- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мига след първата целувка
първо се извинявам ако вече има такава тема но доколкото прегледах нямаше подобна та въпросът ми е как се почувствахте в мига когато приключи първата ви целувка не само за първата в живота ви а попринцип след всяка парва целувка не ви ли е неловко как постъпвате тогава защота аз например ако е целувка на раздяла проосто казвам чао но ако не се държа страшно тъпо![]()
Ами ъм...Обикновено се усмихвам, защото съм частлива, че човекът, който съм харесала, най-после е в ръчичките ми ( хи-хи ) иии после , ако не го нападна, продължаваме темата на разговора, който сме имали преди това.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Когато почна първата целувка не ми хареса.А когато свърши се чудех кога отново ще ме целуне.
офф преди първата целувка той ме попита дали иска да сме заедно, аз изръсих възможно най-тъпото "ми хуу", целуна ме, всичко ок, а послее.. после го хванах за ръчичката и не го пуснах минимум 30 мин..![]()
И да, държа се глупаво.![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
ем супер щастливичка съм и колкото и да се опитвам да го крия той го вижда и почва да ми се смее как се радвам и аз с него![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
зависи.....понякога изобщо не ми пука и го правя напълно механично....но има и моменти в които стомахчето ми се преобръща и общо взето.....не искам да свършва![]()
kat tragna s edno mom4e purvata ni celyvka e neveroqtna,kat se razdelime ne se celyvame,a se pregra6ame i seki tragva po razli4en pat
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Миг след първата целувка последва и втората...и третата...Ем голямо щастие пада
![]()
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
при първата в живота ми целувка(той на 16,а аз на 14-малко късно,но...той не знаеше че ми е първата целувка)-не го очаквах,вярно че предишния ден тръгнахме ,но бях много притеснителна и не смеех да направя първата крачка.Прибирах се и бяхме пред входната врата когато казах "звънни ми" и той ме сграбчи и ме целуна.не знам точно какво съм направила защото дори не помня всичко.знам само че ме целуна и след това незнайно защо започнах да се смея и аз го целунах.смехът е бил малко излишен ,но....
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
....и още много целувкиПървоначално написано от renesanZ
![]()
S moq parvata ni celuvka ne stanaSmisal nie bqhme priqteli ot dalgo vreme (12godini) i nqkak ni be6e mn stranno i se razhilihme i 4ak na sledva6tiq den se celunahme ve4erta kato me izpra6ta6e
Be6e kato po filmite, samo muzikata lipsva6e
![]()
Винаги съм се чувствала неловко, просто се усмихвам и прегръщам момчето![]()
хмм чувствам се странно .. но от добрата му странащастлива съм след това следва и прегръдка
![]()
![]()
Ммм да... често ми се случва да се държа глупаво след първата целувка....![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
След първатаа .. хм,бях разтреперена от вълнениеТой ме погледна,аз го погледнах и се усмихнах след което продължихме ;D
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Ми след 1-вата баш 1-вата седях и треперих минимум 2 мин .... инъче след някоя първа целувка се усмихвами ако ми е харесало леко си потрепервам
![]()
абее чуду
![]()
Мигът след първата ми целувка бе невероятен. Чувствах някакъв, страх и в същото време трепет, че бутнах на земята момичето което харесвам,за да я целунах страстно. Не знаех как ще реагира тя след това затова страх Не чувствах единствено това, разбира се, а и някаква смесица от кипящи превъзбудени чувства, напиращи да излезнат от сърцето ми и да се разкрият пред най-скъпото същество на земята за мен.
зависи до каква степен ми е въздайствало момичето и целувката..последния път успях единствено да се ухиля и да кажа "чао", беше готино..[/i]
амиии първата ми целувка с моя?ами тя наистина даже си ми беше изобщо първа в живота ми ама не му казах..ами бяхме в една дискотека иии нещо ме отбягваше..после го дръпнах да танцуваме (на бърза музичка)ии ..после пък се лепнахме на стената и си говорехме нещо..както си седеше и малко млъкнахме..и той тогава се наведе и ме целуна(малко ма олигави де
)аа после втората ни по късно вечерта беше перфектната
танцувахме на една бавна песен и тогава се спогледахме и готово
![]()
продължихме да танцуваме и го гушмах мноооого силно след това се хилих кат побъркана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако говорите за първата целувка в живота (хаха), мойта беше когато бях някъде на 6/7 годиниТо целувката стана малко по случайност и после и двамата избягахме на някъде
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми беше мн мн мн странно , дори незнам какви съм ги надробила защото бях мн мн равалнувана ... и после се усмихнах![]()
Ами ако ми хареса нямам време за чудене!Целувам пак и така!Размишлявам чак след като си кажем чао
![]()
Първоначално написано от DaRk LaDy~
Охо ох оохо ох![]()
![]()
Ама нищо де, поне спомена ше те кара да се усмихваш.
Ахах ха .
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Еми кеф ми става,викам
си Йе,бейби,йе![]()
И си заминавам.
Ако не е накрая на срещата-
продължаваме![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз се бях сковала на леглото мислейки си "Леле,нещо обърках.Май не трябваше да е така.Трябваше ли?Защо го направих точно сега?"
Той изглеждаше в същото положение и след това чух тези невероятни думи,които никога няма да забравя.А те гласяха:"Нещо не разбрах...Какво се опитваше да напрвиш сега?"![]()