- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите спестявания
имам около 300лв спестениМисля да станат повече и тогава да харча
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз веднъж бях събрала 80 лева от рдто и празниците и взе че дойде една огромна сметка от 120 кинта на домашния и айде всичките пари ги дадох на мами и на тати даже и не стигнаха за цялата сметкаа иначе не мога да спестявам : ((
![]()
Ами аз мога да спестявам,но в момента нямам желанието.Сега обаче от следващата седмица може и да започна,но в никакъв случай няма да се лишавам от абсолютно нищо.Ако остане нещо ок,ако не все ми е едно.
Е тва е мнението !Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
опитвам се , но не успявам да спестявам
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Когато бях по-малка постоянно спестявах ,но сега нещо не се задържат парите при мен![]()
Just dance, gonna be okay
pri men parichki ne se zadurjat za dulgo vreme .. harcha chesto i po dosta ... v povecheto slychei za drehi i obyvki ...![]()
![]()
i nai- qkoto e che kolkoto sum izharchila dnes ytre shte imam v kartata dva puti po tolkova
![]()
![]()
![]()
za tfa si harcha baq solidno ..
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
![]()
не мога да спестя
![]()
![]()
![]()
И 10 ст- да имам пак ше ги изфукам... хаха аз не мога да пазя пари.
Кътам от 1 седмица и имам 15 лвАма скоро дядо ми Коледа ще ми донесе много и ще бъдат инвестирани в дрехи и гримове или в Metal Shop
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
ми аз винаги имам по някой спестен лев, за "черни дни"...сега искам нов тел. и аз ще си събера малко, наще ще додадат другите и така...винаги като ми останат от джобните (вярвайте ми аз от тях харча по 1-2лв на седмица, пари за дрехи и козметика - отделно си ми дават), а и от стипендията парички и така....сега имам 105лв (за по-малк от месец е това)...ма скоро ще трябва и подаръци да се купуват, ма поне пак по Коледа ще си събера
![]()
Като знам,че имам пари винаги отиват за нещо ненужно.![]()
Не мога да спестявам,а искам да мога.
40 лвсъбирам си за дрехи,козметика и такива работи =)
да събирам,по принцип за различни неща но най често нещи което е скъпо но няма да дам парите ако ги имам и затова събирам по малко.примерно книга-40лв не ми се дават ако ги имам готови затова събирам месец примерно и си знам че ги отделям за книжката.
а иначе не събирам мн често в повечето случаи имам всичко от което се нуждая и копъвам само допълнителни неща