- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да умра
Здравейте,проблемът ми е че искам да умра имам чувството че всички ме мразят,че никой не ме обича.Не съм откачила просто скоро ще се срина от това, че винаги аз виновна за нещо или нещо друго.Скоро ще дойде краят.Кажете какво да правя.Моля не се смейте!!!!!
е и като умреш какво....вече ще оправиш нещата ли
![]()
![]()
спокойно миласиг съм че ваще колкото и да се карате и т.н. хипер мн те обичат и не си представят живота си без теб... може и да имаш проблеми, но това не означава че смъртта е решението, точно обратното, затова стегни се, вземи се в ръце, поговори с ваще и тегли едни яки майни на сички на които си крива да видят кой тогава ше иска да се самоубива!
![]()
моментно състояние..и на мене ми се е случвало, миналата половин година сиг бях така, ще ти мине, от тебе зависи кога
Ще умреш и какво?Не ни занимавай с глупости ... 1во говориш някакви щуротии и искаш някакви напълно непознати да те разобедят да не умираш,моле те,и второ не мислиш ли че си голяма за тия глупости ?!Не е нужно да ни заливаш с излзиашна информация ...
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Споко бе!Вземи се в ръце,момиче..нали имаше една такава поговорка-ако животът ти предостави лимони,направи си лимонада..е,защо и ти не опиташ?Отпусни се и я карай по-спокойно!Не е възможно абсолютно всички да те обичат-приеми гои това не е причина да искаш да умираш..Повярвай,няма да се почувстваш по-щастлива ако го направиш
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Защо си мислиш, че никой не те обича?Има много хора, които държат на теб и са готови дори да умрат за теб. Не е хубаво да си мислиш негативизми.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Дай воля на емоцията и не изпадай в депресия.Ако положението е чак толкова тежко потърси помоща на психолог или психо-терапевт!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от 24white24
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Еми умирай закво живееш да те мразят о.0 Умирам вече трети път ама след втория беше най яко.
Спокойно,не се притеснявай.Всичко е временно състояние.Мисли положително.С този песимизъм доникъде няма да стигнеш.Сама правиш,така че да се чувстваш зле.Успокой се и горе главата.Успех..
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
успехстани емо
я се стегни бе,ще отмине.
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
споко човек..на колко си?...т'ва е някво моментно състояние..ше ти мине..и аз мн съм се чувствал така ама тва е положението..ако искаш ме намери в скайпа nsa_mn
Стани емо. Банално, но факт. Живота е за да се радваме на него. Всички имаме проблеми.
И тва е причина да искаш да умреш?
Вземи се стегни.Мисля,че просто страдаш от липса на внимание и явно ти е хрумнало,че тва може да привлече повече внимание към теб.
Не е това начина,повярвай ми.
Живота си е твой, прави си с него квото си искаш, но знай, че винаги щом се опиташ да посегнеш към животта си ще се сетиш за нещо, което ще те спре. Другите, които са пробвали и са успявали са били луди. Извинете, ако тука има такива.![]()
FIRE POI FOREVER!!!
i az bqh taka po edno vreme.. ama vijda6 4e sum jiva nali.. aide stiga glupostiПървоначално написано от pOleNcEtOy
![]()
не приемай нещата толко на вътре,верно ,че родителите се карат,но бъди по - оптимистично настроена.Не бъди толкова затворе,споделяй с приятелки,ако трябва.
Какви са тия мисли 'искам да умра' ?? .. Няма да умираш .. сега ти се иска,сега нещо ти е кофти,но след известно време нищо няма да ти има според мене !!
НЕМА МРЕШ!!! Това е нормално явление. Всеки човек си има такъв период в живота, е може и по няколко (Първоначално написано от pOleNcEtOy
), аз уж го минах тоя. И аз като тебе си мислих че ще умра, но както виждаш още щъкът мои мнения тука (
). Опитай се да и намериш нови приятели, на които можеш да разчиташ, и които да ти помогнат. Не е нужно да се връзвъш на разни идиоти които общо взето са завистливи и комплексирани (
). ГЛедай си живота без да ти пука за другите и ще успееш
Дано съм помогнал малко![]()
Да !Първоначално написано от BаllFace
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
на мен ми предложи марихуана,ама сер, на село имам цяла нива, чуждата е хубава, а пък в моя двор е диваПървоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?