.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Далече 1 от друг

Zna4i polojenieto e slednoto az i 4oveka koito haresvam sme mn dale4 v razli4ni durjavi za6toto az sega jiveq v Angliq i znam 4e bude6te edva li imame zaedno pri tezi obstoqtelstva...no ni6to ne e nevuzmojno znam 4e ako iskam mn 6te ida pri nego pone da se vidim , no mn se uslojnqvat ne6tata ... kvo da pravq ?

т.7
    krem4et0

Ти сама го каза - знаеш, че нямате бъдеще при това положение, в което сте, а ако искаш да отидеш при него нещата се усложняват доста, така че живей си живота и се опитай да го забравиш, просто няма смисъл да се тормозиш, ти самата знаеш, че не може да се направи нищо, но те е страх да го признаеш пред самата себе си, не трябва да е така Успех

vij v razli4ni gradove da ama razli4ni durjavi! lubov da e! ama edva li 6te se 4akae ve4no za po 1 mesec zaedno! nestava priemi go i produlji napred
    I'm a bitch, I'm a tease
    I'm a goddess on my knees
    When you hurt, when you suffer
    I'm your angel undercover
    I've been numb, I'm revived
    Can't say I'm not alive
    You know I wouldn't want it any other way

Цитирай Първоначално написано от Viara
    vij v razli4ni gradove da ama razli4ni durjavi! lubov da e! ama edva li 6te se 4akae ve4no za po 1 mesec zaedno! nestava priemi go i produlji napred
    И аз така мисля!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Най-добре е да забравиш за него.Връзката ви ще бъде трудна и мъчителна и за двама ви, колкото и да сте привързани един към друг.Според мен връзката ви няма бъдеще.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    po princip trqbva da se bori6 za lubovta,no ako skoro nqma da se vidite po-dobre da ne se mychite
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

oba4e tozi 4ovek mi kazva 4e ako trqbva 6t eme 4aka ve4no i kaza 4e ako trqbva 6te doide sled kato zavur6i pri men v angliq i podarjame vrazka makar i ne koi znae kakva vee ot 2 godini , 4oveka si zaslujava , naistin ali trqbva da prodalja ? ne moga da zabravq tozi 4ovek .... abe nz super trudno e naistina imam mn silni 4uvstva kum nego

aaa nie si pi6em vsqka ve4er trqbva li da sprem da is pi6em ??

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ем.... Яж много нискокалоричен сладолед?! ....
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ем.... Яж много нискокалоричен сладолед?! ....
    Тва е идея! Иначе наистина нз дали ще стане нещо от тази връзка скиптично съм настроена по тоя въпрос и аз нз защо
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

аз не бих се притеснявал ако гаджето ми е от друга държава,сигурно защото съм нямал гадже от др държава и не знам как е,но не бих имал проблем с тва.От друга страна като погледна по реалистично наистина такава връзка няма голямо бъдеще.Но аз не бих спрял да си пиша с другия човек или да го забравям,просто бих си останал приятел с него.

мила според мен колкото и да го обичаш само една платонична любов не стига и все някога ще се разделите така че не се обричай по този начин

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не е необходимо да спреш да му пишеш.Можете да си останете просто добри приятели.И евентуално, ако той се премести близо до теб, може би имате някакъв шанс, но не възлагай големи надежди, за да не останеш разочарована.

Za lubovta granici nqma

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Za lubovta granici nqma
    Има хиляди примери
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Viara
    +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

бе ако го искате и двамата ще имате бъдеще.. аз и приятеля ми сме от различни градове.. трудно е,ма се справяме някак ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Е щом чак и в различни държави сте...не виждам как ще се получи нещо.

Просто разстоянието ще ви раздели колкото и да се обичате.Била съм в подобна ситуация.Това че ще се виждате рядко,че нз какво прави другия ще те изнерви до толкота че накрая всичко ще приклячи с гръм и трясък.От любовта ще остане една необеснима омраза.Говоря от личен опит.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си