.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

мига след първата целувка

първо се извинявам ако вече има такава тема но доколкото прегледах нямаше подобна та въпросът ми е как се почувствахте в мига когато приключи първата ви целувка не само за първата в живота ви а попринцип след всяка парва целувка не ви ли е неловко как постъпвате тогава защота аз например ако е целувка на раздяла проосто казвам чао но ако не се държа страшно тъпо

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами ъм...Обикновено се усмихвам, защото съм частлива, че човекът, който съм харесала, най-после е в ръчичките ми ( хи-хи ) иии после , ако не го нападна, продължаваме темата на разговора, който сме имали преди това.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато почна първата целувка не ми хареса.А когато свърши се чудех кога отново ще ме целуне.

офф преди първата целувка той ме попита дали иска да сме заедно, аз изръсих възможно най-тъпото "ми хуу", целуна ме, всичко ок, а послее.. после го хванах за ръчичката и не го пуснах минимум 30 мин..
    И да, държа се глупаво.
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    Boulevard of broken dreams
    ем супер щастливичка съм и колкото и да се опитвам да го крия той го вижда и почва да ми се смее как се радвам и аз с него
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    Plovdiv
    зависи.....понякога изобщо не ми пука и го правя напълно механично....но има и моменти в които стомахчето ми се преобръща и общо взето.....не искам да свършва

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kat tragna s edno mom4e purvata ni celyvka e neveroqtna,kat se razdelime ne se celyvame,a se pregra6ame i seki tragva po razli4en pat
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Миг след първата целувка последва и втората...и третата... Ем голямо щастие пада
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

при първата в живота ми целувка(той на 16,а аз на 14-малко късно,но...той не знаеше че ми е първата целувка)-не го очаквах,вярно че предишния ден тръгнахме ,но бях много притеснителна и не смеех да направя първата крачка.Прибирах се и бяхме пред входната врата когато казах "звънни ми" и той ме сграбчи и ме целуна.не знам точно какво съм направила защото дори не помня всичко.знам само че ме целуна и след това незнайно защо започнах да се смея и аз го целунах.смехът е бил малко излишен ,но... .
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от renesanZ
    Миг след първата целувка последва и втората...и третата... Ем голямо щастие пада
    ....и още много целувки

Град
    Paradise
    S moq parvata ni celuvka ne stana Smisal nie bqhme priqteli ot dalgo vreme (12godini) i nqkak ni be6e mn stranno i se razhilihme i 4ak na sledva6tiq den se celunahme ve4erta kato me izpra6ta6e Be6e kato po filmite, samo muzikata lipsva6e

Винаги съм се чувствала неловко, просто се усмихвам и прегръщам момчето

Град
    в мазето ;dd
    хмм чувствам се странно .. но от добрата му страна щастлива съм след това следва и прегръдка

Ммм да... често ми се случва да се държа глупаво след първата целувка....
    To be yourself is all that you can do...

След първатаа .. хм,бях разтреперена от вълнение Той ме погледна,аз го погледнах и се усмихнах след което продължихме ;D
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Ми след 1-вата баш 1-вата седях и треперих минимум 2 мин .... инъче след някоя първа целувка се усмихвам и ако ми е харесало леко си потрепервам абее чуду

Мигът след първата ми целувка бе невероятен. Чувствах някакъв, страх и в същото време трепет, че бутнах на земята момичето което харесвам,за да я целунах страстно. Не знаех как ще реагира тя след това затова страх Не чувствах единствено това, разбира се, а и някаква смесица от кипящи превъзбудени чувства, напиращи да излезнат от сърцето ми и да се разкрият пред най-скъпото същество на земята за мен.

Голям фен Аватара на asasfdf
    зависи до каква степен ми е въздайствало момичето и целувката..последния път успях единствено да се ухиля и да кажа "чао", беше готино..[/i]

амиии първата ми целувка с моя?ами тя наистина даже си ми беше изобщо първа в живота ми ама не му казах.. ами бяхме в една дискотека иии нещо ме отбягваше..после го дръпнах да танцуваме (на бърза музичка)ии ..после пък се лепнахме на стената и си говорехме нещо..както си седеше и малко млъкнахме..и той тогава се наведе и ме целуна(малко ма олигави де )аа после втората ни по късно вечерта беше перфектната танцувахме на една бавна песен и тогава се спогледахме и готово продължихме да танцуваме и го гушмах мноооого силно след това се хилих кат побъркана

Ако говорите за първата целувка в живота (хаха), мойта беше когато бях някъде на 6/7 години То целувката стана малко по случайност и после и двамата избягахме на някъде
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Еми беше мн мн мн странно , дори незнам какви съм ги надробила защото бях мн мн равалнувана ... и после се усмихнах

Ами ако ми хареса нямам време за чудене! Целувам пак и така!Размишлявам чак след като си кажем чао

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от DaRk LaDy~
    той ме попита дали иска да сме заедно, аз изръсих възможно най-тъпото "ми хуу",

Охо ох оохо ох
    Ама нищо де, поне спомена ше те кара да се усмихваш.
    Ахах ха .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми кеф ми става,викам
    си Йе,бейби,йе
    И си заминавам.
    Ако не е накрая на срещата-
    продължаваме
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз се бях сковала на леглото мислейки си "Леле,нещо обърках.Май не трябваше да е така.Трябваше ли?Защо го направих точно сега?"
    Той изглеждаше в същото положение и след това чух тези невероятни думи,които никога няма да забравя.А те гласяха:"Нещо не разбрах...Какво се опитваше да напрвиш сега?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си