.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен

ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА

kakto se pee v edna pesen ...onezi hybavkite gore-dolu s maje si lqgat i sa ty otgore tu otdolu a tezi prelesnite v legloto mnogo 4esto te sa SOLO ...zabelqzala sam 4e e taka imam mnogo krasivi priqtelki koito oba4e sa sami a gledam po plaja nekvi razpusnati palni4ki momi4eta s gadjeta za6to za boga e taka?????!!!!!!!

Град
    на плажа =)
    Боже мой, чуваш ли се ? И какво като са по - пълнички да си седят сами ли?.. Егати завистта значи! Това, че някоя "хубава" е нескопосана и не може да задържи момче до себе си, означава ли, че е забранено и всички останали да си имат ?!??!?!?

WTF ? Съгласна съм с Just_say_no какфо ви става за бога.. уж нямало значение килограмите.. ебати работата .. ще каиш че вие "прелестните" тряя да се разхождат по плажа с батковците а ония "разпуснати пълни" момичетата тряя да си седят на гъза .. ако така мислиш много ти здраве .. тфа че някое "пълно" момиче е имало и му се е усмихнал късмета трябва ли да значи че момчето има лош вкус защото ти казваш точно това
    Smile... Tomorrow will be worse...

Голям фен Аватара на asasfdf
    щото са по-оправни и могат да дадат повече на партньорите си..

ти ма уби е пък защо "пълничките"да си нямат човек до себе си..лелеее..е какво от това бе.не бива да съдиш за човека по външния му вид..а това че някоя наконтена глезла без ум си няма гадже...............уби ма [/list][/list]

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Боже мой, чуваш ли се ? И какво като са по - пълнички да си седят сами ли?.. Егати завистта значи! Това, че някоя "хубава" е нескопосана и не може да задържи момче до себе си, означава ли, че е забранено и всички останали да си имат ?!??!?!?
    +1
    Vladoka rulzzz

Цитирай Първоначално написано от Sladuranka :)
    ти ма уби е пък защо "пълничките"да си нямат човек до себе си..лелеее..е какво от това бе.не бива да съдиш за човека по външния му вид..а това че някоя наконтена глезла без ум си няма гадже...............уби ма [/list][/list]
    +1
    I'm a bitch, I'm a tease
    I'm a goddess on my knees
    When you hurt, when you suffer
    I'm your angel undercover
    I've been numb, I'm revived
    Can't say I'm not alive
    You know I wouldn't want it any other way

Цитирай Първоначално написано от aHeJlua
    WTF ? Съгласна съм с Just_say_no какфо ви става за бога.. уж нямало значение килограмите.. ебати работата .. ще каиш че вие "прелестните" тряя да се разхождат по плажа с батковците а ония "разпуснати пълни" момичетата тряя да си седят на гъза .. ако така мислиш много ти здраве .. тфа че някое "пълно" момиче е имало и му се е усмихнал късмета трябва ли да значи че момчето има лош вкус защото ти казваш точно това
    Хахаха +1

Цитирай Първоначално написано от aHeJlua
    Абсолютно ...

Град
    Paradise
    Ama 4e prostotiq... 4e az poznavam 1 ton po palni hora koito sa 100 pati po-svqstni ot tiq polu-boginite!!! Mi te tezi koito sa dobri kato hora ako 6te da sa ubiistveno grozni pak si zadarjat gadjetata pove4e ot prelestnite ama tapi i zlobni macki. Ne tvardq 4e vs sa taka (poznavam svqstni krasavici) ama sq to4no v tvoite nabludeniq mai ba6 za takiva stava na vapros... Sorry ama mom4etata ne gledat samo i edinstveno guz i cici

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чувала съм,че мъжете ги било страх от красавици....

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Чувала съм,че мъжете ги било страх от красавици....
    В интерес на истината и аз.
    Иначе другите ви мнения са много хубави,но може би мислите така,защото самите вие сте свястни хора,обаче...честно казано и на мен ми се иска да вярвам,че е така,но все пак...сякаш наистина днешно време хората се интересуват само от външния вид. Не знам,на мен така ми се струва,а пък това не е най-важното....
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    kakto se pee v edna pesen ...onezi hybavkite gore-dolu s maje si lqgat i sa ty otgore tu otdolu a tezi prelesnite v legloto mnogo 4esto te sa SOLO ...zabelqzala sam 4e e taka imam mnogo krasivi priqtelki koito oba4e sa sami a gledam po plaja nekvi razpusnati palni4ki momi4eta s gadjeta za6to za boga e taka?????!!!!!!!
    Защото слушаш много
    Соня Немска,затова.
    Иначе Бай Тоя не е чалгаджия,
    не не не не е
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

mi kvo da kaja vinagi mujeyte gledat purvo hubavicite a kato se zagovorqt s tqh razbirat 4e pove4eto se naduvat bez pokritie a puk po normalnite momi4eta ne letqt v oblacite 4e sa s hubava vun6nost i nqmat osobenni pretencii kum mom4etata .... macki razberete 4e kvito i da ste po vun6nost vajnoto e da se durjite estestveno nito kompleksarski nito da se naduvate i vsi4ki muje 6te si pasnat s vseki tip otgovarq6t na tqh momi4e... mn oburkano mi se polu4i ama opitvam se da razmi6lqvam varhu temata

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хах, напълно подкрепям досега изказаните мнения, браво, хора
    Мъжете обичат готини, свежи, естествени момичета, с които може да се разговаря. Една красавица, ако е само за това - да те ще я погледнат, ще я изпият с поглед и ако могат ще я вкарат в леглото си, но повечето мъже правят разлика между момичето " на плаката" и момичето, с което ще се обвържат. Момчетата също искат до тях да има свестен човек, с който да могат да разговарят и на когото да разчитат. Повечето момчета не си търсят украса за колата и терасата.
    А с кухи красавици едва ли ще име интересено да си говорят за новото червило на Мейбълин или голямото намаление в Манго.
    Сори, това дори на мен не са ми интересни теми, така че и аз не излизам с красавици
    Просто така наречените " красавици" са твърде заети с хубостта си, за да бъдат личност, в която момчето да се влюби
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на babity
    Аз пък с'а се връщам от морето и всички си имаха гаджета. Изключително рядко имаше сами женички като мен. Ама к'во ви дразни това, че пълните имали гаджета? То не ста'а само с ядене, иска и акъл!

Re: ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    ЗаЩо НЕ ?!?
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    хаха авторката на темата да не е само тва се чудя?
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Лондон
    Po princip na hubavite jeni gospod dal edno a vzel drugo... tezi koito uj otvan sa hubavi no batre6no sa grozni , zatova majete bqgat ot tezi krasavici koito nqmat gram umstven bagaj i zatova predpo4itat stabilni jeni s koito mogat da izgradqt vrazka, makar i da nee sa uj tolkova "krasivi"

Nau4i se, 4e ima mnogo po-vajni ne6ta ot van6nata krasota.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ти ме довърши...и какво,4е "пълните и раздърпани моми4ета" си имат приятел до себе си!!!Те също са хора,трябва ли цял живот да са сами...зарад някви тъпи "газарки".Има много мом4ета дет се заглеждат по моми4ета с хубав "стегант"гъз или моми4ета с голееми цици!!И тва го има ..ама скоро разбират,4е то4но тези "перфектни" моми4ета са тъпи ули4ници..както винаги се оказва,или нямат грам сиво вещество!По добре пълно,но свястно моми4е с което да говори и с което да се 4увства супер,а нев с някоя ...както ти нари4аш "красавица"!!Само не мога да разбера къде ти е проблема па на тебе...ве4е ще се прусните от завист хора!!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Докато се доверявате на текстовете на чалга песните , ще ви наричам заблудени .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами получава се така щото повечето хубавици са прекалено надути и с бая високи критерии за човека до себе си, а пък тея по-пълничките не са така.. земни хора дето им се вика

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако едно момиче е наистина красиво няма нужда да притежава други качества, освен да е добра в секса, за да бъде с някого. Никой не би я изпитвал по химия на 1ва среща.

За хубавките момичета...никое момче не може да издържи разговор за токчета и топлинки, коса, магазини за дамско бельо и т.н. повече от 1-2месеца. Започва да омръзва.

Онези дебеличките/грозновати момичета гледат да избият комплексите си като дават всичко нужно на човекът до себе си. За това и го задържат за дълго...

За любовта не всичко е външния вид. Съществува и чар, излъчване, качества...

Ще умра
    Отговорът е във въпроса ти.. тези ''дебеличките'' надали ще направят подобна тема... евала на момчета,които са с тях,явно са видяли повече в тях отколкото в т.н. ''прелестни'

НЕ бИх се СамОуБила заРди Някав СИ там ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си