.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 118

Град
    София
    Много хора ще си помислят, че ги лъжа, но да кажа, че спестявам и от 3 години насам съм си купил следните неща сам:

Много мощен компютър, монитор, 4 телефона (вече баща ми ползва от тях), ваучери аз си купувам, по кръчми с приятели като ходим не искам пари.

За друго не се сещам, но доста пари събирам - баща ми ми дава доста, но знае, че като ми даде няма да ги профукам за глупости и бързо.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    ...аз спестявания нямам...ако имам пари ги харча не мога да ги оставя така
    И аз съм така

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не спестявам

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    1900 лв спестени

Голям фен
    не мога да спестявам.. е винаги гледам да си имам в мене поне някакви дребни пари(освен джобните),ако нещо се наложи ,но иначе ...

като си поставя нещо за цел го постигам...
    като намисля да спестявам - спестявам

Пестя , когато мога .. До сега пестях от джобните за даскало , но от тази година ще уча в друг град и до колко ще мога да спестя ,не знам ...Но пестя ,когато си наумя ,че искам да имам нещо,което майка няма да благоволи да ми купи с нейни пари ... Когато събирам за нещо много искано ,винаги успявам ... В момента също спестих за блузката която искам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ами да пестя ,но в банката ,имам сметка и така ,защото ако са у мен ще се изкуша да ги прахосам за някой дрешка или обувки...Иначе у не държа много пари...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    I az ne moga da pestq ... No sega ima edni 60 evro v maika mi i nqma dai gi vzimam shtoto she gi izharca, a ne iskam ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз не мога да се здържа
    не мога да пестя пари,или всичко спестено го харча на куп и то за лиготийки

Спестявам и работя и чат пат си купя някой фитнес уред или тежести щото тва е най важно за мене и тва ме интересува.И тва е другите в банката хаха

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Аз най често спестявам през учебната година.. за училище като ми дават и което остане го кътам Имам към 90 лева сега ама се пак лятото секи ден по 5 сладоледа.. то не става само с ядене.. трябват и пари Е,някой си изкарах с рабУта но няма значение..други са от баба и дядо..
    Не спестявам за нищо.. просто като излезна някъде ми дават например 10 лева и отделно аз си зимам още 5-20 лева (зависи къде съм излезнал) и от там свършват бързичко Другата година като почна работа ще се опарича надявам се
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    некъде из Сливница...
    преди много спестявах и много работи съм си купувал
    последните ми спестявания ги изхарчих за втория ми мотор и сега нищо не мога да спестя даже не ми стигат парите

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Аз "работя" (гледам кучета).
    И изкараните пари си ги спестявам за нов фото апарат.
    Иначе родителите ми ми дават пари.

аз не мога 10 лева да спестя,вие тука банки ще отворите

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мислех,че аз съм единствената която не може да спестява пари,но тук виждам,че има много мой себеподобни

Град
    Шумен
    Аз му знам мръсните намерения на автора на темата само чака някой да издаде къде крета мангизите и ще направи въоръжен грабеж
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Охх ... мойте пари не могат да седят така ... тряя да бъдат изхар4ени Спестявания в момента : 620 лв. ...
    ама ся покрай даскалото ... ще ги отняма
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    where no one needs a reason..
    По принцип много трудно спестявам.Обаче тая година съм решила да си спестявам от половината джобни, за да мога да си взимам разни дребни неща, за които нашите мислят, че са глупости и не им се дават пари. xD Ама ще видим кво ше стане..
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Тъй като не мога да спестява, като отидох да уча във Виена сключих договор с банката, всеки месец на 25 число дами взимат по 20 евро от сметката (отделям от парите,които наще са ми пратили за месеца, които не са хич много) и така след 6 години да имам 1.700 евро. Това е перфектния вариант за мен, защото си знам, че тези пари не трябжа да ги пипам и просто си ги взимат и псоле не сана мое разположение, пъхнати под възглавницата. Така че така спестявам.
    Добър вариянт...

Аз от два месеца насам сам събрала 60 и няколко лева , но все пак няма да кажа каде са да не дойдете да ми ги вземете

Град
    в мазето ;dd
    охоо аз до 1-2 години много си спестявах .. яя някой роднина даде я баба и дядо,, сурвакане по нова година ресто от нещо ии така .. с парите си купих 1-вия телефон и телевизор .. ама вече няма няма пари в касичката

Преди си спестявах, вече не. Баща ми ми дава пари, когато му поискам, но ако искам да си купувам някакви глупости и най-вече алкохол, взимам от парите, които майка ми и баба ми ми пращат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ами спестявам си. Когато ми дават за даскало пари, в повечето случаи ми остават и винаги ми остават. Баба и дядо и те като ми дадат и не ги харча всичките и си имам(за разлика от сестра ми, тя не може една стотинка да спести, всичко отива за парцали, които после не носи.). Сега имам около 100 лв, защото си купувах учебници и малко дрехи.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

ммдаа голямо спестяване му удрям вече имам спестени цели 4 стотинки ...еемии не мога да пестя просто има ли пари в мен трябва да се похарчат!
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

[ Дейвид Бърн ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си