.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

DA zapo4nem dieta zaedny!

Predlagam da zapo4nem dietata na Pier Dukan zaednu. Shte ni e po lesny da q spazvame vseki den moje da vlizate i da pi6ete koi kakvo e hapnal nqma da pi6a dopalnitelny za dietata napi6ete v tarsa4kata imety Dukan i 6te izleze rejima. Tuk prosty 6te se podkrepqme koity e za, da pi6e ako pak ne jelaete da spazvate dieta ili predpo4itate da si q spazvate bez da spodelqte uspehat i rezyltat kakty iskate
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Голям фен
    АйдИЕ! Аз съм многУу навитЪ.

AMAN!

emii zasega sme samy 2 ma ok 6tom si za em pro4eti parvu dietata kva e i ako ne6ty ne ti e qsny pitai i ot utre da q po4vame 4e sega zagubihme denq
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Мега фен
    ФклЮчфъм сеее!

Taka Momi4eta utre ni e 1vi den ima nqkolko etapi no mislq da napi6a samy parviq posle drugite parviq e 5 dena ako se int pove4e namrete dietata .Tuk 6te napi6a na kratky kazany kvo trqbva da qdem parvite dni
    To4ny i qsnY

[size=6]
    Be po oprostenu kazany parvu 5 dena se hranite samy na proteini:meso 4isto ,6unka pile6ka moje,bqla ribka,morski darove.moje i qi4ica da si hapvate,ma vnimatelny ne pove4e ot 4 na sedmica trqbva da se vnimava s jaltaka,moje obezmasleny kiselo mlqku da hapvate,ii mnogo e vajna vodata mnogo:},Ako vi se hapne ne6ty sladku zalajete se s mlqko i vate step4e razbiite za po dobar vkus vzemete si nqkvo step4e 4erveno po hubavi sa kat se razbiqt s mlqko.Razre6ava se i sol ,gor4ica ma ne sa zaplesvaite kakty i 4ai sa6ty a i vmesty zahar podsladitel vzimaite:}ili med toi e polezentva e parvite 5 dni sled tqh 6te napi6a i drugite etapi neka parvy da minem tozi
    [/b]
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

a i vnimavaitee mnogyy ne naro6avaite dietkata i 6okolad4e q naru6ava pak i ne e mnogy vremety parviq etap samy 5 den po natatak pove4e hrani sa pozvoleni ama stiskaite zabki :P i qjte samy tva ot spisaka
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Спрете с глупостите!Диетата на Дюкан е за хора с наднормено тегло и раждали жени.НЕ за деца. Предполагам,че сте на не повече от 13-14 години.А ако смятате и към другите етапи да преминете,на какво ще заприличате?! Това е възраст,в която все още се развивате.Разбийте си хормоналната система и после се чудете за какво ви е била тази лигавщина...

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Спрете с глупостите!Диетата на Дюкан е за хора с наднормено тегло и раждали жени.НЕ за деца. Предполагам,че сте на не повече от 13-14 години.А ако смятате и към другите етапи да преминете,на какво ще заприличате?! Това е възраст,в която все още се развивате.Разбийте си хормоналната система и после се чудете за какво ви е била тази лигавщина...
    +1
    Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!

e za predpolaga6tiq po gore kat ne ti iznasq ne q spazvai i bila za hora s nadnormenu teglo pff ako e samy za tqh to togava nqma6e da ima razli4ie v dnite q varvi pro4eti pak kvo pi6e 4e zavisi kolko kilca iska6 da svali6 po tva se opredelq kolko da ti e udarniq rejim ii a nedei si tollkos siguren 4e sam na 13 6to ne zeme6 se pointeresuva6 pak posle se hvargai da mi filosvstva6
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

BallFace br pr bqgane nepre4i i pak povtarqm koity mu se struva nezdravoslovna da ne q po4va be na men mi haresva a na koity ne mu har da se iznasq ni6ty li4ny ma seki moje izbira po kav na4in se hrani tq ne e nity za gladuvane nito te li6ava ot nqkva hrana proty sled tiq 5 dni se hrani6 razdelny bee neka minem 5te dena pak posle 6te vidim menuto za drugite dni:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Цитирай Първоначално написано от Silvi21
    e za predpolaga6tiq po gore kat ne ti iznasq ne q spazvai i bila za hora s nadnormenu teglo pff ako e samy za tqh to togava nqma6e da ima razli4ie v dnite q varvi pro4eti pak kvo pi6e 4e zavisi kolko kilca iska6 da svali6 po tva se opredelq kolko da ti e udarniq rejim ii a nedei si tollkos siguren 4e sam na 13 6to ne zeme6 se pointeresuva6 pak posle se hvargai da mi filosvstva6
    1.Научи се да пишеш правилно и ясно,а не да се чудим кое какво представлява.
    2.'Предполагащия' по - горе е прав/а.

А ти кво веднага започна да се заяждаш
    Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!

Град
    София
    Разбира се,че няма да я спазвам.Чела съм аз достатъчно,ти върви да попрочетеш учебника по Български,че и да пишеш не можеш.

По неграмотното ти писане,съдя,че си на толкова.То къде 13,там и 14. И на 20 да си,акълът ти като е на 13...

Само за инфо - МомИче съм. А ти що не се образоваш,пък после се "хвъргай" да спориш?! M?!

koi se zaqjda?boje be mn ste zlobni be hora az pisah po gore koity ne iska da ne se vklu4va be kav vi e problema nemoga daa razbera kato ne q odobravqte okey ne q spazvaite uvajavam va6eto re6enie davate nekvi argomenti koity 4estny kazany me samnqva da sa verni no nqma zna4enie ako napi6a 4e ste moje bi bez volq i leku zlobni 6te kajete ne mi aide kat e ne vzemete se v race
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от bebity_92
    А ти кво веднага започна да се заяждаш
    Не се заяждам бе човек...
    Не ти -- АВТОРКАТА ... всеки има право на мнение ..

Поне спазвай правилата: ПИШИ НА РОДНИЯ СИ ЕЗИК !!!!

hah izbrala sam da si pi6a tka po udobnu mi e a ti za moq akal ne misli vzemi pomisli 6to kat me misli6 za malku momi4ence s akal na 13 godi6na 6to se pali6?da sig 6tot si moje bi s pove4e akal po madra mm da vidim tiq prikazki tva zaqjdane i nedovolstvy darjanie na madar 4ovek li e ne mislq ti ako misli6 ne si mn nared
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

be si pi6a kat iskam ne sam 1va nity posledna spazvai pravilata kazva6 hah az sam se zajdala nz koi mi kazva kak da pi6a i koi uprekva re6eniety da spazim dietkata e be kat ne vi iznasq varvete v dr forum da davate um saveti priemam vinagi no da me u4at zlobni hora i da mi kazvat kvo da pravq nqma da stane i kam patriotkata det mi kazva pi6i na rodniq si ezik 6ti kaja edno drugo pravilu pak az vseki ima pravo na glas i na izbor tai4e predi da razdava6 tka smelu naredbi se zamisli:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Офф продължавай да пишеш за тъпите си диети и не се заяждай много много .. ареее

Град
    София
    hah izbrala sam da si pi6a tka po udobnu mi e a ti za moq akal ne misli vzemi pomisli 6to kat me misli6 za malku momi4ence s akal na 13 godi6na 6to se pali6?da sig 6tot si moje bi s pove4e akal po madra mm da vidim tiq prikazki tva zaqjdane i nedovolstvy darjanie na madar 4ovek li e ne mislq ti ako misli6 ne si mn nared
    Не се паля.Скучно ми е,а ти си забавна. :P
    Между акъл и мъдрост има разлика.

Хубаво,че така ти е удобно,ама принципно съществуват препинателни знаци...

be si pi6a kat iskam ne sam 1va nity posledna spazvai pravilata kazva6 hah az sam se zajdala nz koi mi kazva kak da pi6a i koi uprekva re6eniety da spazim dietkata e be kat ne vi iznasq varvete v dr forum da davate um saveti priemam vinagi no da me u4at zlobni hora i da mi kazvat kvo da pravq nqma da stane i kam patriotkata det mi kazva pi6i na rodniq si ezik 6ti kaja edno drugo pravilu pak az vseki ima pravo na glas i na izbor tai4e predi da razdava6 tka smelu naredbi se zamisli:}
    Ок и аз имам право на мнение нали?... в такъв случай ще кажа че диетата е страшно тъпа

Ballface az ne sporq ma sam si takav harakter ne moga da pozvolq da mi kazvat kakvo da pravq savet bih priela hubavy ne q udobravqt no da mi se nalagat i da mi obqsnqvat ima hora koity da go pravqt aide otivam 4e imam work utre da pi6e6 kat q po4ne6:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Ballface az ne sporq ma sam si takav harakter ne moga da pozvolq da mi kazvat kakvo da pravq savet bih priela hubavy ne q udobravqt no da mi se nalagat i da mi obqsnqvat ima hora koity da go pravqt aide otivam 4e imam work utre da pi6e6 kat q po4ne6:}
    И кои са тези хора ако мога да попитам ?

bebity_92 aree ne tuka na dr mqsty se otnasq6 tka ma moje bi samy tka ti stiska takova otno6enie:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си