- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Критика- истина или не?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Седя си аз на компютъра и си ровя из нета в търсене на нова и интересна информация, и ползвайки гугъл, съвсем случайно попаднах на статия, от която ми стана доста неприятно: Вижте статията- кликнете тук! И се зачудих дали въпросната статия наистина е вярна, прочетете я, както и коментарите, и дайте мнение

Абе дееба и овцата тъпа!Тийнпроблем е най-полезния и приятен сайт,който може да съществува!Това,че е тъпа комплексарка и постоянно се влияе от чужди мнения си е нейн проблем!Майната й...
Тук има много полезни теми,както и съвети!Срещат се всякакви хора и това е хубавото.Както можеш да срещнеш критики,така и можеш да се натъкнеш на приятели!Много добре знам за какво говоря.Но тая кучка много ме издразни.
Доста от написаното е преувеличено..вярно,че си имаме и кусурите тука,ама ще й стиска ли на авторката(на статията за нашия сайт) да постне подобна тема тук?Отговор:Не!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...

v toq sait ima ibasi urudite 4esno za kvo li nes1m 4el..
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko

Абе баси шибаната идиотка...да пукне дано за тея думи..

Много ясно, че ше говорят така след като има разни мърли и мърльовци, които ни излагат. Не пишат грамотно, правят се, че знаят всичко и т.н... Нямам думи
Животът е адът описан в Библията!
kakvo?Az hodia s momche s 6 godini po-golqmo ot men,daje skoro shte stanat 7!
смея се с глас

Голяма..Първоначално написано от Vikitooo

Наистина вече раздела Секс не е такъв, какъвто беше като се регнахПървоначално написано от exploitedteen

секс и любов са загубени раздели
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Елементарни хора колкото искаш!
Тръгнала да критикува....еми в крайна сметка
никой с нищо не задължава някой да влиза в този форум.
Всеки сам за себе си като влезеш в раздел "секс" си е на твоя отговорност.

К'ва критика, т'ва е култ задругата на форума
Така е ,а да и забележете ,че авторката плюе "форумната простотия" в форум.Първоначално написано от exploitedteen

War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
СъгласнаПървоначално написано от MiMcHeToOo

Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Това не е първия не е и последния подобен блог в който ни коментират. Интересно е колко е кратка паметта на хората и колко в удобно да се гледа ограничено. Имам предвид това че хората забравят че когато те са били тинейджъри са правили СЪЩИТЕ грешки, липсвала им е същата информация, интересували са ги същите неща. Е да... някой имат по-голяма обща култура но факт е че няма друго място освен Интернет където може да се намери ясна, достъпна и изчерпателна информация за тези проблеми.
Но.. .успех на всички. Интернет предоставя възможност всеки идиот да пише каквото си иска. Иначе всички нас нямаше да ни има тукЗа това се усмихнете и да не ви пука. Нали ние е весело

...пък и е демокрация...

x
аь ус ефь пьтнсше
Еми прав е. Какво да кажа, така са нещата, както ги каза, но това е само половината от истината. Не са само тия простотии във форума и има много други неща, които са смислени и интересни.

Ni6to hubavo da ne vidi

Докато дишам се надявам.
Мен форума си ме кефи ... само не ми харесва това че хората пишат на латиница*
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
+1 ама то не е ли овенПървоначално написано от SuNsEt

..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Абе раздел секс наистина е голяма боза,аз всеки път когато влезна там първите 3 теми са от рода на "Мога ли да забременея без секс?","Бременна ли съм?"или "Презерватива се скъса,ами сега?".
Но това не определя форума като тъп изцяло.

Смях се с глас на повечето...те са темите ебавки и тя авторката седнала да ми говори, че тъп бил форума.. ай сектир ма !
Всеки с вкуса си, мен форума ме кефи много.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!