.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: момчетата

момчетата

за момичета: да ви попитам случвало ли ви се е когато харесвате някого и нищо не се получи след време дори да ви става противен знам че звучи тъпо но почти всеки път когато харесвам някое момче слид това си мисля как е възможно да съм го харесвала или ако вече стане нещо по сериозно с някой и след 1-2 седмици ми омръзва и дори опротивява вече сама не се разбирам

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Прегледай се.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

ами и аз имах 1 такъв случай..харесвах 6 и 7 клас един на 20 и после,даже и сега ми е адски непонятно как съм могла да го харесвам..лелееее..прилича ся се едно Титаник го блъснал в муцуната

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ем ... мисля ... мисля ... мисля ... от многото мислене измислих че не ми се е случвало май.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми Случвало ми се е особенно когао ме е лъгала или крила дълго време СМС-ите от другото момче и в един момент аз я хвана с смс -ите и тогава тя наистина се промени когато онзи и праща смс-ите
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Sladuranka :)
    ами и аз имах 1 такъв случай..харесвах 6 и 7 клас един на 20 и после,даже и сега ми е адски непонятно как съм могла да го харесвам..лелееее..прилича ся се едно Титаник го блъснал в муцуната
    хаха тва за Титаник ме радва.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много лошо, и на мен така ми става
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

dosta poznato uvstvo i vse pak ako s vseki do sega ti se slu4va taka zan4i nito edin ne si struva , kato sre6tne6 to4niq nqma da e taka 6te vidi666 ... a bihte li mi dali suvet i po moqta tema mn mi e nujno..

Мега фен Аватара на babity
    Случвало ми се е само веднъж ако не греша и то, защото помежду ни имаше много посредници, той накрая си мислеше, че го преследвам едва ли не и така...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Случвало ми се е няколко пъти.Харесвам си някого за известно време, после спирам да го харесвам и накрая се чудя: "Какво, по дяволите, съм харесвала в този човек?"

ами да ти кажа не е ставало както с в твоя случеи да съм харесвала някои а да кажем примерно след седмица ей така изведнъж вече да съм се чудла как съм го харесвала..но така стана че харесвах едно момче то се промени стана женкар загубен почна да се държи като кой съм аз и просто толкова ми стана противен че се чудих как съм могла да го харесвам
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Mai mi se e slu4valo Biv6iq mi e dosta grozen sega, makar 4e hodihme po4ti godina sega mi e ne6to protiven i na men mi e stranno sega ama
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

I na men mi se e slu4valo mislq 4e vsqko momi4e e imalo takav period..no barzo otminava!

Е пък после защо жените не знаели какво искат...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да ми става безразличен-да,но чак противен-не.

Случва се понякога, ама така става, когато ги хващаш само за БРОЙКА.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Случи ми се само веднъж не тръгнахме ...аз го намразих и ми стана противен ама бях малка на 14
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ест, че се е случвало, но при мен нещата с него тръгнаха много на кофти, държеше се ужасно.. и не само с мен. И точно това беше причината да ми опротивее (както казваш), защото никой не понася човека отсреща да се държи като свиня.

Цитирай Първоначално написано от Sladuranka :)
    И аз така,само дето 5 клас.
    Иначе т`ва за Титаник вярно много радва!

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

еми .... явно не си се влюбвала истински
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    паралелно
    Да. Когато бях по-малка, това ми беше редовният номер...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    с0фия
    случвало ми се е обаче верно как съм могла да ходя с такива!!
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Plovdiv
    да,нормално след тфа да ти е някак си противен...въпроса е в това колко време ще ти отнеме да преминеш от влюбване към отвращение... :Д рекорда ми в това отношение е.... 3 години и нещо ама многоо бях влюбена :Д а той ся е толкова смотан...но няма значение :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си