- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Летни свалки
Одобрявате ли летни свалки който стигат най-много до "натискане"?Защото според някои няма смисъл...До каква разлика в годините сте стигали при летните си свалки..
т.7
krem4et0
Аз съм " ЗА" свалките по всяко време на годината, може до всичко да стигат, стига да им е приятно на хората при едно условие - да не са изневери![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Добре де, казваш, че може да стигнат до всичко-ок, стигат до секс.Първоначално написано от Josefinne
Искаш да кажеш, че за теб това не е изневяра?
Не се заяждам, интересено ми е.
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Исках да кажа, че летните свалки са позволени на хора без гаджета![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ок, явно не съм те разбрала![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
свалките са си свалки-дали ще са през лятото или зимата няма зна4ение -и в 2-та слу4аи може да излезне нещо мн хубаво
I can't stop myself from loving you <3
+1 - Съгласна съмПървоначално написано от Josefinne
![]()
+Първоначално написано от Josefinne
![]()
За свалките попринцип,не само лятото , пролет есен и зима по-всяко време няма значение сезона
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
ммда..строго да..ама за тези които не са обвързани(т.е.не за мене)не обичам изневерите :P а ако разбера че докато съм на море и не съм до моя и ми е изневрил..нз..ш го гръмна
![]()
![]()
![]()
![]()
попринцип съм за и е весело, но от две седмици съм по-сериозен и подобна екстра ще ми се счете за изневяра![]()
Абе какво делите свалките по сезоните? Летни, есенни, пролетни, зимни??? За мен лично няма значение, дали сме лято или не, свалки има! И точно от една такава свалка излизат големи работи..понякога.![]()
♥ ♥ ♥