- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gadsga
Добре, а може ли да се заразя ако момичето което ми духа е болно примерно??
като отида при някой курволяк понякога слагам кондом..губи се половината тръпка,но няма как ;д
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Имам сериозен приятел,на който имам доверие..никога не съм правила френска с презерватив.А и предполагам с презерватив усещането изобщо няма да е същото![]()
Прочетох огтоворите само на първата страница. Разбрах, че хората смятат, че от една целувка може да се заразиш. И се запитах "Добре бе, ами какво става когато целунеш новото си гадже за първи път? Не го познаваш добре, не му имаш чак такова доверия, от къде знаеш, че няма да ти предаде нещо? Ебати глупостите говорите, СПИН-а се предава само чрез телесни течности и отворени рани
какви ги репиш само.. xDПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Ако трябва да сме точни, сифилис може да се хване от целувка със заразЕн. Ама не е там въпросът. Ако правите на всеки срещнат свирки, (в дискотеката, примерно) е нормално да се използва презерватив. Но при условие, че си имаш постоянен партьор, не виждам нужда.Първоначално написано от Chokoev
Това, което е лесно, не е интересно.
Някой може ли да ми отговори на въпроса?Първоначално написано от LudiaMAX
Аз имам постоянен партньор и го правя без кондом . Но винаги в началото на всяка връзка съм използвала презерватив дори и при оралната любов .
не мога да си представя какво ще е чувството.. все едно да духаш на вибратор..![]()
![]()
1 во вземете се образоваите малко на тема Спин, после спорете от какво може да се заразиш с него...
http://www.hiv.bg/bg/page/protection..._hiv_infection
По темата - Без презерватив
All under heaven........
свирки с презарватив....ебати свирката
е кво усещаш тогава със презарватив на пениса и свирка![]()