- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Със какво са ви плашели родителите ви?
Първоначално написано от dark_sw
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Плашеха ме с наказания. Седяла съм права до вратата с часове или не са ме пускали да излизам.
Мен ме плашеха с гъската на леля Пепа![]()
![]()
а също така и с Дама Пика, Кървавата Мери и всичките там глупости, като малка твърдо вярвах в тях...
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ем с торналан.Спомням си че баба ми ме прибираше от детска градина и минахме покраи камион дето празни контеинерите и имаше 1 мангал и тя вика е това е торбалан ако не ме слушаш ще му кажа да те вземе!![]()
![]()
![]()
![]()
С нищо, но помня, че като не исках да си изям нещо в детската градина и ми казваха /както и на всичките други деца/: Хайде яжте, че ще ви изсипя супата във врата...
Или баща ми ми казваше: Хайде да хапнеш два - триста залъка...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
xax нас в детската ни плашеха, че яко не си изядем обяда ,
ще ни заведат при сестрата със голямата спринцовка![]()
![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Наще не са ме плашили кат малка, само бабите ми прайха опити с торбалан и баба яга, ама аз се мислих за нинджа и не ме беше страх![]()
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
С баба Меца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
о0о0о с торбаланчо..имах една книжка за него и майка ми я припомняше всяка вечер![]()
аа и като не ядях ми казваше че циганчето ша ма утрепи
![]()
![]()
![]()
![]()
а в детската градина - като излизаше госпожата(до дирекцията)и всички ставаха от леглата си..бодеше ни после дупетата с игла за шиене
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
един път тропахме за обяд с приборите викайки:Гладни сме!!Гладни сме!!и ни ги взеха и не ядохме изобщо..нас мн ни беше страх от дракона и ни казваха че ще дойде през прозореца докато спим да ни изяде(прозорците и стаята ни бяха мн високи)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен след като ми бяха купили някаква играчка, казваха че ако не направя еди какво си ще я върнат в магазинаДруго не помня
![]()
С Баба Меца![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мен с нищо не са ме плашили-нито с баба Меца,нито с Торбалан.Даже ни си и спомням да са ми споменавали някога такива образи.![]()
Не са ме плашили.. има един ярък пример обаче... имаше някв паяк в стаята ми и баба м ме уплаши че ако не легна ще дойде да ме вземе .. и мамка му постепенно развих ебати фобията..
Мен когато не ми се спеше,ми казваха,че ще дойде "баба яга" и ще ме отвлече с метлата си (rofl) Иначе,като не слушкахме наказваха с дигнати ръце до стената
![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
С Торбалан...сега питах баба ми и тя ми каза ,че доста съм се страхувала от него.Иначе не са ме плашили с нищо друго,брат ми е по-плашлив и го плашихме с Торбалан,Дама пика и някакъв воден дух.
![]()
С Торбалан , баба меца, кумчо вълчо,![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ох...,аз като бях малка наще ме плашиха с едни съседи, те въобще не бяха лоши хора!!Бяха некфи фр-та,двама мъже де!Обичаха да си подпииват и много често бяха долу в кафето под нас и ме черпиха с разни неща,а мен ме беше мн страх от тях и мама ме плашеше с тях като не слушам,седеше на прозореца и казваше "Ето ги,Кристина,идват и сега ще те вземат!!!" и аз тъпачката залягах и лазих по земята докато стигна в другата стая за да си легна да спя следобед ....беше страшничкоо!Ма иначе бабите ми ме плашиха с циганите и с торбалани с некфи вещици... оллл даже сега се сещам,че едната ми баба,която живее в Редута имаше и све още има една откачена съседка дето гледа КОЗИИИИ и мен ме беше страх от нея и от козите ест, и баба и дядо ми викаха докато ми решиха суп къдравата косаа: "Стига си ревала като Пиринска мечка,че ще те дадем на Кичка да те изядът Козииттее и аз млъквах
![]()
![]()
![]()
Плашеха ме с... Баба Риба.Беше ме стах да сядам на тоалетната до 6 годишна !!! (и да пускам сифона, за да не доплува рибата)
А те са започнали да ме плашат с това, за да илизам по - бързо от банята.![]()
Мунчо-един пияница дето се псуваше и баба ми казваше,че той и Дядо Яго работат в комбина и Мунчо щял да ме хване и да ме даде на Ддядо Яго,а той на Баба Яга и тя ще ме сготвимн ме беше страх
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
майка ми един път ми каза,че ще ми завре чехлите у гърлото![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..