- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как флиртувате
Как успявате да покажете на другия вашия интерес към него? Използвате ли помощта на приятели, кои средства са най-добри при флирта? Дайте мнение!
Само ако са споделени си казвам иначе в никакъв случай!!!![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Ами личо за мен много си зависи от човека насреща.Има един определен тип хора,които като ги видиш и с 15 минути разговор имаш чувството,че си ги познавал цял живот.Някак имат излъчване ,което те кара да се отпуснеш и да не ти пука,дали ще помисли чувствата ти за куп глупости или ще те разбере и наистина ще те изслуша.
А ако става дума за човек ,когото харесвам или си му го казвам открито,или ако чувствата ми са по-силни направо го целувам,няма какво да му се беснявам.Но пък е факт,че преди да направя каквото и да било трябва да съм 1000000% сигурна,че съм много хлътнала,а няма да ми писне на първата седмица,или да се объркам с приятелска обич.
poprincip da,lesno,no i zavisi i ot 4oveka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В началото с хвърляне на бегли погледи и след това правене на ударен. Ако ми се обърне внимание, вече може и да заговоря.
Е,всичко зависи,пич.Първоначално написано от Afrodiziak
Бай Тоя е пинизчия и ползва
различни методи.
Не става само с ядене....
...трябва и пиене!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Чрез поглед-тайнствен и загадъчен!И се правя на недостъпна и незаинтересована,което засилва интереса му към мен...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Със всеки е различно.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Обикновено разчитам на себе си.
Когато се срещнем първата индикация, която му давам е чрез погледа. Малко мъже забелязват това, разбира се, поне не и съзнателно. Важното е все пак да го има. Флиртът е в малките жестове. Докато разговаряме, понякога му хвърлям похотливи погледчета и се старая да завъртам разговора, така че да е закачлив и забавен. Ако седим един до друг и усещам, че може би и от другата страна може да се очаква нещо, преиманавам на фаза 2 - докосване - където намеря, без да съм нахална. Например, ако се разхождаме, докато се закачаме, може направо да го бутна ( понякога не толкова леко , момченцата не са за щадене
)
Така де, почти винаги работи![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами аз не гласувах. То... вярно, че всеки път ми е един и същи скеча, ама зависи какви са обстоятелствата, къде сме, как сме, к'во сме... много зависи от обстоятелствата. На приятели разчитам само и единствено да опипват почвата и то само ако са много, много, много доверени приятели. И така... ама първоначално, преди да сме се запознали, преди да си почвам номерата разчитам на някъв поглед, усмивка, нещо такова...
Първоначално написано от glaropuli
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
значи като видя няки як пичага и му викам ' еии sexy ' и му смигам![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
С поглед, с комплимент, с прегръдка и го карам да ревнува, но най-много с първите две.
Повечето карам да ревнува но по някои път и с поглед!
Всичко е в разговора. Думите вършат чудеса![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от Sam90'
+1
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
вада си хуя и го развевам тичайки към путките и викам колкот мога "цомбене на женки"
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Въпрос към тези които искате другия да ревнува - Мислите ли, че това е добро, положително отношение към човека до вас и че той го заслужава, без да ви е предизвикал. Така винаги трябва да има интрига, докато любовта е нещо съвсем чисто.
не показвамПървоначално написано от Afrodiziak
![]()
Усмивка![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!