.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Problem sas Flextype

zna4i nz kfo my stana na flextype-to no primerno.. ako pi6e na kirilica mi pi6e tfa ?@>1;5< ? probvah se da go preinstaliram.. zeh drugi vercii i se taka stava za6to ? moga da pi6a samo f skype na kirilica ! help pLz

Нарушение на т.7 от правилата! (От Ruthless)

Пробвай това: http://metodii.com/
    Много съм доволна от него и въобще никакви проблеми не ми създава, нито товари, а и клавиатурната подредба е супер. ((:

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Пробвай това: http://metodii.com/
    Много съм доволна от него и въобще никакви проблеми не ми създава, нито товари, а и клавиатурната подредба е супер. ((:
    ama mi trqbva sa6tata kato na flextype smisul kirlica.. ama da moje da se pi6e po 2-na4ina ediniq deto nali f klaviaturata si gi ima napisani f 4erveno a dr-to da e primerno prowerqwam da e proverqvam ima li gi tiq raboti ? 6toto maika moje samo na 1-to pak az na drugoto !

Не ги знам тия настройки, значи ги няма. Е, с червените можеш да си пишеш винаги като смениш езика, трябва да го сложиш в менюто. Не знам.. Пробвай със System Restore преди датата, на която се е случила белята и преинсталирай пак.. Провери и за вируси.. Дано да се оправи..

emi varnah go.. ama ne ba4ka.. i virusi nemam nzz

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Значи преинсталирай си Флеха и пробвай следното...
    Отиди в Control Panel => Regional and Language Options =>
    Първото да ти е на Bulgarian, долу на Location го направи United States. След това мини на Advanced и там също избери Bulgarian.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    Over The Rainbow
    Flex Type колкото и пъти да се инсталира, да се преинсталира и т.н. не може да се премахне изцяло.Един път инсталира ли се, омазва се целия windows от страна на езикови подредби и шрифтове.Използвайте вградента в самия Уиндоус фонетична подреба -> по-добър вариант.

ThanKZ yOu pEopLE no.. ni6to ne pomaga

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    ThanKZ yOu pEopLE no.. ni6to ne pomaga
    кракна ли го..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си