Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Цитирай Първоначално написано от mishkata94_
Чела съм много диети,опитвала съм се да пазя диета но не става.Искам за училище да съм свалила поне 6 7 килограма,в къщи се упражнявам естествено тъй като няма с кого да излезна да потичаме
От киселото мляко не се пълнее нали?Ако цяла седмица или Един месец съм на кисело мляко и на обикновенни солети или солети със подправки..дали ще има ефект..колко часа горе долу са достатъчтни да си правя домашни упражнения в къщи и какви упражнения?Сега съм зъложила на Клякания за а отслабна в краката,дайте някви предложения и моля ви без обидни коментари,питам ви като нормален човек желаещ да свали наднорменното тегло.
Еми когато аз исках да сваля малко...сутрин ставах излизах обикалях квартала тичайки два пъти...после правех коремни преси отначало по 20-30 сутрин обед и вечер т.е когато имам желание иии същото и с клякане и всякакви такива упражнения..следобеда също тичах...не трябва да ядеш мазнини е теста наблегни на зеленчуци най-вече..дори избягвай плодове ..и забрави за газираното и сладкото ...аз така за 10 дена свалих 5 кг.. а не положих доста усилия така че ако има желание може да постигнеш мн повече успех Ше успееш
Коремните преси стягат мускулатурата,но не премахват корема. Докато не се свали корема,пресите са безмислени.
Можеш да ядеш варени яйца,варени картофи,бяло пилешко месо,ориз, риба,шоколад - не повече от половин и само сутрин и банан за протеини.Истински черен хляб.Има ужасен вкус ама... - казвам истински,защото повечето са боядисани...