- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя...
Незнам защо пускам тази тема!Може би,за да си излея душата или да получа съвет...Харесвам (даже обичам) си едно момче от много отдавна.Той разбра преди време.И незнам как реши,че може да се подиграва с чувствата ми.Един ден ми се обажда по телефона и ми се обяснява в любов и иска да излезем (не му се хванах ,защото една приателка беше разбрала,че се е хванал на бас).Аз му казах,че знам всичко и да не се опитва и му обясних,че не ми е приатно и да престане.Преди няколко дни ми пише по скайпа и пак ми се обяснява.Казах му,че не му вярвам,защото тая негова ''любов'' неможе да стане ей така...Той ми се развика,че говорел сериозно,а аз съм се лигавела(но въпреки това не му повярвах).На следващия ден отивам на басейн и той там с една от бившите му.Минавам покрай тях и тя с подигравателен тон му казва:''Зайо,коя е тая?''.Аз ги подминах и едва не се разплаках.А сега когато той ме види ми се усмихва най-лукаво.Всеки ден се виждаме и се опитвам да говоря с него,но той продължава да ми се подиграва.Всеки път когато го видя ми иде да заплача,а той дори не го разбира.Кажете ми какво да правя?Незнам колко дълго мога да го карам така!Help me!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`