.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    С нищо .
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Плашеха ме с наказания. Седяла съм права до вратата с часове или не са ме пускали да излизам.

Мен ме плашеха с гъската на леля Пепа а също така и с Дама Пика, Кървавата Мери и всичките там глупости, като малка твърдо вярвах в тях...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на Amateur
    Ем с торналан.Спомням си че баба ми ме прибираше от детска градина и минахме покраи камион дето празни контеинерите и имаше 1 мангал и тя вика е това е торбалан ако не ме слушаш ще му кажа да те вземе!

С Торбалан (Още ме страх от него)

С нищо, но помня, че като не исках да си изям нещо в детската градина и ми казваха /както и на всичките други деца/: Хайде яжте, че ще ви изсипя супата във врата...

Или баща ми ми казваше: Хайде да хапнеш два - триста залъка...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на breathless
    xax нас в детската ни плашеха, че яко не си изядем обяда ,
    ще ни заведат при сестрата със голямата спринцовка
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Наще не са ме плашили кат малка, само бабите ми прайха опити с торбалан и баба яга, ама аз се мислих за нинджа и не ме беше страх
    Fuck you You fucking Fuckers

С баба Меца
    ...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....

о0о0о с торбаланчо..имах една книжка за него и майка ми я припомняше всяка вечер аа и като не ядях ми казваше че циганчето ша ма утрепи а в детската градина - като излизаше госпожата(до дирекцията)и всички ставаха от леглата си..бодеше ни после дупетата с игла за шиене един път тропахме за обяд с приборите викайки:Гладни сме!!Гладни сме!!и ни ги взеха и не ядохме изобщо..нас мн ни беше страх от дракона и ни казваха че ще дойде през прозореца докато спим да ни изяде(прозорците и стаята ни бяха мн високи)

Супер фен
    Мен след като ми бяха купили някаква играчка, казваха че ако не направя еди какво си ще я върнат в магазина Друго не помня

Супер фен Аватара на j_adore2
    С Баба Меца
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

s Kolana na tatko

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Мен с нищо не са ме плашили-нито с баба Меца,нито с Торбалан.Даже ни си и спомням да са ми споменавали някога такива образи.

Не са ме плашили.. има един ярък пример обаче... имаше някв паяк в стаята ми и баба м ме уплаши че ако не легна ще дойде да ме вземе .. и мамка му постепенно развих ебати фобията..

Град
    sOfia we ..

.

Мен когато не ми се спеше,ми казваха,че ще дойде "баба яга" и ще ме отвлече с метлата си (rofl) Иначе,като не слушках ме наказваха с дигнати ръце до стената
    Не искам всички,искам теб !

Голям фен Аватара на Yancheto
    С Торбалан...сега питах баба ми и тя ми каза ,че доста съм се страхувала от него. Иначе не са ме плашили с нищо друго,брат ми е по-плашлив и го плашихме с Торбалан,Дама пика и някакъв воден дух.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    С Торбалан , баба меца, кумчо вълчо,

Град
    София
    Ох...,аз като бях малка наще ме плашиха с едни съседи, те въобще не бяха лоши хора!!Бяха некфи фр-та,двама мъже де!Обичаха да си подпииват и много често бяха долу в кафето под нас и ме черпиха с разни неща,а мен ме беше мн страх от тях и мама ме плашеше с тях като не слушам,седеше на прозореца и казваше "Ето ги,Кристина,идват и сега ще те вземат!!!" и аз тъпачката залягах и лазих по земята докато стигна в другата стая за да си легна да спя следобед ....беше страшничкоо!Ма иначе бабите ми ме плашиха с циганите и с торбалан и с некфи вещици... оллл даже сега се сещам,че едната ми баба,която живее в Редута имаше и све още има една откачена съседка дето гледа КОЗИИИИ и мен ме беше страх от нея и от козите ест, и баба и дядо ми викаха докато ми решиха суп къдравата косаа: "Стига си ревала като Пиринска мечка,че ще те дадем на Кичка да те изядът Козииттее и аз млъквах

Град
    на плажа =)
    Плашеха ме с... Баба Риба. Беше ме стах да сядам на тоалетната до 6 годишна !!! (и да пускам сифона, за да не доплува рибата)

А те са започнали да ме плашат с това, за да илизам по - бързо от банята.

s KojeNoto KOlaN4e Na TatinCetO mi ;D

С баба яка и торбалан(ама аз не им се хващах )

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Мунчо-един пияница дето се псуваше и баба ми казваше,че той и Дядо Яго работат в комбина и Мунчо щял да ме хване и да ме даде на Ддядо Яго,а той на Баба Яга и тя ще ме сготви мн ме беше страх
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    С нищо

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    майка ми един път ми каза,че ще ми завре чехлите у гърлото
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си