.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    С нищо ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Със какво са ви плашели родителите ви?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    С какво са ви плашели родителите ви като малки...примерно за да заспите или да сте добри? Мен със торбалан. ...Мама ми казваше да заспивам,че иначе той щял да дойде и да ме сложи в една торба и после щял да ме отвлече...И аз разбира се заспивах. После след известно време...на 6-7 годинки,една вечер се чудех,как точно при мен ще дойде,като по света има толкова много други деца,които не спят...И така реших да не заспивам пък ако дойде...ше видим.И цяла нощ не спах и на сутринта викам на мама'Мамо,няма торбалан!Цяла нощ не спах и той не дойде!" После и да ме плашеха с него...На мен не ми пукаше,защото знаех истината.
    Nashte s nishto ne sa me plashili no baba mi se kato qdoh i mi ostavashe savsem malko i tq se mi vikash Qj 4e shte te navali cigan4eto zad agala i az qm qm qm qm ;d xaxa ina4e s drugo nishto! NO tui go bomnq...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Там, където е сърцето...
    Оу много ме беше страх като ме плашеха - естевствено с торбалан. Примерно като не искаха да бъркам в някой шкаф или да правя нещо "ей сега ще излезе дядо торбалан и..." и ме гледаш мен мирна и спокойна
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Никога с нищо не са ме плашили. Обаче един път като съм си била на село и нещо съм ядосала прабаба ми и тя ми казала, че ей сега ще дойде баба меца, а аз съм отговорила "къде е тя, искам да я видя! "
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

С таласъми... и са ме карали да ям кисела ябълка преди да заспа зада избягат........
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си