- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
Така значи...докато бях на море там се оформихме една компаниийка и си прекарвахме жестоко..аз едно момиче и вс друго момчета...
Имаше едно момче Ники се казваше,което с течение на времето започна да се държи по-добре с мен тоест обръщаше ми повече внимание от другите интересуваше се повече за интересите които имам и т.н...един ден го попитах на какво се дължи това толкова добро държание..защото в сравнение с другите момчета той с държанието си беше различен към мен..Като го попитах той ми каза,че ме харесваш (аз си го мислех и преди да го попитам но просто исках да го чуя от него )
Аз му казах,че за момента не изпитвам нищо към него освен приятелство и му казах да ми даде малко време..Вчера когато се върнах от морето се разбрахме да се видим утре и да му кажа наистина какво съм решила Дали искам да си останем само приятели или да се опитаме да бъдем нещо повече..
Вчера когато се прибрах усетих,че искам да бъда с него,че ми липсва когато не е с мен ..тоест чак сега и аз разбрах че изпитвам нещо повече от приятелски чувства към него..
За сега ще му кажа да само че единственото нещо,което ме спира е това че мисля че това е само някакво моментно увлечение ...Ското двамата пак ще сме на море на същото място след 3 дена ии дайде ми някакъв съвет
Благодаря на всички които прочетоха темата ми![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ами "слушай сурцето си" то знае най добре какво да направивсе пак щом си усетила,4е изпитваш нещо към това мом4е,защо не му споделиш и просто да тръгнете
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Няма как да разбереш дали е само моментно увлечение, докато не опиташ да си с него, тогава вече ще разберешОпитай, може да се получи нещо хубаво
![]()
не ти пречи да опиташ ...
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Опитай,нищо не губиш![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от alex4o
давай нищо не губиш![]()
+1Първоначално написано от didi_baby
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Избери сама. Всички важни решения в живота ни трябва да бъдат вземани от самите нас.
кфо ти пука дали е за момента за нощта,деня или там за почивката ви на морето.... да нр би да си решила да се жениш за него та чак от сега си мислиш да го връзваш за месеци.... години........ппппфффф живей за мига.
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Щом ти харесва, дай му шанс.Няма как да разбереш дали е моментно увлечение.
ПробвайАко стане, супер. Ако не - случват се и такива неща.
Животът е адът описан в Библията!
Ами по-добре си му кажи, че те кефи,а пък като тръгнете, ще разбереш дали е моментно или не, защото ако не му дадеш шанс, чувството ще изчезне.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Опитай..Ако не се получи- нищо,случва се..и е по-добре да съжаляваш за нещо,което си направила,отколкото да съжалваш,че не си направила и да се питаш какво би станало![]()
Не можеш да си 100% сигурна,че е само увлечение.Може пък от това да се получи нещо сериозно.
тръгвай с него пък каквото стане
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от Crissy[*
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Наистина не е зле да бробвате какво ще стане между вас..Нищо не губите,а само може да спечелите..и аз отначало с моя се колебаех обаче сега всичко е супер..Слушай сърцето си и бъди уверена..няма как да разбереш без да опиташ :P а и като ти харесва му дай шанс,а в крайна сметка ще си покаже как ще са нещата между вас занапред![]()
За това си много права..Първоначално написано от Crissy[*
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Щом казваш че имаш нужда от него-давай!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Както отговорих и на последният ти въпрос: ако няма друго по - приемливо на среща - енджойвай се!![]()
Предложи му тест драйвПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Опитайте,пък ако не се получи,
просто ще сте си изкарали супер![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
мене няма ли да ме уредиш с някое гадже??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Бай Тоя те пита тиПървоначално написано от tuzaro
на морето не си ли боднал???![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg