Цитирай Първоначално написано от Castaway
Амии .. значи довечера ще ходя пак към там кадето той работи, но едва ли ще е на работа ..

Според мен трябва да поговоря с него лично .. дет' се вика FACE TO FACE .. и де да знам, да се види .. кой какво защо.. пък може и да успея да го убедя да ми каже че всичко е свършило още тогава, защото не мога да мирясам ..
По-добре не го занимавай с такива неща, докато е на работа. Може да е зает, може да не може да ти обърне внимание, може да те слуша с половин ухо... може просто да не иска да го занимаваш с такива неща в работно време и да се изнерви. Остави това за кафето утре сутринта, примерно.
Защо трябва да го убеждаваш да ти каже каквото и да било? Накарай го да ти каже това, което чувства, това, което иска от теб. И на мен ми се струва, че не е съвсем безразличен към теб, но това е само представа, изградена на базата на твоите думи. Много често ние виждаме това, което искаме да видим у един човек, независимо дали то е добро или лошо.
Най-добрият вариант е да си честна. В случая нямаш какво да губиш, така че ако смяташ, че има защо да говориш с него по тоя въпрос, тогава действай. Но му кажи ти какво изпитваш, какво мислиш, дори какво би искала да се случи. Но не го принуждавай и не го притискай. Ако той има какво да ти каже, след като ти му признаеш тия неща, ще ти го каже, повярвай ми. А пък и винаги бихте могли да бъдете само приятели.