.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

За хора които са пазили диета

Чела съм много диети,опитвала съм се да пазя диета но не става.Искам за училище да съм свалила поне 6 7 килограма,в къщи се упражнявам естествено тъй като няма с кого да излезна да потичаме
    От киселото мляко не се пълнее нали?Ако цяла седмица или Един месец съм на кисело мляко и на обикновенни солети или солети със подправки..дали ще има ефект..колко часа горе долу са достатъчтни да си правя домашни упражнения в къщи и какви упражнения?Сега съм зъложила на Клякания за а отслабна в краката,дайте някви предложения и моля ви без обидни коментари,питам ви като нормален човек желаещ да свали наднорменното тегло.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз диети не съм пазила,но все пак...На колко си и колко килорама? Питам защото не всяко момиче,което не е като клечка за зъби,е с наднормено тегло.

Иначе от нискомасленото мляко не се пълнее,дa,но в зависимост от диетата и хранителният режим.Аз лично съм твърдо против диетите да се предпремат на своя глава,без допитване до специалист.Така и от тези мании за естетика,се получават анорексии,болемии,които предполагам,всеки знае до какво водят...
    Колкото и преувеличено да звучи - факт.
    И гладуването не е начин.

Мм чувала съм,че диетата на Пиер Дюкан е ефективна.Успех ти пожелавам .

5 килограма за 5 дни

Понеделник

Обяд: стек тартар, 200 гр. кисело мляко или 200 гр. извара
    Вечеря: варена риба по избор, 1 крем или 100 гр. кисело мляко

Вторник

Обяд: твърдо сварени яйца с майонеза
    200 гр. кисело мляко/извара/
    Вечеря: телешко фрикасе
    1 крем или 100 гр. кисело мляко

Сряда

Обяд: 1 пилешка кълка,1 крем или 1 палачинка от овесени ядки
    Вечеря: заешко с горчица, плаващ остров или 200 гр. извара

Четвъртък

Обяд: телешки котлет на тиган,1 крем или 200 гр. извара
    Вечеря: пиле с пилешки дробчета,1 крем или 100 гр. кисело мляко

Петък

Обяд: половин печено пиле,200 гр. кисело мляко /извара/
    Вечеря: филе от риба по избор във фолио,плаващ остров или 200 гр. извара

Събота

Обяд: пилешко суфле,1 крем или 1 палачинка от овесени трици
    Вечеря: говежди език със сос равигот, 1 крем или 200 гр. извара

Неделя

Обяд: телешко фрикасе,плаващ остров
    Вечеря: филе от риба/по избор/-едностранно запечено, 1 крем

Можеш да си потърсиш още в нета.

Благодаря ти мисля да я пробвам дано да има ефект но трябва да правя и упражнения нали?1.50 съм на 14 61 кг,преди бях слаба но в 5ти клас надебелях,спазвах режим,и като спрях да спазвам режима напълнях много

Преди да започнеш по-добре се самопровери с този тест- http://dieti.gbg.bg/Interactive.asp?inter=1 ,макар да не смятам че е много вярно,поне ще ти даде някаква насока.
    С Безвъглехдиратната се сваля доста бързо-10 кг за месец.Много е проста,но гледай да не я пристъпваш.Хубавото е,че няма режим,който да помниш и не пръскаш пари за скъпи диетични храни.Просто не трябва да ядеш и пиеш:
    *ориз,боб,леща,царевица и всякакви бобови
    *хляб,тестени закуски,спагети
    *сладкиши,захар под каквато и да е форма
    *плодове
    *газирани напитки
    *алкохол
    *мед
    За сметка на това пърженото е позволено...наблегни на месото и зеленчуците и ще видиш колко е лесно...А ако ти се припие нещо разхладително и свежо аз си имам една рецепта-
    Вземи една по-голяма чаша-може и чаена или пък такава от 250 мл.Натроши 8-9 кубчета лед на сняг и ги изсиипи в чашата.Долей с газирана вода,но гледай отгоре да има 2-3 пръста разстояние до ръба на чашата.Срежи един лимон на две,изтискай едната половина в чашата и разбъркай.На мен ми е много приятно да го пия и киселото убива желанието ми за сладко. Хайде успех!
    Тhe Hell is coming!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mishkata94_
    Благодаря ти мисля да я пробвам дано да има ефект но трябва да правя и упражнения нали?1.50 съм на 14 61 кг,преди бях слаба но в 5ти клас надебелях,спазвах режим,и като спрях да спазвам режима напълнях много
    Зарежи упражненията,ходи на фнтнес. Иначе,да,имаш проблем с теглото,за годините и височината си...И точно поради този факт, никакво съмнение няма,че трябва да се посъветваш с доктор.Не е наложително,а задължително,тъй като твоето тегло явно не е естетичен каприз,а проблем.Казвам го за твое добро.

А и след като твърдиш,че си била слаба,а после изведнъж си напълняла,явно имаш проблеми с хормоните,което е още една причина да се посъветваш с диетолог.

аз имам и операция щото не можех да дишам но това беше още като бях в първи клас.И от тази операция на дясната сливица запо(нах да пълнея с времето.Съветвала съм се със диетолог преди много години и още помня че преди всяко ядене ми припоръчваше да пия минерална вода а след това да ям супи или попари...ще пробвам някаква диета,много искам да отслабна и да се чувствам добре.Едно момиче по голямо от мен със 3 4 години ,говорят за него че отслабнала със няква операция изсмукване на мазнините...тя беше 2 пъти колкото мен а сега прилича на манекенка много е готина,но някак си не е естествена..все едно има и силикон във циците,....но страшно е готина!Аз ако отслабна понеже имам и голям бюст не искам да го загубя налълно но искам някак да си стегна гърдите..фитнесите при нас не са от най-удобните,там предимно ходят мъже със атлетични тела..няма нито едно момиче,много ме е срам,за това попитах за домашни упражнения вкъщи,всеки ден правя макар да няма ефект още..от утре спирам хляба сладкото и газираното..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: За хора които са пазили диета

Чела съм много диети,опитвала съм се да пазя диета но не става.Искам за училище да съм свалила поне 6 7 килограма,в къщи се упражнявам естествено тъй като няма с кого да излезна да потичаме
    От киселото мляко не се пълнее нали?Ако цяла седмица или Един месец съм на кисело мляко и на обикновенни солети или солети със подправки..дали ще има ефект..колко часа горе долу са достатъчтни да си правя домашни упражнения в къщи и какви упражнения?Сега съм зъложила на Клякания за а отслабна в краката,дайте някви предложения и моля ви без обидни коментари,питам ви като нормален човек желаещ да свали наднорменното тегло.
    Еми когато аз исках да сваля малко...сутрин ставах излизах обикалях квартала тичайки два пъти...после правех коремни преси отначало по 20-30 сутрин обед и вечер т.е когато имам желание иии същото и с клякане и всякакви такива упражнения..следобеда също тичах...не трябва да ядеш мазнини е теста наблегни на зеленчуци най-вече..дори избягвай плодове ..и забрави за газираното и сладкото ...аз така за 10 дена свалих 5 кг.. а не положих доста усилия така че ако има желание може да постигнеш мн повече успех Ше успееш
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Еми когато аз исках да сваля малко...сутрин ставах излизах обикалях квартала тичайки два пъти...после правех коремни преси отначало по 20-30 сутрин обед и вечер т.е когато имам желание иии същото и с клякане и всякакви такива упражнения..следобеда също тичах...не трябва да ядеш мазнини е теста наблегни на зеленчуци най-вече..дори избягвай плодове ..и забрави за газираното и сладкото ...аз така за 10 дена свалих 5 кг.. а не положих доста усилия така че ако има желание може да постигнеш мн повече успех Ше успееш
    Коремните преси стягат мускулатурата,но не премахват корема. Докато не се свали корема,пресите са безмислени.
    Можеш да ядеш варени яйца,варени картофи,бяло пилешко месо,ориз, риба,шоколад - не повече от половин и само сутрин и банан за протеини.Истински черен хляб.Има ужасен вкус ама... - казвам истински,защото повечето са боядисани...

Edna poznata spazva dieta, da qde qica nz kolko si vreme.. samo na vareni qica, e nakraq si dokara babre4na kriza.. po-dobre se razdvijdai, 6tom iska6 da otslabne6, no i togaa kantara mn nqma da go ot4ete, za6toto 6te natrypa6 muskulna masa.. ina4e ima6 li pone 20 4e da probva6 dieti? V protiven slu4ai navqrno 6te si naru6i6 razvitieto na organizma.. pak i edva li si tolkova palna.
    Nablegni na tova, kolko qde6 i gledai da se hrani6 raznoobrazno, bez izli6ni hrani kato 4ipsove, grizini, sladki ne6ta v golemi koli4estva.. i tem podobni gluposti. Az kato namalq koli4estvoto i se hranq po na 4esto svalqm po nqkoi dr kilogram za 1-2 sedmici..

P.P. kolkoto po-4esto qde6 po malko, zabarzva6 metabolizma si.. pri dietie, pri prodaljitelno gladuvane organizma zabavq metabulizma si drasti4no i posle ne go podobrqva, dori i pri normalno hranene.. taka 4e 6te palnee6 i malko da qde6.....

Uspeh i misli s glavata si.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Коремните преси стягат мускулатурата,но не премахват корема. Докато не се свали корема,пресите са безмислени.
    ...
    Еми при мен промяната в корема ми се дължеше на коремните преси..шот заради тях се стегна :P ..нищо не е излишно
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си