.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Няколко въпроса за първият път

Здравейте,имам няколко въпроса относно първият път и въпреки ,че съм изчела доста теми,отговори точно на тези не съм срещала.

Значи 1-вият ми е-трябва ли преди да започне любовната игра момичето да отиде до тоалетната,за да се измие с вода или с мокри кърпички.Естествено,че преди това трябва да си се изкъпал,но ако да кажем сме били някъде и го направим 1-2 часа след къпането,тогава каква се прави?
    2-рият-трябва ли преди това да му направя свирка и ако не,кога трябва да му я направя,всмисъл в коя част на акта?
    3-тият-задължителна ли е да се събличат вс. дрехи и ако да кажем остана по сутиен това има ли някакво значение?
    4-тият-какво трябва да правя докато си слага презерватива,да му помогна или нещо такова?

Предполагам,че съм ми тъпички въпросите,за което се извинявам
    ...looking for your hot stuff // baby, I need it // looking for your hot stuff // baby, tonight // I want your hot stuff // I got to feel it // got to have your hot stuff // tonight...

Град
    Шопландия
    Значи, може да не сте се къпали по 2 седмици, но само толкова! Повече е недопустимо!!!
    Освен това задължително тряа да му правиш свирки през 5 минути, значи секс 5 минути - свирка и така до края!!!
    задължително е той да е с чорапи, а ти с кърпа на главата!!!
    И запомни!!! Презерватива се слага на големия пръст на крака! Слагаш го с уста!!!
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Еми ... според мен ще ти е по комфортно, ако знаеш че преди секунди си се освежила, а не преди 2 часа, нищо не е задължително, просто препоръчително ...
    2. Никой неможе да ти каже какво да правиш ... ако искаш да му правиш - нека да е в началото ... но ако не искаш - недей
    3. Нищо не е задължително ... той може дори блузата да не ти съблече ... а може и да си чисто гола ... Ако се чувстваш дискомфортно, остани по сутиен
    4. Едва ли ще поиска от теб ти да му сложиш кондома, все пак ще ти е за 1 път, той сам ще си го сложи, ако ти позволи да гледаш - гледай и се учи ... защото има такива, които им е неприятно момичето да ги гледа докъто си го слагат ...
    Прави само това, което ти идва от вътре и недей да се срамуваш, няма от какво, щом те обича, едва ли му пука за недостатъците ти

Град
    ... Some happy place ...
    Spoko ako ne si e mil rucete 2 minuti predi da pochnete nqma da hvanesh gubichki egati kvo se pritesnqvash tolkowa .. uspokoi se malko ... nqma nujda da se kupesh na vseki chas zaradi sexa A ako si tolkova chistoplutna go napravete pod dusha Taka ustroiva li te
    Koi e kazal , che trqbva da mu pravish svirki ... Vsicko zavisi dali toi iska, dali ti iskash ...
    Pak povtarqm ako ne iskash ne gi svalqsh ... Misul bratche
    Ti da ne mislish , che si slaga prezervativa po 2 chasa i polowina
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на Amateur
    Вие няма да го правите по сценарии я!Квото доиде!

Re: Няколко въпроса за първият път

Цитирай Първоначално написано от DeViL's QuEeN
    Здравейте,имам няколко въпроса относно първият път и въпреки ,че съм изчела доста теми,отговори точно на тези не съм срещала.

Значи 1-вият ми е-трябва ли преди да започне любовната игра момичето да отиде до тоалетната,за да се измие с вода или с мокри кърпички.Естествено,че преди това трябва да си се изкъпал,но ако да кажем сме били някъде и го направим 1-2 часа след къпането,тогава каква се прави?
    2-рият-трябва ли преди това да му направя свирка и ако не,кога трябва да му я направя,всмисъл в коя част на акта?
    3-тият-задължителна ли е да се събличат вс. дрехи и ако да кажем остана по сутиен това има ли някакво значение?
    4-тият-какво трябва да правя докато си слага презерватива,да му помогна или нещо такова?

1Emi ako ne se 4uvstvash chista mini se s edna intimna mokra karpichka i si gotova

2Ako ti ne iskash nedei da mu pravish.Vse pak ti e za 1vi pat toi shte te razbere

3Kakto reshite taka.Ako imash nqkakvi kompleksi ne se sablichai iscqlo .

4Ami toi she si go sloji sam.PO natatak moje i ti da probvash.

Yspex

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Достатъчно е и да си се окъпала преди време. Все пак може акта да не стане веднага. През 2 минути до банята ли ще тичаш?
    Може и да му направиш свирка, може и да не му направиш-както дойде на момента и както прецениш. Желателно е обаче той да ти направи френска любов, за да поотпуснеш и да се овлажниш.
    Аз бях по блуза, защото баба му беше в съседната стая. Не е задължително да си гола. Общо взето тук няма нищо задължително.
    Препоръчвам ти да не му слагаш ти презерватива. Остави го на него. И без това ще си нервна.

Направете го спонтанно, естествено. Нека проникването стане нещо естествено, а не защото трябва. Ако не се получи-пробвайте пак след 1-2 дни. Не пийте много алкохол, но 1 чашка вино няма да е излишна. Успех

Град
    с0фия
    1. не е нъжно да се миеш ако си мислиш че ще смърдиш толкова мн отдолу след като преди 1-2 часа вече си се бил изкъпала ама не е излишно се пак
    2. не е нужно да правиш свирка ... само ако ти поискаш инече не е задължително
    3. не е нужно и да се събличат сички дрехи ама някой момчета може да харесват циците .. и да се възбуждат от тях мн .. не го лишавай от гледката
    4. не е нужно да му помагаш може и сам се пак

Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

parvoto i glavno neshto e da se uspokoish malko ! po spokoino nqma da umresh po vreme na parviq ti pat!!!

1 naistina ako ti sama reshish da si vzemesh dush nqma losho no ako ne iskash nqma da ima koi znae kakav problem

2 nz az mu napravih svirka povreme na sexa nz zashto prosto reshih i toi mi pozvoli (che koi maj nqma da poiska)

3 ami az bqh po sutien parviq pat zashtoto naistina ne mi beshe mn udobno chisto gola

4 mislq che nqma da mu trqbva pomosht

pojelavam ti uspeh

Град
    Някъде на юг!

Няма правило и норми понеже любовната игра е индивидуално изживяване независимо от обществените нагласи и етикет! Ти градиш правилата!

П.П: свирката не е задължителна!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си