.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Не че го оправдавам,но на такива лагери лятно време винаги се случва нещо такова.Все пак всеки си има своята ''лятна забивка'' .. А пък ти ако толкова го обичаш щеше да почакаш да се прибере и да се разберете дали ще късате или не Но тъй като вече си направила избор забравяй го и тфа е.
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Някой май гледа ОТХ
    to moq jivot e oTH...

Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    Цитирай Първоначално написано от purple__love
    ami parvo...prostih mu s mnogo usiliq...trqbva6e da se razpla4e....sblijihme se i toi hlutna po men ujasno mnogo...togava zapo4nah da se zadqvam s nai-dobriq mi priqtel i toi se vliubi v men do tolkova 4e se skaraha za men...az ostavih vuprosniq kru6ka4...no ne trugnah s drugoto mom4e....toi se susipa i vse o6te me obi4a....no iztarva vlaka mnogo otdavna.....vse o6te si blije ranite!
    браво бе мацко.....аз тва нещо немога да го напрая много ми се иска но немога....все пак мерси че сподели с нас

za ni6to
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    аз като се познавам, навярно ще простя....ако е било само целувка и обарване искал е да пробва нещо ново
    гадно си е, сега го накарай да съжелява и да ходи след теб, като кученце и ако се справи със задачата....може да се събете пак
    ко съм гадно

питай го дали е истина

Град
    Сливница
    е как незнаеш кво да правиш бее лелелееее зарежи много ясно един път изневери ли ти ще се повтори :P

това е целта на лагерите и екскурзиите
    мен още ме е яд,че много късно видях в сайта на даскалото,че съмм пропуснала срока,когато са се събирали хора за лагера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си