- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерил ми е на лагера
Темата е следната приятеля ми е на лагер на море с класа си и още там някви...мен наще не ме пуснаха да отида....тая вечер ми се обажда и ми даде да говоря с една моя приятелка която е там...и тя ми каза че се е натискал и целувал с няква от лагера....демек ми е изневерил...незнам какво да правя и ви моля за съвет...Благодаря предварително
т.7
krem4et0
Като се видите - един шут между краката, като приклекне едно коленце и ще си на 6.
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Няколко варианта:
-питаш го и се разбирате като хора , без да викате и т.н..
-питаш го и му вдигаш скандал
-без да го питаш му вдигаш скандал
-правиш се на ударена и понасяш..
Второто е най-добро..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Мерси ам аз вече му дигнах скандал пшо телефона и скъсах с него.....Първоначално написано от gangstata
Обаче адски много го обичам и адски много ме нарани
Интересно .. зависи от много неща самият случай - ако момчето наистина те харесва и не сте заедно от 2 седмици да кажем - едва ли би го направил това .. по-скоро е номер .. прецени до каква степен приятелката ти е приятелка или по- скоро негова приятелка че да се намеси .. няма мъж който да направи ти изневери и веднага да ти позвъни та да ти се 'изфука' освен ако не си го връща за нещо .. това е глупавооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
можеби приятелката ти те лъже
Lord Give Me A Sign
Naistina ima takwa opciq.Zatowa pitash drugi koito sa bili na lagera.
приятелката ми на 10000000000000% не ме лъже сигурна съм....а той просто няма за какво да си връща....ходим от 4 месеца....и много пъти ми е доказвал че ме обича....защооо го направи.....
незнам какво да му кажа какво да правя като се върне......
тя е от моя град май и може и да са заедно като се върне...искам да умраа.....
нз що,обаче никът ти ми прилича на "ай хейт ю пейтън"
по темата:добре си направила..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
btw tova ozna4avaПървоначално написано от gangstata
jivota mi e to4no kato na peyton....si4ko e ednakvo samo deto maika mi ne e umrqla...ina4e si4ko e edno i sa6to
Еми винаги има втори шанс,но ако мислиш че ще го направи пак режи и да не ти пука!
+100Първоначално написано от gangstata
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Аз не давам 2ри шанс за такива неща. Много трябва да се реве, че да има 2ри шанс![]()
да не ти пука един път е отишъл на лагер и веднага се лепнал за друга.![]()
Той НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!
Забрави го, ти си решаваш де
това от мен :P
БисквитенотоЧудовище
и извода в един!!!МОМЧЕТАТА СА ТЪПАНАРИ...![]()
но пък без тях сме за никъде...![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
и момчетата казват така за момичетатаПървоначално написано от vetev
![]()
БисквитенотоЧудовище
лагерите винаги са диви..може да е бил напушен и мърво пиян, да го е хванало яд, че не си там и някоя да го е съблазнила, за да си направи интригата..момчето какво обясни по телехона?
тва е защото са още по големи тъпанари ;д;д;д ау изкарах се мъжемразкаПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
Mother Teresa
тва е защото са още по големи тъпанари ;д;д;д ау изкарах се мъжемразкаПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
Mother Teresa
![]()
Mother Teresa
те са си тъпи днес едно момче ми го доказа за пореден пътПървоначално написано от vetev
ехх а аз май се превръщам във сексист
БисквитенотоЧудовище
няма лошоПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()