- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
Така значи...докато бях на море там се оформихме една компаниийка и си прекарвахме жестоко..аз едно момиче и вс друго момчета...
Имаше едно момче Ники се казваше,което с течение на времето започна да се държи по-добре с мен тоест обръщаше ми повече внимание от другите интересуваше се повече за интересите които имам и т.н...един ден го попитах на какво се дължи това толкова добро държание..защото в сравнение с другите момчета той с държанието си беше различен към мен..Като го попитах той ми каза,че ме харесваш (аз си го мислех и преди да го попитам но просто исках да го чуя от него )
Аз му казах,че за момента не изпитвам нищо към него освен приятелство и му казах да ми даде малко време..Вчера когато се върнах от морето се разбрахме да се видим утре и да му кажа наистина какво съм решила Дали искам да си останем само приятели или да се опитаме да бъдем нещо повече..
Вчера когато се прибрах усетих,че искам да бъда с него,че ми липсва когато не е с мен ..тоест чак сега и аз разбрах че изпитвам нещо повече от приятелски чувства към него..
За сега ще му кажа да само че единственото нещо,което ме спира е това че мисля че това е само някакво моментно увлечение ...Ското двамата пак ще сме на море на същото място след 3 дена ии дайде ми някакъв съвет
Благодаря на всички които прочетоха темата ми![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..