- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите спестявания
Не харча почти никакви пари => общо взето само спестявамКато събера повечко си купувам книги
![]()
финасовио статус на левио ми джеп е 0 леа и 0 стинки![]()
Винаги си имам спестявания,така съм свикнал.Повечето спестявания са от ресто,от джобните,понякога от брат ми,аа от тото-то супер рядко,да не кажа никога![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
едит: "нема бизнес нема пари..нема и за 2 цигаари"![]()
Преди не можеш да пестя.... не знам защо, но не можех дълго време да държа пари в себе си.
Ноо интересно, че в последно време съм се кротнала нещо и съм си спестила. От 1 юли до сега имам 280 лв. И ще видим сега и от парите за училище ако мога... И така.![]()
![]()
тва лято бачках и съм си спестила само 110 лв
METALLICA NAD VSI4KO !!
Аз по принцип си препечелвам по някои друг лев . Горе долу като се съберат към 100лв помагам на баща ми като си плащам сам състезанието... Сега събирам за GSM понеже си изгубих стария![]()
![]()
ами ... да събирам
от джобните или някоя баба да ми даде
![]()
![]()
В момента имам около 5лв. ама ще събера още много
![]()
![]()
:}
Ооо да събирам си, но обикновено отиват почти веднага за някоя нова животинка или китка.
Скоро си купих морски таралеж, днес или други ден ще ми дойдат жабите и към края на седмицата евентуално ще дойдат 2 растения ванилия от Германия за мен.![]()
Доста съм скътан иначе.....![]()
FIRE POI FOREVER!!!
По-сериозните пари си ги слагам при *******,но за напред мисля да ги вложа някъде
А иначе имам 2 пласмасови такива за химикалки пълсни със стотинки по 1,2,5 и имам някъде 30 лева на жълти![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
аууу аз не мога да пестя... сичко се изхарчва...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Имам 500 Евро .. спестени от около 3 години .. и когато ми трябват пари .. просто взимам и после връщам иначе цяло лято работя .. и в края на лятото .. си купувам разни неща а цяла зима живея на гърба на нашите .. сега например си купих Iphone и карам курсове за кола : )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Много искам да спествам ,но просто не мога...И ако отида до магазина и ми кажат например рестото е за теб (2 лв) никога не си го спестявам ,а гледам всекви глупости да купя за ядене ...и 10 стотинки да ми останат гледам да ги изхарча
![]()
имам 100 милиона на кайманите, шото башата там слага секи ден, иначе го млатя![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
В една от дебитните ми карти имам мои си пари, те не са ми от родителите ми а изкарани с мен я с работа я по някакъв друг начин, от тях тегля само когато не ми достигат тези от родителите ми и вече ми е неудобно да им искам.Парите биха ми стигнали да ги завъртя като ги вложа в нещо още обмислям вариянтите, каквото и да е ще е по-добре отколкото да отидат по курв...а така де момичета и уиски![]()
Като ми дават за рожденни дни и ей така без причина и като си спестя и досега съм събрала 380 леваза нишо не събирам
![]()
Аз спестявам от както се помня![]()
Даже си имам банкова сметка, на името на майка ми, че да ми контролира кинтитеПоследния път когато я проверих имаше 13,500
а бяха 20,000
![]()
Жалко, че другата година напускам ''родния край'' и ще изхарча и тези и пак оставам на червено![]()
Ако искаш може да ти помогна заедно да ги изхарчиме ?Първоначално написано от Jumbie483
![]()
ми аз ми дават между 5-10 на седмица и аз скътавам по 5-6 лева на седмица а понякога и по пове4е сега имам 70 лева, ама искам да си купя доста неща като Ipod PSP i дигитален фотоапарат ама... 6те 4акам по принцип баба и дядо ми купуват каквото пожелая, ама няма да ги натоварвам 4ак толкоз.
Аз спестявам всяка стотинка която мога... Обаче май немога![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не спестявам,не намирам смисъл в това да се ограничавам и лишавам от нещо и да си кътам някакви пари ... за умряло ли да ги пазя тея пари ? В повечето случаи даже съм на минус .
аз си събирам да,стипендиики,деци,джобни, ресто тва онова...но не се запазват дълго - или купувам подаррци или си харесвам парцалки или ги давам на заем я на мама,я на тати,я на бати![]()
![]()
![]()
Ммм, Пиле, вече знам какво ще искам при разводаПървоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
Иначе по темата.
Спестявам от години и имам натрупана добра сума, който за сега просто си стой там. Печеля достатъчно, за да имам за харчене и да спестявам.![]()