.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Една позабравена история

Та значи имах си едно момиче, тя една руса височка,елегантна ,все Hot си е макар и не много голяма, дето си бяхме гаджета преди 2 години.Много се обичахме, ходихме някаде към 9 месеца,но тя изведнъж изчезна за Испания и просто изгубих всякакъв контакт с нея. И така до днес след 2 години онзи ден я видях в града тя може би ме забеляза ,но аз бях бая далече от нея пак и нямам никаква смелост да отида да поприказваме поне.Всъщност не един път я мярнах ,може би кам 5-тия път се засякохме на по-близко разстояние.Тя ме видя и ми помаха неволно усмихната ,но ей така се разминахме без да кажем кой знае какво съществено ,нито тя нито аз.Тя обаче беше с една приятелка, която докато се разминавахме каза на бившето ми момиче : ,,Я виж ти кого срещаме,дигни ръка ,помахай му де! И така сякаш неволно бившата взе ,че каза някак нехайно- мисля :''Ааа.. аз си имам гадже вече'' ! Изгорях от яд за това ,дали нарочно го каза...незнам.Приятелката и ме извиси малко пред нея казвайки : ''А имаш ти ,имаш..той грозен онзи''. Това чух предимно като минавах покрай тях.Трябваше да ги заговоря тогава,но сякаш губя представа за действията си в това време,забравям какво да правя!Толкова ми липсва преди6ното време като си бях с нея,aко можех да си я върна.От тогава до сега пък живо гадже си нямам а и не искам сякаш..То аз съм на 16 сега тя е ....ъъъ малко малка на 14 ,но карай.Смятайте преди какви лапета сме били ! Малко тъгувах по нея ,ала сега ми е по-добре ...ама не бих се отказал от това момиче.Всъщност наи ме е яд ,че въобще я видях тогава (скоро беше)!Ама много си я обичам иначе .....уффф какво 6те кажете по въпроса ...съвети едвали биха ми били излишни..макар че виждам накъде клони историята.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Ох много съм раздвоена какво да ти кажа .
    вариянт е някак покрай приятели да се сдобиеш с някаква информация за нея - я телефон, я адрес, скайп всичко ще е от полза
    и после се свързваш с нея и ще си поговорите и наблюдавй дали ще ти се "зарадва" все нещо ще ти подскаже дали още има нещо към теб и от там нататък мисля че е ясно ..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Друго си е сезонът на дините.
    Ама за тебе май е сезонът на
    краставиците
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    somewhere over the rainbow
    Ем бори и се за нея,що я харесваш много.Ако имате някаква връзка с приятелката и и вземи кординатите и давай.А и ако се засечете,непренно я заговаряш.Може половин час глупости да си дрънкате,ама важното е накрая да и вземеш номера.

Град
    In every step and dance...
    Ми търси всякакъв всевъзможен начин да я заговориш /по телефона, на живо, по скайп/... Питай я как е и там дъра-бъра...и накрая не й казвай "Чао", а примерно "До скоро"....смисъл остави я да си мисли, че пак ще се срещнете, че разговора не е приключил... дори и че се връщате "назад"...Успех!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Леле кфи лапета сте билии .. Еми ддз ... може да излезе нещо пак на ново, аама както казаха вече по-горе: тряа да и намериш я скайп, я телефонче ... УспеХ!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от .JuSt.SunShiNe.
    Ми търси всякакъв всевъзможен начин да я заговориш /по телефона, на живо, по скайп/... Питай я как е и там дъра-бъра...и накрая не й казвай "Чао", а примерно "До скоро"....смисъл остави я да си мисли, че пак ще се срещнете, че разговора не е приключил... дори и че се връщате "назад"...Успех!

+1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ок хора -благодаря за полезните съвети,нищо не ми остава освен да си пробвам късмета най-накрая.Поне да не съжелявам после за бездействието си!
    If You Love Someone ...just leave it....

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Друго си е сезонът на дините.
    Ама за тебе май е сезонът на
    краставиците
    Нещо не го разбрах това.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Ами аз мисля,че трябва да направиш всичко възможно да я заговориш и да разбереш дали наистина има гадже или просто те кара да ревнуваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си