- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Със какво са ви плашели родителите ви?
Не са ме плашили с торбалан, баба меца и т.н. Обясняваха ми съвсем ясно, че такива неща не съществуват. Като съм ревяла за играчка или без причина майка ми просто ме е пращала в другата стая да се нарева и не ми е обръщала внимание.![]()
Един мой приятел го заключваха в банята...Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
с невидимко![]()
Ами само помня, че баба ми ми казваше най-голямата глупост, когато ми остане малко от храната... Онова с циганчето, дето ще те надвие, сещате се. Иначе майка ми като ми е казвала, че ще ме изяде (ще ме изпапка) аз съм и вярвала и съм бягала от нея.
![]()
мене с нищо аз като малка съм гледала досиетата Хпък ся за такива филми дума да не става ай съм видяла някой да колят и има off
![]()
Мен с торбалан.Ама има тука едно лапе дето сестра му го плаши с Michael Jackson ама е луд фен на Баба Меца![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Торбалан и Баба Яга са си класика. Помня,че като се хранихме и наще все ни казваха (на мен и на сестра ми), че ако пеем или танцуваме докато ядем, ще се омъжим за циганин.![]()
Мойте родители не успяваха да ме уплашат. Но опитваха с Торбалан, Баба Меца и Баба Яга
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
зъл си копелеПървоначално написано от Riot
![]()
мене с Чък Норис
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Мене ме плашеха с баба Меца,със Торбаланчо и понякога с приказки.Когато не съм послушна ми разказват някакви страшни историй и аз не съм мигвала цяла нощ,защото съм си мислела че ще изскочи отнякъде пират с триъгълна шапка и ще ме намушка с ръждясалата си сабяи се завивах през глава и понякога заспивах
![]()
Кумчо вълчо щял да дойде.....дъра дъра... Баби Меци...
![]()
Веднъж даже с ПОЛТЪРГАЙС
![]()
![]()
С Трифон Иванов (фубтолиста за тези, които не не сещат)![]()
като съм била малка съм била много палаваубола съм се на едно бодливо растение и много ме е заболяло и майка ми го е оставила на хладилника и всеки път като съм тръгвала да правя беля ми е казвала,че ще ме набие с него и аз спирам
а бабите ми постоянно са ми казвали "не така!ще дойде торбалан/баба меца" а аз съм им отвръщала "да бе не е вярно" и те "как не е вярно" и почват да тропат скришно ,но аз вместо да престана съм ги питала защо тропат
![]()
+2Първоначално написано от ***Pinki***
А си мислех, че Торбалан изглежда като Алф от сериалчето, само е малко по-кафяв
![]()
![]()
Като малък ме плашеха,че ако не слушам ще си тръгнат и ще ме оставят сам.Или с торбалан.
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
мен са ме плашили с баба яга и са ми казвали че е на тавана.и един ден (била съм на 3 някаде) наще си мислели че спя и мама влязла да ме нагледа и мен ме е нямало и те мн се притеснили...накрая ме намерили на тавана и ме попитали защо съм там а аз съм казала че търся баба яга
![]()
![]()
Първоначално написано от iZack
И мен с баба ме плашеха.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
+1Първоначално написано от asasfdf
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
със това че ще ме накажат![]()
![]()
![]()