- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Критика- истина или не?
Седя си аз на компютъра и си ровя из нета в търсене на нова и интересна информация, и ползвайки гугъл, съвсем случайно попаднах на статия, от която ми стана доста неприятно: Вижте статията- кликнете тук! И се зачудих дали въпросната статия наистина е вярна, прочетете я, както и коментарите, и дайте мнение![]()
Абе дееба и овцата тъпа!Тийнпроблем е най-полезния и приятен сайт,който може да съществува!Това,че е тъпа комплексарка и постоянно се влияе от чужди мнения си е нейн проблем!Майната й...
Тук има много полезни теми,както и съвети!Срещат се всякакви хора и това е хубавото.Както можеш да срещнеш критики,така и можеш да се натъкнеш на приятели!Много добре знам за какво говоря.Но тая кучка много ме издразни.![]()
Доста от написаното е преувеличено..вярно,че си имаме и кусурите тука,ама ще й стиска ли на авторката(на статията за нашия сайт) да постне подобна тема тук?Отговор:Не!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
v toq sait ima ibasi urudite 4esno za kvo li nes1m 4el..
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Абе баси шибаната идиотка...да пукне дано за тея думи..
![]()
Много ясно, че ше говорят така след като има разни мърли и мърльовци, които ни излагат. Не пишат грамотно, правят се, че знаят всичко и т.н... Нямам думи![]()
Животът е адът описан в Библията!
kakvo?Az hodia s momche s 6 godini po-golqmo ot men,daje skoro shte stanat 7!
смея се с глас![]()
![]()
![]()
Голяма..Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Наистина вече раздела Секс не е такъв, какъвто беше като се регнахПървоначално написано от exploitedteen
![]()
секс и любов са загубени раздели![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Елементарни хора колкото искаш!
Тръгнала да критикува....еми в крайна сметка
никой с нищо не задължава някой да влиза в този форум.
Всеки сам за себе си като влезеш в раздел "секс" си е на твоя отговорност.
К'ва критика, т'ва е култ задругата на форума![]()
Така е ,а да и забележете ,че авторката плюе "форумната простотия" в форум.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
СъгласнаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Това не е първия не е и последния подобен блог в който ни коментират. Интересно е колко е кратка паметта на хората и колко в удобно да се гледа ограничено. Имам предвид това че хората забравят че когато те са били тинейджъри са правили СЪЩИТЕ грешки, липсвала им е същата информация, интересували са ги същите неща. Е да... някой имат по-голяма обща култура но факт е че няма друго място освен Интернет където може да се намери ясна, достъпна и изчерпателна информация за тези проблеми.
Но.. .успех на всички. Интернет предоставя възможност всеки идиот да пише каквото си иска. Иначе всички нас нямаше да ни има тукЗа това се усмихнете и да не ви пука. Нали ние е весело
![]()
...пък и е демокрация...![]()
![]()
![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Еми прав е. Какво да кажа, така са нещата, както ги каза, но това е само половината от истината. Не са само тия простотии във форума и има много други неща, които са смислени и интересни.
![]()
Ni6to hubavo da ne vidi![]()
![]()
Докато дишам се надявам.
Мен форума си ме кефи ... само не ми харесва това че хората пишат на латиница*
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
+1 ама то не е ли овенПървоначално написано от SuNsEt
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Абе раздел секс наистина е голяма боза,аз всеки път когато влезна там първите 3 теми са от рода на "Мога ли да забременея без секс?","Бременна ли съм?"или "Презерватива се скъса,ами сега?".
Но това не определя форума като тъп изцяло.
![]()
![]()
![]()
Смях се с глас на повечето...те са темите ебавки и тя авторката седнала да ми говори, че тъп бил форума.. ай сектир ма !
Всеки с вкуса си, мен форума ме кефи много.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!