Здравейте ,искам да ви питам вие подарявахте ли цветя на класния / класната на 15 Септември в 9 клас?
Сега ще съм 9 и се чудя...![]()
Ми ние май събрахме пари целия клас и купихме едно цвете на бившата класна.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Мерси за предложението, но нашият клас няма да се организира.
Има много несериозни хора и трудно ще ги убедя![]()
![]()
AZ NA MOITA KLASNA PO NIKUV POVOD NE MOJETE DA ME NAKARATE DA I PODARQ DAJE I 1 KORENINA4E AKOO Q YVAJAAVA6 DA
PRI MENE NQMA TAKIVA 4YVSTVA
![]()
Еми...мисля че на новата класна тряя да дам едно...цвеке шарено...![]()
I az ne iskam da nosq ama maika mi try6va po nqkoe cvete v posledniq moment i ...Ina4e i az sq 6te sam 9ti klas i nz koi mi e klasen i moje da mina i bez cvete o6te ne sam re6ila
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми аз занесох, щото ни беше нова класната
абе аз да питам,да нося ли цвете(сега ше съм 8 клас)
ее ако ти е нова класната мисля че трябва да и занесеш цвете .. амм то и ако ти е старата класна пак деее поне от уважение аз винаги нося цвете както и всички от класа ми :P
![]()
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
хахаха само така\
/
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И аз сега ще съм 9-ти клас,но нямам намерение да подарявам цветя на класната![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не си спомням първата година дали подарявах.Но всяка следваща година "великата троица" в нашия клас все копуват букет на класната,а после искат по 1 лев.
ПП "Великата троица" са 3 госпожички,които се опитват да командват целия клас,та дори и учителките манипулират.
Аз мисля, че сега като някои от нас ще са 8-ми клас в ново училище трябва да подарим цвете![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
НЕ!
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...