- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерил ми е на лагера
4 месеца....Първоначално написано от ma tian rui
![]()
Целуване и натискане не е голяма изневяра. Май само секса се зачита.
da be.....te sig i sex sa pravili....Първоначално написано от Pliok0019
Тогава го зарежи. Такива хора не си заслужават нито времето, нито вниманието.Първоначално написано от I_hate_you_p
emi ve4e go napravih..no nemoga da qm da spq....samo mislq za nego....6te umraa.....Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
Спокойно. И това ще мине, бъди сигурна.Първоначално написано от I_hate_you_p
Не си заслужава да се измъчваш за него. Някои неща наистина не си заслужават. Започни да излизаш с приятели, прочети поредица от книги, започни да се занимаваш малко по-активно с някой спорт, изгледай някой телевизионен сериал...Звучи адски клиширано, но времето лекува.
Успех!
Мерси многоПървоначално написано от Pliok0019
![]()
moe gadje go e pravilo,no posle ujasno sujalqva6e i az mu prostih,no mu go vurnah troino!povtarqm TROINO!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
може ли да попитам какПървоначално написано от purple__love
интересно ми е просто...
da i na men ;]Първоначално написано от `SunFlower`
ама много малко хора са съгласни с товаПървоначално написано от PePeLePew
![]()
---
авторке на темата, на колко години си иначе?
Нормално е, поне за мен.Не се впрягай, не е единствения на тая планета нали? :P
>>> House Music <<<
сега.... слушай ме внимателно няма да повтарям.....той отива на лагер, на море..... и му е кеф, лято е.... има красиви момичета около него.... а ти си там някъде далеч... няма как да издържи на изкушението!! пък и все пак е момче и се предполага че си пада малко задник
не се впрягай толкоз.... и аз тази година бях по лагери и видях колко хора изневериха на половинките си
но това е нормално.....
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от gangstata
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
говорих пак с него човека продължава да отрича всичко а и много хора вече ми се обадиха да ми кажат каквоп става...нашият от първия ден се хванал с неква....мразяяя гоо.....само ме лъга толкова време в петък си иде...и неискам да го виждам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitai go za da vidish dali shte si priznae... ako mislish 4e si zaslujava da mu dadesh vtori shans - dai mu,ako ne -kusai go
pitah go izlaga me pone 20 pyti 4e ne e istina...Първоначално написано от just_my_luck
![]()
А откъде знаеш че тази твоя приятелка не те лъже?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
sig sam nqma kak da me lujeПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
ami parvo...prostih mu s mnogo usiliq...trqbva6e da se razpla4e....sblijihme se i toi hlutna po men ujasno mnogo...togava zapo4nah da se zadqvam s nai-dobriq mi priqtel i toi se vliubi v men do tolkova 4e se skaraha za men...az ostavih vuprosniq kru6ka4...no ne trugnah s drugoto mom4e....toi se susipa i vse o6te me obi4a....no iztarva vlaka mnogo otdavna.....vse o6te si blije ranite!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
браво бе мацко.....аз тва нещо немога да го напрая много ми се иска но немога....все пак мерси че сподели с насПървоначално написано от purple__love
![]()
Не мисли за отмъщения, безразличието е най-голямото наказание и прекрати връзката ви!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Някой май гледа ОТХ![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!