.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118
    Не харча почти никакви пари => общо взето само спестявам Като събера повечко си купувам книги

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    финасовио статус на левио ми джеп е 0 леа и 0 стинки

Винаги си имам спестявания,така съм свикнал.Повечето спестявания са от ресто,от джобните,понякога от брат ми,аа от тото-то супер рядко,да не кажа никога
    Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    едит: "нема бизнес нема пари..нема и за 2 цигаари"

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Преди не можеш да пестя.... не знам защо, но не можех дълго време да държа пари в себе си.
    Ноо интересно, че в последно време съм се кротнала нещо и съм си спестила. От 1 юли до сега имам 280 лв. И ще видим сега и от парите за училище ако мога... И така.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

тва лято бачках и съм си спестила само 110 лв
    METALLICA NAD VSI4KO !!

Аз по принцип си препечелвам по някои друг лев . Горе долу като се съберат към 100лв помагам на баща ми като си плащам сам състезанието... Сега събирам за GSM понеже си изгубих стария

ами ... да събирам от джобните или някоя баба да ми даде В момента имам около 5лв. ама ще събера още много
    :}

Ооо да събирам си, но обикновено отиват почти веднага за някоя нова животинка или китка.
    Скоро си купих морски таралеж, днес или други ден ще ми дойдат жабите и към края на седмицата евентуално ще дойдат 2 растения ванилия от Германия за мен.
    Доста съм скътан иначе.....
    FIRE POI FOREVER!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    По-сериозните пари си ги слагам при *******,но за напред мисля да ги вложа някъде

А иначе имам 2 пласмасови такива за химикалки пълсни със стотинки по 1,2,5 и имам някъде 30 лева на жълти

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    In Your Dreams...
    аууу аз не мога да пестя... сичко се изхарчва...
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Имам 500 Евро .. спестени от около 3 години .. и когато ми трябват пари .. просто взимам и после връщам иначе цяло лято работя .. и в края на лятото .. си купувам разни неща а цяла зима живея на гърба на нашите .. сега например си купих Iphone и карам курсове за кола : )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на Chery
    Много искам да спествам ,но просто не мога... И ако отида до магазина и ми кажат например рестото е за теб (2 лв) никога не си го спестявам ,а гледам всекви глупости да купя за ядене ...и 10 стотинки да ми останат гледам да ги изхарча

Град
    ФъФф КлубЪъ
    имам 100 милиона на кайманите, шото башата там слага секи ден, иначе го млатя
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Голям фен Аватара на 24white24
    В една от дебитните ми карти имам мои си пари, те не са ми от родителите ми а изкарани с мен я с работа я по някакъв друг начин, от тях тегля само когато не ми достигат тези от родителите ми и вече ми е неудобно да им искам.Парите биха ми стигнали да ги завъртя като ги вложа в нещо още обмислям вариянтите, каквото и да е ще е по-добре отколкото да отидат по курв...а така де момичета и уиски

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Като ми дават за рожденни дни и ей така без причина и като си спестя и досега съм събрала 380 лева за нишо не събирам

Аз спестявам от както се помня
    Даже си имам банкова сметка, на името на майка ми, че да ми контролира кинтите Последния път когато я проверих имаше 13,500 а бяха 20,000
    Жалко, че другата година напускам ''родния край'' и ще изхарча и тези и пак оставам на червено

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Даже си имам банкова сметка, на името на майка ми, че да ми контролира кинтите Последния път когато я проверих имаше 13,500 а бяха 20,000
    Жалко, че другата година напускам ''родния край'' и ще изхарча и тези и пак оставам на червено
    Ако искаш може да ти помогна заедно да ги изхарчиме ?

ми аз ми дават между 5-10 на седмица и аз скътавам по 5-6 лева на седмица а понякога и по пове4е сега имам 70 лева, ама искам да си купя доста неща като Ipod PSP i дигитален фотоапарат ама... 6те 4акам по принцип баба и дядо ми купуват каквото пожелая, ама няма да ги натоварвам 4ак толкоз.

Град
    Шумен
    Аз спестявам всяка стотинка която мога... Обаче май немога

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ако искаш може да ти помогна заедно да ги изхарчиме ?

о не, благодаря
    мога и сама

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не спестявам,не намирам смисъл в това да се ограничавам и лишавам от нещо и да си кътам някакви пари ... за умряло ли да ги пазя тея пари ? В повечето случаи даже съм на минус .

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    аз си събирам да,стипендиики,деци,джобни, ресто тва онова...но не се запазват дълго - или купувам подаррци или си харесвам парцалки или ги давам на заем я на мама,я на тати,я на бати

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    По-сериозните пари си ги слагам при *******,но за напред мисля да ги вложа някъде

А иначе имам 2 пласмасови такива за химикалки пълсни със стотинки по 1,2,5 и имам някъде 30 лева на жълти
    Ммм, Пиле, вече знам какво ще искам при развода

Иначе по темата.
    Спестявам от години и имам натрупана добра сума, който за сега просто си стой там. Печеля достатъчно, за да имам за харчене и да спестявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си