.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    имам около 300лв спестени Мисля да станат повече и тогава да харча
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Vincitore
    аз веднъж бях събрала 80 лева от рдто и празниците и взе че дойде една огромна сметка от 120 кинта на домашния и айде всичките пари ги дадох на мами и на тати даже и не стигнаха за цялата сметка а иначе не мога да спестявам : ((

Ами аз мога да спестявам,но в момента нямам желанието.Сега обаче от следващата седмица може и да започна,но в никакъв случай няма да се лишавам от абсолютно нищо.Ако остане нещо ок,ако не все ми е едно.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Не спестявам,не намирам смисъл в това да се ограничавам и лишавам от нещо и да си кътам някакви пари ... за умряло ли да ги пазя тея пари ? В повечето случаи даже съм на минус .
    Е тва е мнението !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Не спестявам.
    [b][i]Je t'aime au-del

Мега фен Аватара на mynichka
    опитвам се , но не успявам да спестявам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Спестила съм си 175 лв 1,23 ст да съм точна.

Град
    land of broken dreams
    Когато бях по-малка постоянно спестявах ,но сега нещо не се задържат парите при мен
    Just dance, gonna be okay

pri men parichki ne se zadurjat za dulgo vreme .. harcha chesto i po dosta ... v povecheto slychei za drehi i obyvki ... i nai- qkoto e che kolkoto sum izharchila dnes ytre shte imam v kartata dva puti po tolkova za tfa si harcha baq solidno ..
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Не спестявм.Просто не мога,имам ли пари трябва да ги изхарча

Град
    Sofiя
    И 10 ст- да имам пак ше ги изфукам... хаха аз не мога да пазя пари.

Кътам от 1 седмица и имам 15 лв Ама скоро дядо ми Коледа ще ми донесе много и ще бъдат инвестирани в дрехи и гримове или в Metal Shop
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

ми аз винаги имам по някой спестен лев, за "черни дни" ...сега искам нов тел. и аз ще си събера малко, наще ще додадат другите и така...винаги като ми останат от джобните (вярвайте ми аз от тях харча по 1-2лв на седмица, пари за дрехи и козметика - отделно си ми дават), а и от стипендията парички и така....сега имам 105лв (за по-малк от месец е това)...ма скоро ще трябва и подаръци да се купуват, ма поне пак по Коледа ще си събера

ne moga da pestq

Голям фен Аватара на one
    Като знам,че имам пари винаги отиват за нещо ненужно.

Не мога да спестявам,а искам да мога.

40 лв събирам си за дрехи,козметика и такива работи =)

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    да събирам,по принцип за различни неща но най често нещи което е скъпо но няма да дам парите ако ги имам и затова събирам по малко.примерно книга-40лв не ми се дават ако ги имам готови затова събирам месец примерно и си знам че ги отделям за книжката.
    а иначе не събирам мн често в повечето случаи имам всичко от което се нуждая и копъвам само допълнителни неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си