- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Влиянието на секса
върху бедрата ми
върху корема ми
вече нямам акне
влияе благотворно в/у психиката ми
регулира цикъла ми и не страдам от болки в първите дни
подобрява паметта
изглажда бръчки
косите придобиват блясък, ноктите стават потвърди и растат бързо
Освен със страхотното чувство сексът има и голямо влияние върху външни фактори.Предлагам чрез анкета всеки да гласува за това от както води полов живот каква промяна вижда в себе си.Като например 'краката ми станаха по слаби' или 'почти винаги съм в добро настроение' и тн .
Изброени са няколко отговора ако има още казвайте да я допълня![]()
ми аз се разнежвам, но не съм забелязала некви промени освен в психиката - действа ми успокояващо и тонизиращо
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Сескът изглажда бръчки?!??! И премахва акне?!
Интресно защо има стотици кремове и лазерни процедури .. Ето къде било решението ..![]()
Иначе съм чувала, че брадата растяла по-бързо .. За друго не знам ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не е външен признак, но определено, ако съм сексуално удволетворена, ставам много мирна, кротка, успокоявам се. На фигурата ми не е повлияло благотворно, защото определено съм по-пълна от когато почнах да правя секс. Но се чувствам и доста дъбре. Аз знам, че на гърдите влияе.
И аз за гърдите съм чувала .. И от личен опит, май е вярно ..Първоначално написано от krem4et0
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Според мен влиае на всеки различно, като най голямото му влиание е психологично.
влияе благотворно в/у психиката миИначе не влияе върху тялото ми...поне не съм забелязала
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Влияе еднакво добре и в/у психиката ми и в/у бедрата![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Също мисля ,че влия върху психиката благотворно.Когато съм наебана както трябва,което ще рече съм стигнала края,съм спокойна и удовлетворена.Чувала съм разни неща,че ако правиш много анален секс ,задника ти ставал голям и такива неща от сорта.Според мене не са верни.Досега моя трябваше да е два декара,но не е.
Russian Aerospace Agency
Браво мацо вярно е твърдението - понеже се отделя по голямо количество тестостеронПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Едно време като бях много разгонен и налазвах много, се бръснех през ден, а сега когато нямам време за сексуални преживявания и най вече няма с коя, през 3 дена се бръсна
![]()
![]()
![]()
И за 4 дена брадата ми расте колкото преди за 2![]()
всичко ми оправя, като цчло след това съм супер
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
SpOrTs_GiRl,мда виж в нета го пише![]()
влияе благотворно в/у психиката ми и малко по бедрата ама![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Винаги ми оправя настроението,и имам мусколна на корема стяга се!![]()
+1Първоначално написано от gergana_sweet
Върху псисхиката и според мене.А колкото до задника,аз съм чувала друга сентенция,че момичета дето правили анален секс имали стегнат задник.![]()
![]()
,което за мене е пълен абсурд.Ти си яж като невидяла и не се ограничавай пък очаквай да имаш стегнат и готин задник,независимо колко анален секс правиш.
На мене ми действа главно върху психиката,
преди бях мнгого слаба а се като си водя редовен полов живот
не мога да се оплача качих някое килце и сега съм нормална по кг.
mn me otpuska :P
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Влияе ми психично![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Vliqe v/u psihikata mi opredeleno. Ina4e ni6to . Mislq ,4e krakata malko ama . . . nz ne po-slabi ama po-stegnati
една далечна приятелка отслабна за 9 месеца с 13 килограма.не съм сигурна обаче кво ядеше обаче помня че наскро ми спомена че с нейния яко се тъпчат със сякфи сладки и глупости.тоест .. нз..не съм я разпитвала,щото бях в шок![]()
,ама явно не е ставала от леглото
![]()
![]()
![]()
регулира ми цикъла![]()
![]()
![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.