Та значи имах си едно момиче, тя една руса височка,елегантна ,все Hot си е макар и не много голяма, дето си бяхме гаджета преди 2 години.Много се обичахме, ходихме някаде към 9 месеца,но тя изведнъж изчезна за Испания и просто изгубих всякакъв контакт с нея. И така до днес след 2 години онзи ден я видях в града тя може би ме забеляза ,но аз бях бая далече от нея пак и нямам никаква смелост да отида да поприказваме поне.Всъщност не един път я мярнах ,може би кам 5-тия път се засякохме на по-близко разстояние.Тя ме видя и ми помаха неволно усмихната ,но ей така се разминахме без да кажем кой знае какво съществено ,нито тя нито аз.Тя обаче беше с една приятелка, която докато се разминавахме каза на бившето ми момиче : ,,Я виж ти кого срещаме,дигни ръка ,помахай му де! И така сякаш неволно бившата взе ,че каза някак нехайно- мисля :''Ааа.. аз си имам гадже вече'' ! Изгорях от яд за това ,дали нарочно го каза...незнам.Приятелката и ме извиси малко пред нея казвайки : ''А имаш ти ,имаш..той грозен онзи''. Това чух предимно като минавах покрай тях.Трябваше да ги заговоря тогава,но сякаш губя представа за действията си в това време,забравям какво да правя!Толкова ми липсва преди6ното време като си бях с нея,aко можех да си я върна.От тогава до сега пък живо гадже си нямам а и не искам сякаш..То аз съм на 16 сега тя е ....ъъъ малко малка на 14 ,но карай.Смятайте преди какви лапета сме били ! Малко тъгувах по нея ,ала сега ми е по-добре ...ама не бих се отказал от това момиче.Всъщност наи ме е яд ,че въобще я видях тогава (скоро беше)!Ама много си я обичам иначе .....уффф какво 6те кажете по въпроса ...съвети едвали биха ми били излишни..макар че виждам накъде клони историята.