.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!

Защоооо той... ?

Сори пийпъл, ако има подобна тема ама имаме проблемче с приятеля ми../Той е на 18, а аз на 17г./..Тааа като започнем да го правим и той свършва буквално за 1-2 минути иииии така за мен нищо не остава... Плс,кажете ми какво да направим/направя, за да свършва малко по-бавничко, защото иначе аз никога няма да стигна до някакъв оргазъм така... ... Мерси предварително

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    еми имаше 1 презервативи Durex със часовник отпред на кутииката пробваите тях

Lord Give Me A Sign

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)

Re: Защоооо той... ?

Цитирай Първоначално написано от Rihanna
    Сори пийпъл, ако има подобна тема ама имаме проблемче с приятеля ми... Като започнем да го правим и той свършва буквално за 1-2 минути иииии така за мен нищо не остава... Плс,кажете ми какво да направим/направя, за да свършва малко по-бавничко, защото иначе аз никога няма да стигна до някакъв оргазъм така... ... Мерси предварително
    Правиш му ръчен масаж, докато не се изхвърли и започвате малко след това
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

според мен презервативите няма да помогнат мн...има си хапчета за тая работа не им помня името поразпитай тук таме и му ги вземи на гаджето ти иии ще те клати като гладен циганин джанка едно 2-3 часа

Love My Girl <3 Loff You Soff

Град
    Нови пазар

Сори пийпъл, ако има подобна тема ама имаме проблемче с приятеля ми... Като започнем да го правим и той свършва буквално за 1-2 минути иииии така за мен нищо не остава... Плс,кажете ми какво да направим/направя, за да свършва малко по-бавничко, защото иначе аз никога няма да стигна до някакъв оргазъм така... ... Мерси предварително
    Спрей за задържане
    Заврете се в нета от своя дом

Супер фен Аватара на Amateur
    Ем и аз бях така преди и като свърша се измивах сменях презерватива и даи от начало,ама при мен е така че първите 5 пъти като свършвам си остава дигнат и чак после може да спадне...

Цитирай Първоначално написано от Chaos_Knigh7
    това наистина е едно много добро решение..направи така че да срърши преди да сте започнали За да може после ерекцията му да е по дълга и дано да устиска по-дълго време.. Коффти проблем.. но спокс все пак май не е 1вия с такива оплаквания ...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Мн зависи има тука!Ако ти си СТРАШНА...кво се очудваш ...а иначе може и тои да е млад в тая насока...кво се очудваш
    Ако не е малък на години - спрей за задържане или ръчната,както казаха по-горе!
    Ако е малък споко ще се опраи по-натам...то си е до развитие и навик...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predi imashe edna tema, kydeto edno momche iskalo da izdyrji poveche ili pogreshka beshe vzel takiva prezervativi i ne mojal da svyrshi. I reshili mackata da go dovyrshi sys svirka. Mahnal prezervativa i usetil kak toi e napylno bezchuvstven. Sled kato nakraq uspql da svyrshi taq mu kazala, che ne si chuvstva ustata, sqkash ima upoika.
    A na avtorkata shte kaja - izchakai malko, ne byrzai, poveche praktika i shte zapochne po-bavno da svyrshva.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моят приятел също свършва бързо 1-вия път. Е, към 10-тина минути е, но понякога и по-малко. Техниките са няколко:
    -да свърши първо от свирка, задоволяване с ръце или самозадоволяване (а може прасто 1 бърз експлозивен секс)
    -да ползва спрейове, презервативи и прочие методи за задържане
    -да си мисли за нещо странично по време на акта
    -да спирате, когато усети че свършва, да сменяте пози и прочие
    -който бърза-повтаря!

Град
    Шопландия
    Кажи му да си мисли за футбол
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от Maja

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Цитирай Първоначално написано от Maja
    какво бе

Lord Give Me A Sign

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Моят приятел също свършва бързо 1-вия път. Е, към 10-тина минути е, но понякога и по-малко. Техниките са няколко:
    -да свърши първо от свирка, задоволяване с ръце или самозадоволяване (а може прасто 1 бърз експлозивен секс)
    -да ползва спрейове, презервативи и прочие методи за задържане
    -да си мисли за нещо странично по време на акта
    -да спирате, когато усети че свършва, да сменяте пози и прочие
    -който бърза-повтаря!
    Подкрепям.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    hm... ne e ne6to NEnormalno no puk e nepriqtno.ima spreiove za zadurjane,prodavat se vuv sex shopovete.mislq 4e svur6va tolkova burzo za6toto se prevuzbujda.ot skoro li pravi sex?kogato pravih sex za purvi put sledva6tite dvaisetina puti to4no kato nego svur6vah adski burzo.posle sviinah sus use6taneto i trupkata i vlqzoh vuv ritum.moje bi toi su6to ima takuv "problem"

Кажи му да си мисли за нещо гадно. Повярвай-действа!
    Един приятел преди ми беше споделил, че за да не свършва толко бързо си мисли за майка си.

Цитирай Първоначално написано от Chaos_Knigh7
    mm deistvitelno napravi purvo tova 6te vidi6 6te svur6i dosta po bavno .. ina4e nz nakarai go da si predstavq nai-groznata i debela po banski ne 6eguvam se probvai s "ru4en masaj" xix 6te pomogne
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    hm... ne e ne6to NEnormalno no puk e nepriqtno.ima spreiove za zadurjane,prodavat se vuv sex shopovete.mislq 4e svur6va tolkova burzo za6toto se prevuzbujda.ot skoro li pravi sex?kogato pravih sex za purvi put sledva6tite dvaisetina puti to4no kato nego svur6vah adski burzo.posle sviinah sus use6taneto i trupkata i vlqzoh vuv ritum.moje bi toi su6to ima takuv "problem"
    Ot skoro,da... I na dvamata ni be6e za pruv put prediu sedmica... iii go napravihme okolo 5-6 puti nqkude za okolo 2-3 dni....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си