.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    сешоара ми е с йони и са за да не изсошават косата

Град
    ВаРнаАа...
    Ооо аз това го знам. Браво на авторката че се е сетила да го сложи
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Мерси много за клипчетата. И аз ще опитам. Пресата ми е тънка, така че се надявам да стане хубаво. :P
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    едни парафинови ролки са 2 лева

А благодаря няма да кажа, защото не си ми била полезна
    Поне си честна
    Няма нужда да се подмазвате...
    Моля?На кого се подмазвам и за какво да се подмазвам?Ти май май не си много в час а?Стана ми смешно от мнението на момичето и просто дадох мнение за нейното мнение...,ти ми заяваваш,че се подмазвам....

Доста съм се наслушала на подмазвания, за това... Грешно съм те разбрала... Извинявай
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    с малко по-дебела преса ще стане ли?за момента не разполагам с друга.някой пробвал ли го е?
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Re: Лесно постигане на къдрици

Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    Здравейте!
    Снощи докато се рових из youtube открих клипчета в които разни мацки показват как можем да си накъдрим косата чрез преса за изправяне. Попринцип бях чувала,че е възможно а и в самото опътване на моята преса пише,че може и да се къдри с нея. Само да отбележа,че не става въпрос за вашлички. Ето ви клипчета
    Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=Nz4Giq66dUQ

http://www.youtube.com/watch?v=Y4tTgX9GHKA
    готина идея ще я пробвам веднага щом си купя преса мисля че ще стане много хубаво!аз за сега се къдря с парцалчета и съм страшно доволна,а и след като си направя косата дори не ми се налага да ползвам стилизиращ продукт до края на деня,но това е може би ,защото косата си ми е естествено чуплива още веднъж мерси ща интересната идея

kydrene s parcalcheta

Kak taka si kydrish kosata s parcalcheta shte dadesh li malko infoo ????molqteeeee
    Ne e vajno kolko si jivql , a kak si go izjivql !!!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ^ Защо ъпваш стара тема? Гугъл знаеш ли как се използва? А правилата на форума знаеш ли? (латиницата е забранена..) Да не говорим,че тук става въпрос за съвсем друго нещо. Ето каквото ти трябва и следващия път да няма гафове :
    След баня на все още влажна коса нарязваш тънки лентички парцалчета или вестници (ефектът е еднакъв,но с парцалите е по-лесно) и навиваш косата кичур по кичур като с ролки. Накрая връзваш двата края на парцалчето/вестника и се получава нещо като охлювче.
    Оставаш така цяла вечер и след това просто развързваш парцалчето/вестника.. Получаваш ситни къдрици които могат да издържат няколко часа. Ако искаш да задържиш още малко ефекта сложи лак за коса.
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

опитвала съм с преса за изправяне - голямо мъчение

Наистина постига се страхотен ефект
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Няма смисъл да си гориш косата,като с ролки (сложени както трябва) може да се постигне същия ефект.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

аз досега съм се къдрила само с парцалчета или с ластици връзвам нещо като охлювчета и сътринта ги пускам, а ролки от къде да зема. Никога не съм ползвала.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от bebity_92
    [/b] Да ама с пресата си гориш косата докато с ролките не .. според мен ролките са по добри
    по-добри са разбира се, пък и са доста по-евтини от пресата
    Да бе ама аз като се напрая с ролки, като ги махна и след макс. 10мин. косата ми си е същата. А, колкото до Boot - хората пишат нещо и ти веднага трябва да ги оплуеш или да им намериш кусури. Момичето предлага идея - ти и мрънкаш, че с ролки също ставало! Ами то и с огън можеш да си стоплиш обяда и няма да хабиш електричество, ама ти използваш микровълнова нали?!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Наистина идеята е доста готина..но да ви питам добре ли ще стои ако се накъдря с преса.Но при положение,че косата ми е на черта и стига някъде почти до рамото (почти) ?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на gret4ety
    Най-лесния начини чрез който не се гори косата- пяна за коса и вода . Мокриш си косата слагаш и пяна и я мачкаш. Ако не стане мн хубаво малко със сешоар я дооформяш. става много хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си