.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Апф..Какво да правя?! :(:S

Здравей! Моя проблем е много сложен ..Имам си приятел,с който съм вече почти 4 месеца,обичам го,но напоследък много ме дразни и каквото направя аз и той го прави това адски много ме ядосва.Имало е два случая в който той ме зарязва щото аз се бъзикна а той го приеме навътре..Това също много ме дразни..А един път скъсахме смисъл той скъса с мен защото моето държание било тъпо..А той не се вижда отстрани |( ..Но това траеше само един час (през който аз ревах за него,въпреки сичко ) после той ми се обади и се разкая за стореното..Отново тръгнахме..Но се появи момче което много ми допада смисъл такъв че е готов на всичко за мен,сладък и забавен..Но аз незнам дали съм способна да зарежа моя приятел и да тръгна с това момче което умира за мен ( в буквалния смисъл защото разбрах че си е рязал вените заради мен ..) Но има друго нещо майка ми е замесена..Защото тя не ми позволява да излезна с това момче,камо ли да тръгна с него..Защото моя баща и на гаджето ми бащата са били съученици..Попитах приятелките си какво да правя те казаха да блокирам това момче на всякъде и да продължа с приятеля ми ..Но не мога да го блокирам просто нз..Може би защото го харесвам :S ..

Сега нещата са малко по различни..Реших в последно време приятелят ми да е на "изпитателен" срок .. Но няма да го бъде защото само греши.. ддз мисля че е защото ме обича и в старанието си да е сичко перфектно прави грешка след грешка ..

Поредната вечер в която се караме..аз плача..и следователно както всеки път се ''здобряваме" слагам наша снимка на скайп и пиша че го обичамм. Другото момче А. видя всичко това (на следващия ден заминаваше на почивка до 16.08 ) и ми каза да избирам между него и моя приятел Т. ако ли не да забравя за него .. и като се върне да му кажа какво съм решила..Харесвам А. и мисля да зарежа Т. и да тръгна с А. .. но съм има супер хубави моменти с Т. но повече не мога да го търпя .. Как мислите вие ? Какво да правя ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami,ako sam na teb,bih zarqzala toq T./priqqtelq ti/ i da tragna s novoto mom4e,preedpolagam taka 6e ti e po-dobre,no ti si re6ava6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Plovdiv
    прай си кефа,кат те кефи новия-давай.

Послушай сърцето си, колкото и тривиално да звучи, бъди с този,когото наистина харесваш и обичаш, с този с който се чувстваш добре! И имай кураж и смелост

Град
    Paradise
    Zareji gi i dvamata S gadjeto ti ne si pasvate qvno,a drugiq za da si sreje venite trqbva da e silno nestabilen psihi4eski. Pomisli si dali iska6 da hodi6 s mom4e s koeto znae6 4e ako ti pisne i go zareje6 6e se samoubie

Град
    в мазето ;dd
    хм ясно е че ако сегашния ти приятел продължава така това до никъде няма да доведе затова по-добре бъди с другото момче което харесваш а относно родителите ти - те не могат да ти казват с кого да ходиш нали така?? и все пак Успех

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само мога да ти кажа:или с единия или с другия.За да не останеш после "от 2 стола на земята".

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `SunFlower`
    прай си кефа,кат те кефи новия-давай.
    Toчно така !!!

да си кажа повече предпочитам да тръгна с А. защото вече съм изгубила чувствата си към Т.

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Zareji gi i dvamata S gadjeto ti ne si pasvate qvno,a drugiq za da si sreje venite trqbva da e silno nestabilen psihi4eski. Pomisli si dali iska6 da hodi6 s mom4e s koeto znae6 4e ako ti pisne i go zareje6 6e se samoubie
    +1 По-добре сама,отколкото в лоша компания...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    Варна
    Аз ти предлагам да трънеш с А. , но ако нещата на потръгнат-скъсай с него. Мисля , че за всеки би било по-добре да е без гадже, отколкото с гадже, с което не се чувства щастлив...Ако ходиш с А. , но въпреки това все още изпитваш силни чувства към Т. (и той към тебе все пак) , тогава зарежи А. и се върни при Т. Все пак ако пак тръгнете с Т., ще е добре да си изясните чувствата за да нямате повече проблеми... Надявам се да си разбрала какво имам в предвид Айде успех мила
    The only thing that cause to fear,
    is runing out of beer!

Цитирай Първоначално написано от Voodo_doll
    Аз ти предлагам да трънеш с А. , но ако нещата на потръгнат-скъсай с него. Мисля , че за всеки би било по-добре да е без гадже, отколкото с гадже, с което не се чувства щастлив...Ако ходиш с А. , но въпреки това все още изпитваш силни чувства към Т. (и той към тебе все пак) , тогава зарежи А. и се върни при Т. Все пак ако пак тръгнете с Т., ще е добре да си изясните чувствата за да нямате повече проблеми... Надявам се да си разбрала какво имам в предвид Айде успех мила
    Мдааа..Той Т. ще чака вечно
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

da pravi kakvoto iska...badi s mom4eto koeto obi4a6!!!

Абе незнам .. сичко е мн объркано при тебе .. според мен ти не испитваш нищо към стария ( А. ли беше Т. ли беше вече забравих) ,а просто си привързана към него ... ддз

kakv0t0 ti diktyva s1rcet0 t0va napravii .. Sht0m kat0 t0zi priqtelq ti te draznii 0stavii g0 .. Sht0m ti e pisnal0 0t greshkite myy nqma kakv0 da se chydish ...

Град
    Finland, Helsinki
    опитай новото парче, в живота винаги трчбва да се рискува

Град
    Пловдив
    зарежи стария...явно не се учи от грешките си...помисли до кога ще плачеш всеки път когато прехвърли вината на тебе... щом другото момче е по мил..и го харесваш действай..независимо какво ти казват приятелите..и майка ти...кфо като са саученици вашите..все пак това е тфоято щастие..не тяхното ..успех

мерси на сички които писаха тук помогнахте ми

Мега фен Аватара на iiirish
    Лапешко е да се карате, да "късате" на ужким, да си пилите нервите... мислила ли си защо правиш всичко това? Той те дразни, ти него със сигурност също... Пък и щом е замесен и трети човек значи нещата са ясни. Няма смисъл да продължавате. А относно въпросния човек, с който майка ти не разрешава да излизаш, не се води по ъкъла й, а сама си прецени какво искаш и дали той може да ти го даде. Ако да - действай, ако ли не - продължаваш напред, но с нито един от двамата, което в случея ще е най-честно и за теб, и за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си