- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gadsga
gsdaasggas
Зависи дали имаш постоянен партньор. Ако нямаш - задължително с презерватив.
Болести много .. СПИН, Гонорея, Сифилис, Хламидия (не съм сигурна така ли се казваше, поправете ме ако греша) ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
az duham na gadjeto s durex s aromat na qgodka ili banan ili portokal. Mn po priqtno e 6toto te imat i vkus a i na nego nqkaksi po mu haresva s kondom otkolkoto bez 6tot e mn 4uvstvitelen nqkak i go boli mani4ko bez.![]()
![]()
![]()
Еми ... аз не съм момче, ама свирка с кондом ми звучи малко като да си презакан ...А иначе СПИН, може ама трябва предпоставки от сорта на ранички и т.н. ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
ми те повечето не ползват за тва се е увеличил броя на заразените с кви ли не болести ... инече можеш да хванеш ужасно мн болести ама СПИН си остава една от най- сериозните![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
i az ne sum mom4e i nz kak pove4e im haresva na mom4etata,no sum na mnenie 4e ako imam priqtel ot 4-5 meseca moga da mu se doverq i da e bez prezervativ,no ako hodime ot po-malko vreme ...ne bih se doverila napulno.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Да Да !!! Все едно да си направиш чикия с презерватив.
Отностно болестите, вероятността да прихванеш нещо от свирка е точно толкова голяма колкото когато целунеш някой. Ся кво да не вземете да почнете да се целувате през найлонче![]()
Аха, ясно .. Интересен пример ............ Защото аз пък знам, че целунеш ли болен от СПИН (без да имаш ранички в устата и т.н.) няма шанс да се разболееш, но правиш ли му орална любов или секс с него без презерватив .. хм .. разболяваш се?!?! .........Първоначално написано от Chokoev
![]()
Тц тц тц ..
Ако имаш доверие на човека който е с теб няма нужда от презерватив аз никога не съм му правила френска с презерватив а и предполагам че той няма да има желание
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Има ли риск от инфектиране при орален секс?Първоначално написано от Chokoev
Да, има, въпреки че този риск е доста по-малък от този при анален и вагинален секс. това е извадено оттук http://hiv.dir.bg/_wm/diary/diary.ph...5ca5707667a532 точно заради такива като теб - безотговорни , броя на разболелите се от СПИН нараства.![]()
В тоя форум всичките са толкова филмирани!![]()
Спин се предава само и единствено по кръвен път което ще рече, че кръв на болен трябва да е в контакт с твоя кръв. Ако няма контакт на кръв неможеш да се разболееш ако ще да си тика оная вабота в носа ти, следователно ако няма ранички никъде няма проблеми. Но това е сравнимо с целувката шансът е същият.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
СПИН не се предава само чрез кръвта ,а и чрез половите секрети(спермата) иначе каква би била логиката да се предава по полов път?!?!?! Хора образовайте се малко,или поне не изказвайте мнения по теми с които не сте запознати.Първоначално написано от Chokoev
![]()
Абе няма кво да споря. Правете свирки с презервативи и се целувайте през найлон! Ако някой иска да иде при някой лекар а не да ми посочва разни статии в интернет и да попита какъв е шанса да се разболееш от спин при целувка и при свирка. Ако не еднакъв аз си режа оная рабопта и я дарявам за МУ София да се учат на нея и да експериментират.
Има лесно решение- водите всеки мъж, на когото смятате да правите орална любов, на изследвания и прегледи...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
така е.съгласна съм ,че шансът е малък,но го има!!! но много ме дразнят такива изцепки като "СПИН СЕ ПРЕДАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО КРЪВЕН ПЪТ" на колегата ти.А за това ,че година и половина практикуваш орален секс без презерватив и не си си лепнал нищо,само едно мога да кажа-браво , имаш късмет и искрено се надявам и за напред да е така.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
значи до колкото аз съм чел от свирки хив може да се предаде, единствено ако момичето има рани в устата и има кръв или ако момичето гълта, друг начин няма, но това не значи че няма и други опастни болести които се предават от свирки, но въпреки това не смятам че са много хората които го правят с кондом
кръвен и половПървоначално написано от Chokoev
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Кръвен, полов и от болна бременна на дете ..Първоначално написано от PLuScHeTo
да ти правят свиркъ с презерватив е = да ядеш сладолед без да му махнеш опаковката
И аз такаПървоначално написано от Софинка
![]()
Като се замисля - никога не съм ползвам презерватив, докато са ми правили орална любов.
Еми ако имаш постоянен партньор ... не виждам какъв е проблемът без.Иначе с кондом ми звучи някак странно..мащар,че долу-горе съм пробвала .. А за болестите ест,че могат да се предават и по орален път. А за СПИН-а както вече казаха,трябва да ранички и такива.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
АМА МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ МИСЛЕТЕ МАЛКО!!! Ранички може винаги да си имаш това означава ли че трябва да се целуваш с някой през найлон? О БОЖЕ !!!
Хаха.. Всичките се правите на големи разбирачиЗапознайте се добре с материала и тогава спорете за каквото и да било
![]()
Sasho1988
Варна..