.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: обеца

обеца

Преди 3 месеца си сложих обеца на веждата и забелязах преди 6-7 дена че под обецата ми се е подуло малко.Иначе до сега съм нямала проблеми,инфекций и т.н кажете ми какво да правя

Ами нямам обеца на веждата (макар че много искам... ) ,но ще ти отговоря по пътя на логиката

Ако само се е подула,най-вероятно е да си я закачила малко докато спиш... Или просто там да ти излиза пъпчица,или косъмче от вежда

А ако има и някъв секрет,най-вероятно се е инфектирала...

Не е компетентен съвет,но.. логиката ме изведе до тия изводи Как звучи само,а?

А ако има и някъв секрет,най-вероятно се е инфектирала...
    ами понякога ми излиза нещо бяло ама малко и преди сега вече не...

Ами най-вероятно е гной....

Може да пробваш да почистиш със спирт,макар че не съм сигурна,че е подходящ за тва място... Може би риванол...

Изчакай някой по-компетентен да се изкаже : )

а мога ли да я махам и слагам котаго си поискам

Ами би трябвало да можеш (ако не е много новичка... че ся ме мързи да погледна пак на колко време е ) ... Просто не прекалявай със смените : )
    бтв на колко години си

ТАКА
    обИЦа и обЕЦа са дублетни форми !!!!ХОДИЛА СЪМ НА ДАСКАЛО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ И ИМАМ ТАБЛИЦАТА С ДУБЛЕТИТЕ ТАКА ЧЕ ИДИ СЕ ОБРАЗОВАЙ МАЛКО!

Цитирай Първоначално написано от PeaceSells
    на 20 щто

Любопитно ми е просто... : ))

И стига вече с тва "провери назад" ... ми няма пък да провери... Тя едно че търсачката е развалена,друго че ако секио търсеше в старите теми,във форума щеше да има 13 теми с по милион страници... : )
    Не е голяма беда че е пуснала тема |(

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    тва бялото е секрет,не се притеснявай,но най добре си прави промивки за няколко дена със сандрин и си сваляй обицата често да си я промиваш(всяка седмица)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Пише се обИца.
    Има тема за всякакви пирсинги ,не мисля ,че е много наза д,провери на 2 и 3 страница.
    в кръстословицата пише обеца
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Пише се обИца.
    Има тема за всякакви пирсинги ,не мисля ,че е много наза д,провери на 2 и 3 страница.
    1. да си чувала , че обИца и обЕца е се едно как ще го напишеш , щото има едни думи , наречени дублети ко ти говори нещо..
    2. търсачката не работи , !
    3. обица на веждата съм нямала все още , ама според мен или си я разранила малко или просто е някакъв секрет.. Мойта на ухото хрущяла беше така , но се оправи от самосебе си
    Hip Hop , Rap ,

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Промий се с кислородна вода.

Сандрина е за почтистване в устната кухина.
    Спиртът изгаря.
    Риванолът не е толкова противовъзпалително/почистващо.

Мажи го 2 пъи на ден (сутрин и вечер), ако скоро не се оправи, отиди в студиото.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ах..да те питам, че много съм се зарибила да си правя..
    колко пари...ваще мн ли викаха ии освен това сега..друго отрицателно имаше ли? иии намират ли се обици по магазините за сребро..ии лесно ли се сваля..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ах..да те питам, че много съм се зарибила да си правя..
    колко пари...ваще мн ли викаха ии освен това сега..друго отрицателно имаше ли? иии намират ли се обици по магазините за сребро..ии лесно ли се сваля..
    момиче...незнам как да започна но първо ще ти кажа най добре питай в студио за пиърсинг.сребърна обица на веждата а?секрети не ами и веждата може да ти падне.всичко що е на пъпа,веждата,устната,бузат и пдобни е от титан,не сребро не злато а титан.айде ако имаш въпроси в тая насока питай.
    п.п.някой каза че сандрина е за устната кохина ами да може да се джубуриш но може и промивка с памук.

[quote="BigFakeSmile"]ах..да те питам, че много съм се зарибила да си правя..
    [/quoна
    На мен ми излезе 40 лв,а и ми дадоха нещо за промиване на обецата,което струваше 10 лв.А наште не ми секараха.На майка ми не ` и стана мн приятно,като казах че си сложих обеца,но като ме видя каза че мн ми отива и мн ми я хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си