставя нещо за цел го постигам...
като намисля да спестявам - спестявам![]()
Пестя , когато мога.. До сега пестях от джобните за даскало , но от тази година ще уча в друг град и до колко ще мога да спестя ,не знам
...Но пестя ,когато си наумя ,че искам да имам нещо,което майка няма да благоволи да ми купи с нейни пари
... Когато събирам за нещо много искано ,винаги успявам ... В момента също спестих за блузката която искам
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами да пестя ,но в банката ,имам сметка и така ,защото ако са у мен ще се изкуша да ги прахосам за някой дрешка или обувки...Иначе у не държа много пари...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Аз не мога да се здържа![]()
не мога да пестя пари,или всичко спестено го харча на куп и то за лиготийки![]()
Спестявам и работя и чат пат си купя някой фитнес уред или тежестищото тва е най важно за мене и тва ме интересува.И тва е другите в банката хаха
Аз най често спестявам през учебната година.. за училище като ми дават и което остане го кътамИмам към 90 лева сега ама се пак лятото секи ден по 5 сладоледа.. то не става само с ядене.. трябват и пари
Е,някой си изкарах с рабУта но няма значение..други са от баба и дядо..
Не спестявам за нищо.. просто като излезна някъде ми дават например 10 лева и отделно аз си зимам още 5-20 лева (зависи къде съм излезнал) и от там свършват бързичкоДругата година като почна работа ще се опарича надявам се
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
преди много спестявах и много работи съм си купувал
последните ми спестявания ги изхарчих за втория ми мотор и сега нищо не мога да спестя даже не ми стигат парите![]()
аз не мога 10 лева да спестя,вие тука банки ще отворите![]()
Мислех,че аз съм единствената която не може да спестява пари,но тук виждам,че има много мой себеподобни![]()
Аз му знам мръсните намерения на автора на тематасамо чака някой да издаде къде крета мангизите и ще направи въоръжен грабеж
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Охх ... мойте пари не могат да седят така ... тряя да бъдат изхар4ениСпестявания в момента : 620 лв. ...
ама ся покрай даскалото ... ще ги отняма![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
По принцип много трудно спестявам.Обаче тая година съм решила да си спестявам от половината джобни, за да мога да си взимам разни дребни неща, за които нашите мислят, че са глупости и не им се дават пари. xD Ама ще видим кво ше стане..
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
Аз от два месеца насам сам събрала 60 и няколко лева , но все пак няма да кажа каде са да не дойдете да ми ги вземете![]()
![]()
охоо аз до 1-2 години много си спестявах .. яя някой роднина даде я баба и дядо,, сурвакане по нова година![]()
ресто от нещо ии така .. с парите си купих 1-вия телефон и телевизор .. ама вече няма няма пари в касичката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди си спестявах, вече не. Баща ми ми дава пари, когато му поискам, но ако искам да си купувам някакви глупости и най-вече алкохол, взимам от парите, които майка ми и баба ми ми пращат.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами спестявам си. Когато ми дават за даскало пари, в повечето случаи ми остават и винаги ми остават. Баба и дядо и те като ми дадат и не ги харча всичките и си имам(за разлика от сестра ми, тя не може една стотинка да спести, всичко отива за парцали, които после не носи.). Сега имам около 100 лв, защото си купувах учебници и малко дрехи.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
ммдаа голямо спестяване му удрям вече имам спестени цели 4 стотинки...еемии не мога да пестя просто има ли пари в мен трябва да се похарчат!
![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
[ Дейвид Бърн ]