- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм... нужни са ми съвети
Не знам какво да правя
Zdraveite na vsi4ki kazvam se Niki na 16 god. ( oct. mesec pravq 17) ot Sofia. Istoriqta zapo4va taka... IMam 3 godi6no priqtelstvo s edno momi4e.Naistina sme mnogo dobri osobeno v poslednata godina mnogo se sblijihme...po cql den sme zaedno postoqnno hodime nasam-natam spodelqme si i izob6to i dvamata se zaobi4ahme daje po edno vreme sigorno samo tova si povtarqme vsi4ko si kazvahme v o4ite i kato cqlo v neq vidqh suvar6ennoto momi4e... do tyk vsi4ko e hubavo nali ? Eto go problema ...ot tova prekaleno sblijenie s tova momi4e zapo4nah da q obikvam kato pove4e ot priqtel... cqloto tova vreme s neq tolkova silno sviknah kum neq 4e napravo se 4ustvam zavisim. 4ustvata mi kum neq se usiliha naistina mnogo i go razbrah po MNOGO KOFTI NA4IN...tq stana gadje na edin priqtel ... zapo4nah mnogo da revnuvam ...az sum i go kazval no tq si misle6e 4e tova e ot prekalenata ni sblijenost no vsu6nost be6e ot ne6to pove4e. Mina izvestno vreme pobolqh se po neq tq si be6e s nego a az... v suznqnieto si bqh s neq...izhoda be6e edin... trqbva6e da i kaja... taka i napravih!Kogato i razkazah za 4ustvata mi kak se usiliha tq otgovori 4e ne moje da mi otvurne i 4e vijda samo priqtelskoto v men i se nadqva 4e 6te mi otmnie tova ''ovle4enie''' spored neq i pak 6te si stanem priqteli no az ne mislq 4e 6te bude tolkova lesno i eto mesec po kusno az o6te sum s su6tite 4ustva a tq ...prosto ne jelae da bude s men i ne samo 4e ne moga da buda s neq no mislq 4e q izgubih i kato fr ;( tova e edinsvenoto momi4e za koeto proronih sulza mnogo mi e kofti ne znam opitvam se da se raseivam no moje bi ...vremeto lekuva :( . No kofti li sum postupil kato i kazah kvo 4ustvam :( gre6no li e 4e q poiskah kato momi4e ...a ne kato priqtelka ...:( A moje bi prosto priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e nikoga ne e napulno traino za6toto rano ili kusno pone ediniq iska pove4e :(
Prostoludieto si e ***** maikata !!!
Ами пич кофти ти е положението определено!Не ти дочетох темата докрая обаче е на латиница и ме заболяха очите извинявай!И все пак мисля,че трябва да й покажеш какво може да има ако е гадже с теб!:P
![]()
Не си постъпил лошо като си и признал какво изпитваш към нея.Но за съжаление тя не изпитва същото към теб.Не се отчайвай.С времето нещата може да се променят в твоя полза.![]()
Постъпил си правило.Първоначално написано от Avgustin
Сега можеш да се лекуваш в
комуна(бззззз) :P
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
dobre e 4e si i kazal kakvo 4uvstva6 pone ve4e i tq e naqsno , a dali 6te razmisli si zavisi ot neq .... no ne 4uvstvata si nikoi ne e gospodar![]()
Добре си направил като си и признала дали е било малко късно..незнам..няма смисал да говорим за свършен факт..ами можеш да се надяваш с времето и тя да изпита това към тебе поради тази ваша близост.а относно за нейния приятел - може да е моментно увлечение..ддз..може скоро да си промени мнението за всичко..обаче не е хубаво да я притискаш..за сега си трай защото при друго положение може съвсем да я изгубиш..може би не си я изгубил като приятел..по скоро си го втълпяваш прекалено..може би й е нужно време
![]()
опитай се да гледаш реалистично но и оптимистично
![]()
Първоначално написано от Bai Toq
Че е постъпил правилно,това е ясно,съгласна съм,но....
Можеше без глупостите за комунатаПоспри се малко,спри да се правиш на интересен.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Напълно правилно си постъпил. Поне знаеш тя какво мисли и иска, а не да се чудиш и да се червиш само.
Има хора, които не казват на приятелите си това и пишат по форума какво да правят. Ти поне си и казал - това е добре.
Успех.
Don't tell me what I can or can't do !
ще ти мине,бас държа,но след колко време не мога да ти кажа,месец,два,6,година година и половина...Никой не знае...Може би докато срещнеш друга...
Не си направил лоша като си й казал,че я обичаш,постъпил си много правилно...Не е грях това ,че си я поискал...
Привличаното може и да спре някога обаче ако изпитваш към нея искрена любов се съмнявам някога да я зябрявиш или забениш като обикнеш друга.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
blagodarq na vs za suvetite i podkrepata 4ustvam se po dobre ot edna strana a dali 6te q zabravq...ne mi se vqrva NO 4esno da vi kaja kakvoto i da stava za ni6tu na sveta nqma da q ostavq pone dokato vremeto ne ni razdeli...ne moga da i se surdq za tova 4e nqma moite 4ustva....no az ne moga da sujalqvam za tova koeto izpitvam...vse edno da se biq prez surceto
Prostoludieto si e ***** maikata !!!
Не си постъпил кофти, след като си й казал какво милиш. Така е правилно. Да, приятелството между момиче и момче винаги си е кофти работа. За това аз имам приятелски отношения само с бившите си.