- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лесно постигане на къдрици
сешоара ми е с йони и са за да не изсошават косата
Ооо аз това го знам. Браво на авторката че се е сетила да го сложи![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Мерси много за клипчетата.И аз ще опитам. Пресата ми е тънка, така че се надявам да стане хубаво. :P
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първоначално написано от Erica
Доста съм се наслушала на подмазвания, за това... Грешно съм те разбрала... Извинявай![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
с малко по-дебела преса ще стане ли?за момента не разполагам с друга.някой пробвал ли го е?![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
готина идея ще я пробвам веднага щом си купя пресаПървоначално написано от Yuna`
мисля че ще стане много хубаво!аз за сега се къдря с парцалчета и съм страшно доволна,а и след като си направя косата дори не ми се налага да ползвам стилизиращ продукт до края на деня,но това е може би ,защото косата си ми е естествено чуплива
още веднъж мерси ща интересната идея
![]()
Kak taka si kydrish kosata s parcalcheta shte dadesh li malko infoo ????molqteeeee![]()
Ne e vajno kolko si jivql , a kak si go izjivql !!!
^ Защо ъпваш стара тема? Гугъл знаеш ли как се използва? А правилата на форума знаеш ли? (латиницата е забранена..) Да не говорим,че тук става въпрос за съвсем друго нещо. Ето каквото ти трябва и следващия път да няма гафове:
След баня на все още влажна коса нарязваш тънки лентички парцалчета или вестници (ефектът е еднакъв,но с парцалите е по-лесно) и навиваш косата кичур по кичур като с ролки. Накрая връзваш двата края на парцалчето/вестника и се получава нещо като охлювче.
Оставаш така цяла вечер и след това просто развързваш парцалчето/вестника.. Получаваш ситни къдрици които могат да издържат няколко часа. Ако искаш да задържиш още малко ефекта сложи лак за коса.
Първоначално написано от FapFapINC
Наистина постига се страхотен ефект![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Няма смисъл да си гориш косата,като с ролки (сложени както трябва) може да се постигне същия ефект.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
аз досега съм се къдрила само с парцалчета или с ластици връзвам нещо като охлювчета и сътринта ги пускам, а ролки от къде да зема. Никога не съм ползвала.![]()
![]()
Да бе ама аз като се напрая с ролки, като ги махна и след макс. 10мин. косата ми си е същата. А, колкото до Boot - хората пишат нещо и ти веднага трябва да ги оплуеш или да им намериш кусури. Момичето предлага идея - ти и мрънкаш, че с ролки също ставало! Ами то и с огън можеш да си стоплиш обяда и няма да хабиш електричество, ама ти използваш микровълнова нали?!Първоначално написано от Boot
![]()
Наистина идеята е доста готина..но да ви питам добре ли ще стои ако се накъдря с преса.Но при положение,че косата ми е на черта и стига някъде почти до рамото (почти) ?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Най-лесния начини чрез който не се гори косата- пяна за коса и вода . Мокриш си косата слагаш и пяна и я мачкаш. Ако не стане мн хубаво малко със сешоар я дооформяш. става много хубаво